Velkommen til Selvsabotage.dk

Et medlem i klub: “Sensitiv Selvsabotage” skriver:
Kære vidunderlige Sanne, -Hold op, hvor du rammer hovedet på sømmet i din mail af d.d. Jeg er dybt fascineret af dig og dine evner som du formidler i disse mails hver morgen. Flere gange har jeg taget mig selv i at tænke: hvordan kan hun! Hvor ved hun lige præcis det fra! Du er fantastisk dygtig kære Sanne og dyb dyb beundring TAK til dig ♥
Et andet medlem skriver:
Dine kanaliseringer og morgenmails giver mig et Kæmpe overskud i hele mit liv Sanne! Samtidig med at det giver mig et skub, til at dykke ned i min underbevidsthed, få renset ud og smidt gammelt møg (fra mit indre) overbord. Tusind  Tusind  Tak Sanne. Du er simpelthen så dygtig,  det er vidunderligt at lytte til dine kanaliseringer, og læse alt hvad du vider giver. Får så meget ud af det. Tusind Tak.Vil du også være medlem i klub Sensitiv Selvsabotage?
Generated button preview goes here

En deltager på mit intensive online 12 dages forløb skrev dette:
Jeg elsker at du deler din modstand, eller skygge sider i forhold til det som sker i dit eget liv Sanne. Du har fået mig til at indse, at selvfølgelig er det derfor jeg ikke er vækstet, fordi jeg var ikke klar. Jeg var ikke kommet i dybden med mig selv.Jeg glæder mig til dette år 2015, jeg har fået en god start med dit 12 dags online forløb og alle de redskaber du har delt, som jeg ved at jeg kan bruge igen og igen i år.

Generated button preview goes here