Alt det som ikke gavner os, kan gøre os syge.

ensomVil du høre en bestemt radio – tuner du dig ind på denne kanal ved at justere kanalen med dine fingre.

Er denne radio kanal ikke noget for dig, – kan du blot slå væk derfra.

Sådan er det også med alt omkring os.

Alt er et valg – så hvorfor træffer vi ikke altid nogen bedre valg?

For alt er energi, alt er frekvens, ligesom radiobølger.

Det som gør os godt skaber gode strømme og bølger af energi, vibration og velvære i os.

Det som ikke gør os godt – sender negative tunge vibrationer og energier igennem os, som gør os.

Men vi glemmer af og til at slå væk fra OG gå væk fra det/de som ikke gavner os!

Hvorfor? Hvorfor bliver du i det som ikke gavner dig? Pga afmagt? Mindreværd? Frygt for ensomhed – den ensomhed hvori du kan lære DIG og dit Sande Værd at kende?

Er det fordi du er bange for hvad der vil ske og for hvor du ender?

Men -fokuser altid på udfaldet og ikke på konsekvenserne!!

Fokus på hvorfor du bør komme væk fra nogen og noget -OG det mindre rare vil fylde langt mindre ♥

Fokuser på det gode som kommer til når du skal tage en beslutning.

Fokuser på hvorfor du vil tabe dig og ikke blot på vægttab!

Fokuser på udfaldet af det du ønsker dig,-frem for hvad du står i lige nu.

Alt er energi også kaldet frekvens. Der er høj som lav – tunge som lette:
kærlighed-smerterSådan er vores følelser også – som energi og frekvenser.

Tunge energier med en lav vibration hvis vi oplever tristhed, – indre gråvejr, afmagt, frustration og vrede. Som også på længere sigt fører til sygdom.

Frygt og bekymringer fører til sygdom…..

Og når vi er positive, glade, ser muligheder frem for problemer OG når vi er taknemmelige -så øges vores energiniveau og vi har en højere indre vibration og derved bedre sundhed.

At være i et job eller i blandt mennesker der ikke gavner os – gør os syge idet vores vibration sænkes. MEN vi er dog altid et sted hvor vi har brug for at lære, – til trods for at det gør ondt. INTET er tilfældigt ♥ Vi er steder vi skal være (Karmisk) for at indse at vi har noget med i bagagen som ikke gavner os. (følelsesmæssigt og psykisk).

Ergo et sundt stærkt helbred -hænger sammen med et positivt sind, tanker OG ord ♥

Oooog – sådan er det også med steder og mennesker vi er sammen med.

Er jeg i tiiip top humør som jeg altid er og tager til et event/et sted hen hvor mange er syge, triste m.m. sååå daler min energi også,  HVIS jeg ikke står ren og stærk i min egen energi. Dette indebærer beskyttelse, at jeg har samlet mig og at jeg virkelig har et godt/stærkt rod og fodfæste i form af jordforbindelse. Og det har jeg heldigvis det meste af tiden og så alt er vel hehe griner kærligt.

Men hvad med dig? ♥

frygtHvor er du henne? Er opmærksom på dig og dine behov? Har du etableret jordforbindelse (du får en øvelse til dette gratis hvis du skriver dig op til mit nyhedsbrev) og sat dig nogen mål? For ellers er du som en lille båd på det store hav uden ror og årer der kastes rundt.

Husker du at standse op og mærke hvor du har dig selv henne?

Hvis du er i nooogenlunde “energimæssig stand” (hehe griner kærligt, håber du forstår) – sååå skal der ikke meget for at tilte dig begge veje. Mod enten det dårlige/tunge og mod det lette og gode.

Med jordforbindelse og mål – står du meget meget stærkere energimæssigt!

Så er du ikke tiiiip top energi og frekvensmæsssigt når du går ud af døren, – så ryger du let endnu længere ned hvad angår energi, humør, sult m.m. (sult og humør hænger sammen) -når du er ude blandt andre tunge, negative, triste mennesker – eller i lige så miljøer.

Balance2Kender du til at have det godt, – være på din rette hylde og virkelig være i dit es –  Men noget trækker dig hele tiden ned?

Det kan bla. være fordi du har en partner – som siger et, men ubevidst mener og gør det modsatte og ender med at trække dig ned.

Du har måske nogen venner eller familiemedlemmer som er energi-vampyrer?

Energimæssigt svarer dette til at jeres energier og frekvenser ikke matcher, fysisk, psykisk og åndeligt. Dvs. i er ikke på “samme plan” – også kaldet bølgelængde.

Med dette mener jeg at at være forskellige steder. Enten i livet eller mentalt og følelsesmæssigt. Er din partner meget mental og du meget følelsesmæssig – så kan det være svært at mødes. Men ligeså kan det være svært hvis i begge er meget følelsesmæssige eller kun mentale. Vi skal være sammen med mennesker som gør os godt,- og ikke trækker os ned. MEN alt er jo et valg – og hvorfor er det at vi er sammen med nogen som ikke gavner os?

Oftest er det pga frygt. Pga mangel på bedre – som får os til at gå på kompromis. Fordi vi indledningsvis ikke har særlig høje tanker om os selv desværre.

Det kan også være at i havde noget til fælles engang -meeen der er ikke så  meget som holder jer sammen længere. Og her kan igen frygten holde dig tilbage, hindre dig i at komme videre. Og her er det vigtigt at fokusere på udfaldet og ikke konsekvenserne.

Relationer skal være støttende og opbyggende. Men vi tiltrækker også andre som behandler os, som vi selv gør. Så er du meget hård ved dig selv,- så vil du tiltrække en ligeså partner.

Ja – det er ikke altid let livet. Men alt er energi. Det vi selv er, gør og tænker – det er også det vi tiltrækker. Det er ikke altid nok bare at være god ved andre – endnu mere vigtigt er det at være gode ved os selv.

Men balance er ikke noget vi kan knokle for at opnå eller komme hen til, -det er noget man går ind i.

Som når man åbner en dør og bare accepterer -at sådan er ting. På godt og ondt.

Balance handler om accept ♥

tilgiv
Læs mit blogindlæg fra i forgårs – som også vedrører sygdom, nedbrydelse m.m. ♥

Her er flere eksempler på hvad der kan give fysiske gener, tung krop, smerter, kan føre til overvægt eller gøre os syge- idet det sidder “stagneret” i vores indre og hindrer livsQien (livsenergien) inde i os i at flyde frit:

 • mangel på tilgivelse
 • uforløste følelser af sorg -og
 • skam og skyld
 • tristhed
 • afmagt
 • utilstrækkelighed
 • frygt
 • ensomhed
 • had
 • modstand/modvilje mod os selv, livet og andre
 • Skepsis og kynisme
 • opgivenhed
 • uønskethed
 • En usund bolig med fugt, svamp, træk og kulde
 • Træk og kulde
 • Hårdt fysisk eller mentalt pres
 • Stort press og stress gennem længere tid
 • Usunde miljøer som ikke matcher vores evt sårbarhed
 • osv osv ♥

Selve disse følelser kommer oftest fra vores barndom og så bliver vi igen og igen gennem livet mindet om at de er der, for at vi skal få givet slip på dem, med oftest professionel hjælp.

Faktisk kan det at undertrykke vores følelser OG lægge for stort pres på os selv, føre til ubrændthed i en tidlig alder, -selv var jeg 28 da min krop gav op! I dag er jeg sund og rask igen mens skal selvfølgelig passe på mig. Men www.radioni.nu blev min redning tilbage til livet, da det genopbyggede med indefra.

ægte-består-resten-forgårKender du det med at sluge kameler? Dit bryst er tungt, låst og du kan ikke rigtig få sagt noget,- gråden kan overvælde dig? De slugte kameler – sætter sig jo som indre energimæsssige blokeringer som igen, hindrer livsQien (livsenerigen) i dig,- i at flyde frit. Sådan er det med aaaalt det usagte, aaalt det uforløste og aaalt det ubearbejdede ♥

Såååå vær god ved dig.

Lyt til dit hjerte.

Lyt til din krop.

Mærk efter hvad du har brug for. –

Læs også indlægget “4 teknikker til øget livsglæde og derved øget velvære”.

Namaste ♥

One thought on “Alt det som ikke gavner os, kan gøre os syge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *