Anns personlige beretning.

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

særlig sensitiv
særlig sensitiv

Spiller du hovedrollen i dit liv?

Spiller du hovedrollen i DIT liv ??? Jeg gjorde ikke…. …. Ann – NY AURA forår 2011 ♥

Da jeg i 2006 mistede min elskede mor meget pludseligt, blev tæppet revet væk under mig.. Livet skal ikke tages for givet.. Jeg måtte stille mig selv de svære spørgsmål.. Levede jeg det liv, jeg ønskede ??? Hvad ville jeg ?? Hvem var jeg ??? Pyha det var svært.. Jeg kunne pludselig ikke ånde… Havde altid været der for alle andre, men glemt mig selv. Havde levet i et liv uden at være tro mod mig selv, mærket mig selv, stået op for mig selv , bare gjort hvad andre forventede af mig, eller det jeg troede, andre forventede af mig… Et år efter hendes dødsfald måtte jeg træffe det svære valg at gå fra min mand gennem 12 år, for det eneste jeg viste, var at jeg skulle finde mig selv, for at jeg kunne lære mine vidunderlige børn at være dem selv….

Alene med 2 børn, førtidspensioneret frisør… Hvem var jeg ??? Det eneste jeg viste var, at jeg var mor. Skulle jeg hjælpe mine børn, så de kunne leve optimalt, måtte jeg selv finde ud af at leve MIT liv. Hvad gjorde mig glad, altså sådan rigtig glad ?? Hvordan skulle man sige fra overfor andre ?? Jeg har altid været meget sensitiv, følt hvordan andre havde det, og har altid gerne ville være der for andre, der havde brug for hjælp.. Jeg havde bare glemt at være der for mig selv..

Så gik de næste mange år med at finde prøve at finde migselv, glæde ved livet, se indad, læse mange bøger om selvudvikling osv… Jeg var meget bevidst om, hvad jeg gik og havde med mig fra mit liv, hvilke negative ting , der ikke gjorde noget godt for mig , men kunne bare ikke slippe af med det.. Hang alligevel fast.. Lod stadig udefra kommende ting styre mit liv, indtil den dag , da min bedste veninde, mit lys, min sparringspartner, min sjæleven kom og lagde en bruchure fra Zanne foran mig.. Da viste jeg, jeg havde fundet den person, der kunne hjælpe mig med at få givet slip.. Jeg ville ikke vente et sekund , så jeg skrev straks til Zanne og fik tid ugen efter…♥

Hvad nu..? Hvad ville der ske…? Kunne jeg finde pengene til det…? Får jeg noget af vide, jeg ikke ønsker…? Er jeg klar til en NY Aura??? Alle de spørgsmål og mange flere kværnede rundt .. Det ene øjeblik var jeg ovenud lykkelig over at skulle møde Sanne , glædede mig helt extremt og det næste øjeblik var jeg skræmt.. Det skulle snart vise sig at alle de tanker blev gjort til skamme.

Zanne er den mest dygtige, ægte og nærværende behandler, jeg nogensinde har været ved. Hele hendes væsen udstråler kærlighed og så snart man møder hende, føler man sig tryg.. Hun møder en, hvor man er – hjælper med det man har brug for, for at komme videre og hun gør det af hjertet. Hun er helt UNIK. Hun bringer næsten dagligt energi, kærlighed og forståelse med hendes nyhedsbreve og over facebook til mig og mange andre.. Hun er i sandhed en lysende engel på denne jord, der med hendes vidunderlige væsen og evner hjælper mange til et lykkeligt liv i glæde, forståelse og kærlighed.

At mødet med Zanne kunne være så livsændrende, havde jeg ikke i min vildeste fantasi set komme. Endelig.. FRI.. Følelsen af at have givet SLIP, Følelsen af FRIHED og RO , følelsen af at spille Hovedrollen i sit eget liv 100%, følelsen af at ha fundet sig selv, ikke mere tage andres møj til sig, følelsen af at jeg fortjener det bedste, samt meget mere.. DET er følelser der SKAL opleves og som jeg under alle mennesker.. Det er befriende.. Det er at leve livet fuldt ud, og Sanne KAN og VIL hjælpe dig med at nå dertil, hvis du har ønsket om at VILLE dit eget liv ♥

Der går ikke en dag, hvor jeg ikke bobler af lykke over mit liv. Børnene og jeg LEVER i nuet og glædes over hvor smukt livet er.

Både jeg og mine børn er særlig sensitive og jeg kan bedre møde børnenes i deres sårbarhed nu ♥

Jeg ved, den gave Zanne gav mig og børnene med en ny aura gør , at den dag vi skal videre herfra, kan vi sige, vi intet har fortrudt.. ♥ Det vil jeg være Zanne evigt taknemmelig over.. ♥

Det er vel den største gave man kan få.

Af hele mit ♥ og sjæl vil jeg sige dig Zanne, TAK♥♥

Ann Bruun

Jeg sætter dig FRI her i NUET…
-så det bliver lettere OG sjovere at være DIG ♥

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *