Blessings largeMåske det af og til frustrerer dig af at andre siger “vær dog glad”? Men hvis du ikke ved hvordan,- hvad så?….

Det jeg selv opdagede i tidernes morgen da jeg var udbrændt og havde posttraumatisk stress og sad i kørestol for en tid,  det var at tristhed og mine følelser dem MÅTTE jeg ikke lægge låg på eller gemme væk længere! De havde bragt mig ud for den ene ulykke efter den anden.

Men samtidig lærte jeg også at mine følelser var og er ikke mig. Jeg er mig Sanne! Den jeg er i hjertet og DER er jeg glad, legesyg, sprælsk, glad og rummelig.

At få det godt efter at have været udbrændt, gået ned med depression, efter at have mistet eller været syg, da handler det meget om at genfinde glæden ved livet igen. Som vi lettest gør ved at påskønne de små ting.

Men det handler også om at vække vores krop til live, for det er jo i vores krop at livet skal leves. Livet leves sammen med. For var der ingen krop, var der intet liv til os.

Glæden er med til at gøre os raske OG holde os sunde og raske. Hvor imod tristheden, sure tanker og sind -giver en sur, tung samt ugidelig krop.

Den enten anspæStærk-kropndte, sure, triste, overvægtige eller opgivende person har oftest et langt dårligere helbred og svagt immunforsvar end de positive optimistiske mennesker som ser muligheder frem for problemer og samtidig er taknemmelig for det de har.

Intet er tilfældigt i dag, – alt der sker omkring os, spejler vores tanker. Det vi frygter tiltrækker vi – samtidig med at vi bliver syge. Det vi glædes ved, gør os sunde og raske.

Allergier, smerter, gigt m.m. er vores føleler der taler via vores krop. Og selv er jeg i dag fri for post traumatisk stress, gigt, smerter, fødevareintolerancer, allergier m.m. Fordi jeg har brugt min egen regressionsterapi til at fjerne det jeg havde med fra barndommen og tidligere liv.

JA Jeg ved godt at jeg måske prikker til noget i dig – men det er ikke ondt ment og  samtidig er det også fakta – det jeg skriver herover. At alt hænger sammen. At positive tanker holder os raske og sure/tunge tanker samt frygt gør os syge.

Lær at heale dig selv, – lær hvordan du grounder/lander dig – og få flere gratis gaver – når du skriver dig op til mit nyhedsbrev :

Det er dokumenteret at personer som motionerer og lever sundt, har færre sygedage end overvægtige OG lever længere!

Men jeg kan personligt godt forstå at livet kan være hårdt og tungt. Og at man kan have lyst til at give op! Jeg har selv været der med spiseforstyrrelse, gigt, allergier m.m. men det var ikke pga usund levestil, det var pga “sure tanker”- uforløste følelser fra barndommen og at jeg var for hård ved mig selv mentalt og fysisk.

frygtMindre rare følelser og minder  vækkes til live når vi er i situationer eller blandt mennesker som ikke gavner os. Oftest fordi disse mennesker, chefen, partneren osv – finder fejl ved os, holder os nede eller måske fordi de minder os om vores forældre. De gør ondt at være i blandt, fordi de prikker til de temaer har med i bagagen – også kaldet vores skyggesider.

Bliv klogere på dine skyggesider og selvsabotage for 50kr som medlem i

Når vi er kede af det, er det barndommens erindringer der er på banen, som det brændte barn der skyr ilden.

Men vi er ikke vores følelser, sorgen og frygten. De er en lille del i os- men ikke den vi er. Og disse kommer på banen når vi glemmer os selv. Så bliver vores følelser som et lille ustyrligt barn der er bange og utryg.

Frygten, de mindre rare følelser, egoet og selvsabotøren  – de er alle en og samme. Det indre barn. OG denne kommer på banen når vi glemmer at have fokus på os selv.

Bliv klogere på DIG og dine selvsabotagemønstre  i klub “SLUT med selvsabotage“.

 

Råd til øget livsglæde idet det er vigtigt at vi viser os selv at vi VIL os selv:

 1. Indfør gode sunde rutiner hver dag:
  modsom på ingen måde stresser os. For det er oftest sådan vi indledningsvis gik ned med flaget.Men dette handler om at overholde spisetiderne, gå tidligt i seng, holde pauser samt at spise sundt, motionere m.m. For derved VISER vi vores indre lille jeg (i form af følelserne) og kroppen at vi VIL os selv. Gode sunde rutiner gør os godt.Så når vi ikke motionerer, ikke gør noget godt for os selv, når vi ikke overholder spisetiderne, ikke tage pauser eller ikke respekterer os selv,  så (undskyld mit sprog hehe griner kærligt)  skider vi os selv og kroppen et stykke OG den lukker helt og aldeles af for os!Den krop der udvises hensyn til, lyttes til og tales til/med – den vil belønne dig med mere energi og gode følelser.Hvilket barn syntes om at blive ignoreret, svigtet og overset? OG vi har alle et indre barn i os, som daglig har brug for at vi tager det op og ser til, inde i vores hjerte ♥

  Det er de børn der bliver mindst set og anerkendt hjemme – som er mest urolige i bl.a. skolen desværre.

 2. 284062_380748808660478_213039424_nRåd –  at turde være alene:
  F
  ind glæden i de små ting. GÅ efter det som gør dig glad alene. Er det vandet? Skoven? Haven? Håndværk? Lytte til lydfiler? Svømme? Blomsterne? At tegne? At skabe? Motion? Musik? Lave mad? At gå på cafe? ….som du syntes om?Gør dette alene – TUR gøre noget for dig. TUR gøre noget nyt, for dette giver dig øget mod og øget indre selvsikkerhed. Så står du  nemlig langt langt stærkere i dig selv når du efterfølgende er sammen med andre.
 3. Lav en “dette gør mig glad plakat” :
  Skriv mere og mere på evt med billeder eller små posters når du kommer i tanke om noget og GÅ SÅ EFTER DETTE! Universet giver os det vi fokuserer på – så fokuserer du på glæde og søger efter mere af det som gør dig glad, desto mere glæde vil der komme i din retning.Du må ikke indledningsvis skrive “mennesker eller andre” på listen – for det handler om at DU skal genfinde glæden ved at være dig og dette kan du kun gøre alene. Således opbygger du indre selvsikkerhed og robusthed.At finde glæde og trives ved at være alene, kaldes at være indre styret – hvor imod den som er ydre styret, styres af andre og deres meninger. Denne person er ret let at vælte omkuld, da denne persons humør og følelser afhænger af andre….
 4. Tag din indre følelses/humør-temperatur daglig.
  Som  nævnt i april måneds intuitivt horoskop- for dette får dit indre i form af det lille barn i form af følelserne i din mave samt kroppen til at sige “HOV – du vil mig – jamen så arbejder jeg også med DIG”.Hvorimod når du ikke er OBS på dig – så lukker dit indre sig i som en musling og overvælder dig med følelsesmæssige udbrud i tide og utide.
 5. Råd- vær taknemmelig:
  Påskønnelse-af-indreFor aaalt det du har. For aaaalt det du kan. For aaalt det du har lært. For hvor du har været. For hvem du HAR i dit liv. For de små ting.ALLE har vi noget at være glade over!!Jeg skulle ud for min 5. ulykke og ende i en kørestol for at være taknemmelig for det liv jeg er blevet givet og også selv har valgt frivilligt reinkarnationsmæssigt!Det har vi nu alle – frivilligt selv valgt at inkarnere på Moder Jord.Tag evt og læs Rhonda Byrnes bog “The Magic”. Den er fantastisk! Og en måde til at heale hele dit liv med blot taknemmelighed.Er vi ikke taknemmelig for det/dem vi har i vores liv, bliver det taget fra os.Værdsætter vi ikke vores krop bliver den syg. Værdsætter vi ikke vores sundhed, krop og vores liv – så ryger vi længere og længere ned i en tung negativ spiral.
 • HUSK nu at spise fordi du SKAL og ikke fordi du kan!
 • HUSK nu alt med måde – træn uden at presse dig selv og uden at det er manisk.
 • INDFØR gode sunde rutiner som din indre trænger til, for at blive tryg og rolig.
 • MANGE mennesker spiser og lever manisk og er som alkohol og slik afhængige af motion,- og går helt ned med flaget eller bliver aggressiv uden og dette er ikke sundt ♥

Få GRATIS “lær at heale dig selv øvelse” ! Gratis øvelser der åbner din krop + de første 3 numre af min meditationsøvelse – ved at skriv dig op til mit nyhedsbrev -grøn knap

Copyright© 2014 Sanne Otilia Philipson. All rights reserved.Kun det fulde indlæg må deles.