Velkommen til Selvsabotage.dk

Et medlem i min klub: “SLUT med Selvsabotage” skriver:
Kære vidunderlige Sanne, -Hold op, hvor du rammer hovedet på sømmet i din mail af d.d. Jeg er dybt fascineret af dig og dine evner. Flere gange har jeg taget mig selv i at tænke: hvordan kan hun! Hvor ved hun lige præcis det fra! Du er fantastisk dygtig kære Sanne ❤ I dyb dyb beundring TAK til dig Sanne ♥

Et andet medlem skriver:
Jeg læser jeg med glæde disse mails hver dag, og glæder mig til at læse den hver dag ,jeg savner den faktisk i weekenden og tænker nu er det snart mandag så jeg kan få en ny hehe :-)

En anden skriver: Aldrig har jeg følt en større taknemmelighed over, at jeg pludselig opdagede din hjemmeside. Ja jeg må sige, at du er en ener, ja du er fantastisk, for ingen som du, rammer sååååå meget plet og direkte og på en glad, varm og kærlig måde, der får smilet frem på kind og såååååå mange A HA oplevelser, der bare tænder en indre ild af kærlighed og glæde over at se sammenhængen og kan gøre noget ved det. Ja det er unikt det der kommer ud af din mund …..og må al den lykke og masser af klienter strømme dig i møde og modtage din store visdom og indsigt. Så vil verden stråle af lykkelige selvstændige kærlige modige sjæle.

Vil du også være medlem i klub SLUT med Selvsabotage?