Ååååh angstprovokerende!! Ny baby “er sat i ovnen”.

Sanne Otilia PhilipsonAt være mig er stort set altid en fornøjelse!! Det er en ære faktisk.

At leve af at gøre det jeg elsker, nemlig at berige, inspirere og glæde andre med det “produkt” jeg helt alene har frembragt. Uden støtte, uden familiemæssig opbakning, uden økonomi, uden rådgivning, råd m.m. Ene og alene har jeg skabt mit eget LIVSVÆRK!

-Det er SannePhilipson.dk, IntuitivMentor.dk, egen behandlingsform, eget behandlingskoncept, udøver alkymi med mit talte ord (som faktisk ikke handlede om at lave guld, men om at kunne transformere/smelte alt tungt om til let, -det er dét jeg gør ♥) bla via Mindfulness cdér. Jeg har selv uden hjælp lavet flere personlig udviklings mindfulness grupper og har flere andre passiv indtægtskilder

Jeg EEELSKER livet og er kommet så langt at intet kan vælte mig omkuld længere. Jeg har forstået hvad meningen er med livet, hvorfor jeg er her, hvad min læringsproces er, -har gjort mig fri af fortidens skidt og møg og er i dag FRI til at være mig og udføre mit Livskald ♥ OG jeg har æren af at “lande” andre på deres rette hylde også, så også de kan udføre deres Livs Kald!!

Pointen med dagens blog-indlæg!
Jeg købte denne her blog i går aftes og lagde den “oven på” mit domæne-navn SanneOtilia.dk OG det var da endnu en længe ønsket “baby” der blev søsat!

Så sQisme om jeg ikke ser et program på tv lige før om en mand som vil revolutionere ja eller kald det innovere (som er det jeg selv altid har været god til) noget ooog så græder jeg ellers. En lettelsens gråd, lige så jeg sveder. Jeg lærte noget, jeg indså hvorfor jeg skulle se det program, -fordi en del af det produkt jeg har skabt som omhandler alkymien (trylle rylle med mit talte ord), det kan evolutionere hele verden og derfor skal det ikke kun blive her i min lille webshop!!

Og at blive rørt og bevæget på den måde som jeg gjorde, det bliver vi, når vi rammer rigtigt. Når musikken i heeeele vores indre virkelig flyder frit og ubesværet. Når vi mærker at noget er rigtigt – det tænker jeg du også kender? ♥

Bangebuks? Mig? Ja….lige nu så tårerne stadig lægger liiige bag øjenlågene!
MarmorFastklemt4Mega angstprovokerende at få “serveret” en ny vej at gå og jeg har nu sat mig ved pcén her lørdag kl 16:54 for at tage det første skridt. Åh gud.. jeg mangler ikke mod. Jeg mangler ikke styrke. Jeg mangler ikke energi -eller frygter noget. Men at gøre noget nyt, viiirkelig stille mig “out there” og vise mit produkt frem et andet sted en i min trygge lille græsfold zenbilling webshoppen – åååååh gud hvor angstprovokerende!!

Stay tuned hvis du vil høre mere om hvordan det går ♥ Og TAK fra hele mit hjerte fordi du læste med ♥ Og fortsat dejlig dag til dig og i dag lørdag den 25. maj er det fuldmåne og gammel frygt titter liiiige frem, – læs mere her

Kærlige knus og hilsner

Sanne Otilia

2 thoughts on “Ååååh angstprovokerende!! Ny baby “er sat i ovnen”.

  1. Kæreste Sanne, rigtig hjertelig tillykke med din nye “baby”. Jeg kan sagtens forstå det angstprovokerende i, at være så tilgængelig for hele verden, men du er så god til dét du gør og jeg er kun glad for, at du har valgt at tage dette skridt.

    Du ønskes rigtig meget held og lykke med bloggen.

    Kærlige tankeknus fra mig til dig 🙂

    1. Tuuusinde taak Kære Anita, tak for din dejlige tilkendegivelse og de skønne ord TAK, tak tak ♥
      Jeg håber du har det godt og trives 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *