Intuitivt lige her og nu- og derfor de billeder som er sat ind her i dag:
Der er noget i os som vokser op. Vi indser OG gør os frie. Vi gør plads til at vi selv kan spille hovedrollen i vores eget liv. Vi skal mere end nogensinde til at følge vores hjertes længsler, frem for være en del af egoets ubevidste kamp og magt!

Vi gøres klar til at være flyvefærdige og aldrig som nogensinde før står alle porte, dimensioner ja aller muligheder åbne!

Det er blot at vælge! Og det indebærer også at vælge fra og turde sige fra. Og sige JA til os selv. Når vi på et dybt ubevidst plan føres hen af en ukendt vej, som du og jeg gør,- (jeg har dog en retning på idet jeg har sat mig mål) så jeg ikke bare kastes omkring som en båd uden årer på et stort hav) sååå kommer frygt også op til overfladen!!

For ellers hæmmer frygten fremdriften fremover på det store ukendte ocean/farvand, vi alle begiver os ud på i denne tid.

Samtidig kan der også være utryghed, frygten for det nye og ukendte. Samt tristhed. Men tristhed er ikke over at være hvor vi er, -men over at slippe det velkendte og trygge. Over det som ikke gik …ooog måske over det som ikke er endnu.

Men det er blot en luftboble fra fortiden som kommer nede fra vandets dyb og skal op og slippe OG bør erkendes er der. Som intet har med nuet at gøre.

For det nye og dejlige kommer først til os, når vi ser alle de gule smukke solsikker på marken (i form af muligheder, det gode og dejlige i vores liv) og ikke kun lægger mærke til den røde i form af de følelser jeg lige beskrev herover.

Vil du have en mere nøje beskrivelse/kanalisering af det som foregår OG værktøjerne til at håndtere dette,  så bliv medlem i
Klub Mindfulness Flow så slipper du for at falde ned i nogen OORdentlige huller, for jeg holder dig op to date med hvad der sker og lærer dig at heale dig selv, rense og booste dig, din krop, parforholdet, situationer, boligen, økonomien m.m.!
Trænger du til små kærlige boost og healing hver super tidlig morgen? (jeg healer med mit skrevne sprog og løfter også) så bliv medlem i “Autencitet & Mindfulness i hverdagen” (30mails i 30 dage for 50kr).

At stå helt alene, for liiiige at finde os selv og så ellers stå ved den vi er ♥


Det er en fantastisk berigende og dejlig tid, fyldt med kærlighed og støtte fra den anden side og vi møder nye skønne dejlige mennesker som “matcher” den vi er i dag.

Men tiden kan også være barsk og konfronterende tid lige nu hvor det vi troede skulle være ikke vil være længere. Ting og mennesker falder fra vores liv. Vi siger fra, viser hvor skabet skal stå og lukker døre bag os. Vi gør os frie.

Og det gør vi især fordi vi lærer, vi forstår, vi indser OG erkender at vi fortjener bedre. Vi lærer at vi ikke skal være som forventet MEN være den i er i vores hjerter ♥

Vores jordiske/blod familie er dem vi lærer af og ikke behøver være forbundet til hvad angår kærlighed fordi vi ikke er på samme frekvens.

Åbner i vores øjne ud over den smukke solsikke mark og ser bort fra den røde-blomst, – at være måske det sorte får fordi vi er anderledes og ikke passer ind, SÅ er vi i familie med hinanden på enten et sjæle eller åndsmæssigt plan.

Og vores soulsøstre og soulbrødre føres vi sammen med, når vi indser OG i indre stilhed tør stå ved den vi er, – et spirituelt Guddommeligt væsen.

Vores åndelige familie er uendelig stor og nogen møder vi for en kort tid for at lære noget af, – andre har vi i vores liv for evigt ♥