Velkommen til Sensitiv Selvsabotage.dk

Et medlem i klub: “Sensitiv Selvsabotage” skriver:

Kære Sanne.. Jeg har virkelig arbejdet med mig selv, i 3 år. Troede jeg var ved at nå “mål”. Men så meldte ord som værdighed og frygt sig på banen i dine mails …. wauw….ord der har fået en meget stor betydning for mig. Der præcis fik mit liv til at tage en drejning af de gode.

Et andet medlem skriver:

Tak for dine fantastiske horoskoper og dine skønne opslag på fb og sidst men ikke mindst dine mails hver morgen. De prikker dybt i mig, hvor jeg ikke troede jeg kunne komme længere ind ❤ Tusind tak for din inspirerende måde at være på og din dejlig måde at formidle dine viden på ❤ Tak for dig ❤

Vil du også heales, støttes & løftes af mig, alle hverdage kl 06?

Via mails som lander direkte i din indbakke?

Læs mere via den lille bjælke herunder:

 Generated button

 

En deltager på mit intensive online 12 dages forløb skrev dette:

“Kære Sanne Otilia, jeg vil lige give dig en tilbage melding efter mit 12 dages forløb. Jeg har virkelig fået øje på livets afvisninger og dem jeg udsætter mig selv for daglig. Sikke en gave at have fået igennem mit forløb ved dig, helt klart nogle gude skønne og givende “værktøjer” som du har i din “værktøjskasse” Tak fra hjerte Sanne Otilia.

Endnu en skriver dette:

Hej Kære Kære Sanne, ord rækker ikke til, hvad jeg føler i mit hjerte for at modtage den fantastiske gave, at blive undervist af dig i disse 12 dage.DET ER VIRKELIG GODT..Det er den bedste kærlighedsgave jeg har givet mig selv, at deltage i dette 12 dages forløb. Der er kommet lys i mit mørke, nu skal jeg i gang med at befri mig selv.

Generated button