Se dagens intuitive “vejrudsigt” og nyhedsbrev HER

Vores aura og krop er organisk. Dvs. naturlig og let nedbrydelig.

Så alt der ikke er naturligt nedbryder vores krop.

284062_380748808660478_213039424_nDvs den megen syre fra mad som ikke er sund -den nedbryder vores krop og derved nedbrydes vores mentale jeg også, da disse hænger sammen.

LIgeså fødevarer som er fyldt med unaturlige farvestoffer og E-stoffer. Men hvad der også nedbryder nedbryder vores krop, aura og indre er også for megen sukker, ost, mælk, hvide ris, hvedemel og hvid pasta, alkohol m.m. fordi det har været igennem en proces som gør det mindre naturligt. Mindre rent. Derfor er det sværere for vores krop af nedbryde denne mad OG derfor bruger kroppen ekstra mange ressourcer/energi på at få maden bearbejdet/proccesseret gennem vores krop.

Så økologiske fødevarer er mere rene og matcher derfor vores organiske/naturlige krop, aura m.m. Men også danske varer pga færre kemiske tilsætningsstoffer – som især tilsættes når varerne kommer fra udlandet og skal holde holdbarheden. Masser af frugt og grønt er godt for os, pga det høje indhold af vand og fordi det er rene madvarer og lette for os at nedbryde.

Allergier m.m. er opstået fordi vores indre ikke kan følge med længere. Det er blevet overloadet/stimuleret. Dvs. kroppen er blevet forurenet over længere tid og er “kalket til”. Fyldt med affaldsstoffer som gør at vi ikke til fulde optager vitaminer, mineraler, den sunde mad eller kan tage os!

Piller vi får af lægen og køber på apoteket er ikke produceret af naturens egne naturlige produkter. De er kunstigt fremstillede og derfor er det REN syre for vores krop. De nedbryder kroppen OG vores aura.

Jeg har haft over 2500 klienter igennem i min klinik igennem de sidste 6 år. Og mange har ikke en aura, andres aura er helt flosset og andres igen har store huller! Piller er kunstige -og vi bør behandle det som lægger BAG den evt smerte eller følelse vi mærker, frem for at lægge låg på den pga piller.

Hovedpine er enten pga spændinger eller for lidt vand! Hvorfor ikke drikke mere vand eller gøre noget ved spændingerne?

Folks helbred og aura bliver skrøbelige ELLER nedbrydes pga traumer, piller (antidepressives, hovedpiller, adhd medicin m.m) alkohol, et hårdt liv, stress m.m. Og derfor bliver vi syge eller ender med at være udbrændt.

Vi bliver som en bil der kører rundt i trafikken ikke både uden en kofanger -men også uden selve bilens skal. OG uden en airbag som er lovpligtig hehe 🙂

Vi bliver der for aaaalt alt alt for sårbare, sensitive og skrøbelige fysisk og mentalt.

Min enOOORME sårbarhed styrer ikke mit liv længere eller hæmmer mig:
sårbarhed.NYJEG har selv været der. Med et utal af allergier, intolerancer, gigt, smerter ingen aura m.m.
Træder jeg ind i et rum i dag hvor der er jord eller vandstråler der kommer til nede fra jorden – sååå lukker min krop. Jeg kradser og kløer  hvis der er megen stråling-aller når folk snupper energi fra mig hehe 🙂  Den styrende meridian også kaldet en energi-bane i min krop, den lukker og dette er ikke kun hos mig – dette gælder for os alle! Jeg får kvalme, min mave lukker -jeg kan intet drikke og bliver kold.

Det siges også at folk der sover hen over krydsende jord og vandstråler – gennem flere år, får cancer. Da jeg flyttede fra lejlighed op i sommerhus gik der 3 uger og jeg troede jeg var 60 år pga tung stiv krop! Mig som ellers er i så god form. Jeg troede jeg var syg! Men det var fordi min www.radioni.nu behandler kunne se at der var jord og vandstråler!

RÅD – der mindsker negativ stråler og sygdom samt styrker dig mentalt, fysisk og auramæssigt:

 1. Magnetprodukter der fjerner stråler:
  triphaseMITJeg går ALDRIG ud, uden mine såler i mine sko! Så mærker jeg ikke jord og vandstråler og jeg får øget styrke, kan løfte mere, løbe længere OG stå en hel dag uden smerter! Jeg får ikke ømme ben, tunge ben, vand i benene, urolige ben eller har smerter i ben eller lænd!Fordi disse såler fra Nikken øger min blodgennemstrømning og fjerner affaldsstoffer/mælkesyreophobning, tungmetaller OG ioniserer negativ stråling -dvs. fjerner stråling fra vores system.En ide: Læg f.eks. dine magnet såler både under din madras om natten for healing af dig. Eller læg en på maven hvis du har ondt. Eller under din pc for at optage jord, vand og elektromagnetiske stråler som både kommer fra undergrunde, tv, telefoner, internettet m.m.!Når jeg sidder ved pc dag efter dag- såååå bliver mit indre stresset og energierne kører derudaf pga de elektromagnetiske stråler. Efter jeg har lagt en Nikken magnet sål under pcen er ALT I ro sQu hehe – det er sååå smart og dejligt!Sover jeg ude og væk fra mig magnet-sengetøj fra Nikken, tager jeg alle mine magnetsåler med i tasken OG lægger under lagenet om natten, for ikke at være påvirket af ståler om natten.
 2. PictureEndnu bedre og MERE simpelt!
  Købt et klistermærke til at tage stråler. Jeg har sat det bag på mobilen hos waweprocention.dkJeg har også købt et USB-stik til pc og det er suuuuper godt – “computer rediation eliminator”.Jeg har ALTID NIkken magnet såler på hjemme og ude – og de tager mange energimæssige indstrømninger og forstyrrelser- men ikke foran min overkrop MEN nu har jeg ingen gener mere.
 3. Fjernelse af Jord & Vandstråler
  I dag har jeg købt en EFFEKT til at fjerne jord og vandstråler der kommer nede fra jorden og ind i min bolig.Så snart min rengørings-engel puffer min EFFEKT (en lille kasse med kobber i)  skævt har jeg mavekramper hele natten – indtil jeg sætter den på plads.Løsningen er en køb en kobber-tinge-ling til ca 600kr -den tager ALLE Jord og vandstråler!! http://jordstraaling-effekt.dk/
 4. Andre magnet-produkter:
  Jeg har sengetøj, armbånd, sidde-pude til kontorstol, armbind m.m. og til trods for MANGE men grad – er alle fysiske gener væk. Og min højre arm som fysisk ikke burde kunne strækkes – KAN Det, pga magnetarmbånd! Jeg burde ikke kunne løbe eller stå på ski og KAN Det pga disse produkter! Jeg får også flere kræfter og kan løbe længere OG løfte flere vægte, når jeg bruger disse produkter. Fordi de får energierne i os til at flyde frit OG med uret i den rigtige retning. Jeg har en behandler jeg anbefaler, der forhandler disse produkter -det gør jeg nemlig ikke selv længere.
 5. Stærkere helbred, mere energi OG en stærkere aura/modstandskraft:
  At spise rene fødevarer, dvs mad du selv damper. Ja damper fordi du derved bevarer de gode næringsstoffer og mineraler. Mad der har været opvarmet længe er død mad, energimæssigt. Ligeså mad der har været i mikroovn. Der er ikke liv i denne mad længere. Og maden smager heller ikke af så meget og vi må bruge megen krydderi m.m. for at få noget smag tilsat.At spise dansk eller økologisk fordi der ikke bruges sprøjtemidler og tilsætningsstoffer for at varerne kan holde længere.At bruge himalaya-salt som du først tilsætter NÅR maden er færdig. For i himalaya salt er der ca 88 sporstoffer og mineraler som forsvinder hvis saltet opvarmes.Kosttilskud, olier, øget koncentration -især for urolige børn:
  Indtag vitamin og mineral kompleks. Vitamun er noget af det BEDSTE på markedet. Rent og med et højt indhold af urter i. Indtag også olier til at smøre dig indefra. Nej de sunde grønne vegetabilske olier ØGER din fedtforbrænding. Får du intet sundt grønt fedt fra planter tager din krop og holder på det fedt den har OG så taber du dig ikke! 70% af hjernen består af fedt – så fedt har vi brug for! Og især fiskeolie er godt fordi det går direkte i hjerten og øger vores koncentration og mentale robusthed!
 6. Har du psoreasis? Så sQuiz/kværn himalaya salt op i et glas vand og drik om aftenen før sovetid, så går salten ind og regenererer dine celler og tilfører dem bl.a. mere fugt som fører til mindre tør hud.

  KUN frugt og grønsager og NEJ ikke købte juicer og saft -men det rene:
  At tage dage hvor du kun indtager den juice du selv har presset af frugt eller grønsager. Mere ingefær, flere urter, mere grønt, mere frugt, mere vand og mere urte-the. Eller kun spiser frugt og grønt nogen dage. Dette vil gøre dig sååå godt, mindske smerter, gigt, træthed m.m. OG du vil blive yngre at se på ♥

  Min aaaabsolutte er MAGIC BULLET kopblender med blender til, juicepresser m.m. KLik på billedet og bliv ført videre.

  Spis/indtag mindre:
  Alkohol, piller, sort the, kaffe, kød, pålægs-kød, mælk, sukker, hvedemel, ris, pasta (det hvide – det grove er lidt bedre). Alt dette er med til at gøre dit bindevæv svagt og derfor er der mange der ser ældre ud end de er, da huden er slap og rynket. Det er også disse fødevarer som fører til overvægt som også giver et svagt immunforsvar og helbred!

  Cigaretter er også en fantastisk måde hvorpå at komme til at se ældre ud! Cigaretter som en saks klipper vores colagen-elastikker i huden over så elasticiteten forsvinder!

  Mindre stress, mindre press på dig selv og færre krav. For også dette nedbryder os.

 7. Andre teknikker der gør dig mere robust sundhed & følelsesmæssig + mentalt: Skriv dig op til at modtage mit nyhedsbrev og få GRATIS to øvelser som giver dig grounding og god nattesøvn – PLUS UR/FLow-øvelsen som åbner din krop. Du får også tilsendt “lær at heale dig selv øvelse” og de 3. først numre på min meditations cd HELT gratis lige HER

UH ny ide/tips – jordstråler og vandstråler komme op nede fra jorden af! Dem kan man måle ved at gå rundt i boligen og (med åben krop og indre) spørge sig selv/højt ” der er jord og vandstråler her” og lukker kroppen YESS så er der. ER du okay i dit indre – så er der intet.

11Der er også papir-træn-din-intuition-øvelsen som du kan spørge til råds med med – den har jeg i min klub Fri AF Selvsabotage. (der bliver jeg din online mentor i en måned for 300kr og lærer dig ALT Hvad jeg ved)! OG der er også det med at tage en jern-tøj-bøjle og bøje og så teste om den bøjer sig nedefter, når man går med den. Men den skal foldes på bestemt vis- søg på nettet på “tøjbøjle, jordstråler vandstråler”.

Ved jord og vandstråler – lukker energierne i vores krop! Energierne og livsQien flyder ikke frit! Kroppen bliver træt, tung, dvask, stiv og tung. På længere sigt kan det virkelig føre til sygdom ,- da disse stråler bringer vores krop såååå langt ned i frekvens,- at vi bliver syge.

Nikken produkter, krystaller og f.eks. kobber-pyramider (lavet af ståltråd) hjælper med at øge frekvensen i vores bolig OG derved inde i os også.

rent hjemTung rodet bolig med mange ting skaber også tung atmosfære og dermed tung frekvens i vores bolig – SOM spreder sig til vores indre.

Så et tungt indre og du har tunge ting/mennesker i dig – fordi alt jo hænger sammen.

Krop sind og ånd i balance – giver et liv i balance ♥