Velkommen til Selvsabotage.dk

Et medlem i min klub: “SLUT med Selvsabotage” skriver:
Kære vidunderlige Sanne, -Hold op, hvor du rammer hovedet på sømmet i din mail af d.d. Jeg er dybt fascineret af dig og dine evner. Flere gange har jeg taget mig selv i at tænke: hvordan kan hun! Hvor ved hun lige præcis det fra! Du er fantastisk dygtig kære Sanne og dyb dyb beundring TAK til dig ♥


En anden skriver:
Aldrig har jeg følt en større taknemmelighed over, at jeg pludselig opdagede din hjemmeside. Ja jeg må sige, at du er en ener, ja du er fantastisk, for ingen som du, rammer sååååå meget plet og direkte og på en glad, varm og kærlig måde, der får smilet frem på kinden.  Jeg får såååååå mange A HA oplevelser, der bare tænder en indre ild af kærlighed og glæde over at se sammenhængen og kan gøre noget ved det. Ja det er unikt det der kommer ud af din mund …..og må al den lykke og masser af klienter strømme dig i møde og modtage din store visdom og indsigt. Så vil verden stråle af lykkelige selvstændige kærlige modige sjæle.

Vil du også være medlem i klub SLUT med Selvsabotage?


En deltager på mit intensive online 12 dages forløb skrev dette:
Jeg elsker( undskyld) du deler din modstand, eller skygge sider i forhold til det som sker i dit eget liv. Du deler så fint din måde at være ren i dig og gi fra et rent hjerte…. Selvfølgelig er det derfor jeg ikke er vækstet, for jeg var ikke klar. Jeg var ikke kommet i dybden med mig selv.

Jeg glæder mig til dette år 2015, jeg har fået en god start, med dit 12 dags online forløb, alle de redskaber du har delt, som jeg ved at jeg kan bruge igen og igen i år.

2015 er året hvor jeg vil vækste med lynets hast, og med dig ved min side, bliver jeg mindet om, daglig at værdsætter mig. (også fordi jeg er medlem i klub V.I.P. FRI AF SELVSABOTAGE  Tusind tak kære Sanne ♥