Tankens kraft er enorm.

Dine tanker bliver manifesteret i Universet- som sender dem som en boomerang retur.

Vær opmærksom på dine tanker kære skønne du  ♥


Hvordan løgn og bedrag kan “smitte” og føre frygt med sig OG gøre os syge:

En kammerat havde fået en kønssygdom som den utro x havde smittet ham med,- som hun påstod han havde smittet hende med. Jeg vidste at min ven talte sandt og jeg Sanne kunne mærke at han var knust. Dette kunne koste ham mange millioner i skilsmisse, -fordi skilsmissen foregik i USA.

Jeg sagde til ham “sig disse remser her,- de næste par dage og så gør jeg Sanne lige så”. Gør det og mærk det!! Indtil du skal testes igen.

Da han blev testet næste gang var han rask igen! Testen var negativ for kønssygdomme!

Frygten for hvordan det skulle gå, gjorde at hans indre frekvens blev så lav at han BLEV syg (med kønssygdom),- fordi han tog hendes løgn, frygt og manipulation til sig.

Med de givne mantraner fra mig -hævede han igen sin indre frekvens og gjorde sig fri og ren af “urenhederne”.

Tunge tanker tiltrækker tunge energier i vores indre og gør os syge.
Når jeg tænker negativt låser min mave sig og gør ondt. Ligeså når vi alle spekulerer. For der er en kobling mellem vores psyke og mave, -og derfor spiser mange på deres følelser. Gør du også? Men på bekostning af dit helbred kære du? ♥

Vi bør derfor være nøje med hvad vi tænker, spiser, taler og gør  -da det har en konsekvens på vores indre og vores ydre liv.

At velsigne renser, løfter og healer OG gør alt godt igen energimæssigt.

AbrahamHicks

En måde at rense, løfte og heale:
Du kan velsigne! F.eks. i faderens, i sønnens og i helligåndens navn. Eller i kærlighedens og i lysets navn. Jeg er ikke selv kristen -men den første er sååå powerfuld og rensende. Den fjerner alt tungt, urent og mindre rart. Den renser, healer og løfter, – den kristne velsignelse. Så du kan velsigne dit helbred, din lever, din økonomi, din relation til andre,- dit forhold til mad, dine følelser.

Bare sig sådan her og indsæt selv den måde hvorpå du ønsker at velsigne:

  • Jeg velsigner ..(situation, navn, sted, økonomi) på alle planer i  ..og i… navn
  • Eller jeg velsigner min stærke økonomi -på alle planer i …
  • Jeg velsigner mit gode forhold til “….” – på alle planer i..

Jeg Sanne kan mange mange mantraer. Særlige mantraer tilpasset dig individuelt. Jeg kan fremsige mantraer på dine vegne (højt i f.eks. telefonen) som er nøjagtig det du har brug for lige nu ,- som annuller ALT der nogensinde er fremsagt “fejlagtigt” på dine vegne. Jeg kan med mit talte ord fremsige de mantraer som åbner hele din krop -gør dig fri af andre og helt lander dig i dig. Jeg kan gøre dig helt fri af andres energier, forhåbninger m.m. og aftaler indgået i tidligere liv. Hos mig er alt muligt. Fordi jeg TROR! På at alt er muligt.

Jeg kan også give dig sætninger som bringer dig derhen hvor du ønsker at være.

Det koster 400kr og vil tage ca 15-20 minutter. Klik HER for at betal og send mig så en mail og vi aftaler tidspunkt. Men vær konkret ift. hvad du ønsker. Nej tak til din livshistorie hehe 🙂 Blot send en mail som er konkret ift. hvad du har brug for,- efter du har betalt.

den-12-indsigtAutenticitet og ærlighed:
Har du læste den sidst udkomne bog “Den 12. indsigt”?

Den handler om at når forfatteren i bogen lyver,  -så går alt galt!

Når han taler sandt, får han hjælp.

SÅ  -når du er autentisk – kan andre se og MÆRKE hvad du har på hjertet.

For netop da er dit budskab ikke farvet af alle facaderne, følelserne, anspændtheden m.m.

Jeg ønskede mig sådan at nogen ville vande mine blomster – 2 min. senere står jeg over for en skøn dame og jeg var ærlig og sagde det som det var OG så vandede hun mine blomster.

Jeg forlod min lejlighed og tænkte “bare jeg kunne møde en der vil hjælpe mig med vaskekælderen”. Jeg havde nemlig glemt at sætte penge på vasketøjs-kortet og viceværten var på ferie. 2 minutter senere fik jeg lov til at låne en fremmed dames kort, – fordi jeg var ærlig om det og at jeg ville komme op med penge bagefter, -kontant.

Ting vi ønsker os, kommer når vi står rent og stærkt i vores hjerter. Når vi har koblet følelser og intellekt (ego – et og samme) fra og er den vi er i hjertet,- uden alt det andet udenoms støj. Mærk, ønsk, smag og føl det du ønsker i hjertet -og det kommer til dig.

Netop da bliver alt muligt – fordi der ikke er flere filtre vores ønsker skal passere ♥

©Copyright 2013 Sanne Otilia Philipson, mine billeder og min tekst, kun delt med dig ♥