Boost af din business/økonomi og mindre stress (med bl.a. Feng Shui)

Har du det godt i dag? Og din forretning med? Økonomien?

Det håber jeg, at “i” dvs. du og dit liv på alle planer har! For energierne er tårnhøje i denne tid og der er vækst på mange planer. Men det kan du læse mere om i min personlig udviklingsgruppe Klub Spirituel Flow

Men det er ikke altid at væksten kan få lov til at sætte ind. Lige såvel som man heller ikke sætter nyt korn, før man har høstet den gamle mark, brændt de sidste kornstupper af, harvet, gyllet/gødet osv. Først da sår man nyt! OG på det rette tidspunkt! Ikke i storm eller når frosten stadig er der!

renindbakkeJeg har lige nævnt det med at jeg havde 1200 mails i min indbakke her forrige uge!

Det var bare der for små 2 uger siden! Se hvordan den ser ud nu til højre!

KUN 14 mails! Jaaaa sQu hehe!

HVordan syv søren det er lykkedes mig?

Her er de råd jeg gentag for lidt siden og flere råd kommer til nedenunder, som også kan booste din business, karrieren, parforholdet osv.

 • Så SNART du får en mail, reager på den med det samme. Feks.
  • Arkiver i den mappe hvor den den hører til, se mine mange mapper på billedet øvest, til venstre
  • læs din mail OG – slet ja / GØR det du skal med den med det samme!
  • betal regningen OG arkiver/print og arkiver
  • RING til den aftalte og slet mailen dernæst eller arkiver den
  • Er det en klient som beder dig ringe? Jeg Sanne gør det ikke! Jeg har brug for at de viser at de VIL have en session, så jeg beder dem selv ringe.Mmen dette har jeg også skrevet på mit site at de selv skal ringe. SLET dernæst mailen. Ring til mig, det er jeg ikke så god til, jo hvis det er en veninde, men det er en meget lukket måde at kommunikere på.(Bange for at miste kunden/pengene? Nej -for jeg skal nok tiltrække de helt rigtige. Og de kan være en kamp når de ubevidst gerne vil styre og jeg skal ringe til dem)

Så grundlæggende reager med det samme på dine mails! Og slet også sendt mails og slettet mails og det kan være flere tusinde hehe griner kærligt.. Men går det når du “mærker lysten” for at gå i gang fordi du skal, det dræææber energien !!rent hjem

Andre fif og råd til at booste din business og øknomien som også omhandler Feng Shui som er en metode (via indretning) til at optimere vores liv:

 • Enkelthed! Klarhed! Overblik!

  • I form af mapper til det arkiverede, et skuffedar (flere kontorskuffer sat oven på hinanden) hvor det til betaling lægger, det til arkiv, det du skal bruge. Men hvad angår regninger betal med det samme, så er det væk og du øger dit cash-flow på denne måde! Det er mit bedste råd!

  ØKONOMI og FLOW

 • Betal dine regninger med det samme OG du vil modtage penge hurtigere!
  Også fordi nye penge kan strømme til! Ud over du også tager ansvar og viser Universet at du gør dit bedste!At henlægge noget, regninger ja eller mennesker er som at dræbe en energi og hvad angår penge, så går det økonomiske flow i stå. Jeg taler ud fra STOR erfaring.
  Selv om jeg ikke havde penge til mad m.m tidligere, så KOM pengene, når jeg havde taget ansvar ift. andre og betalt mine regninger. Så blev der også sørget for mig.
 • Når jeg tager imod klienter hos mig, betales der på selve dagen!
  Det er det rette at gøre karmisk og energimæssigt. Du ved når man giver hånd, goddag, tak. At give, aflevere og tage imod samtidig.
  En udveksling bør finde sted samtidig.
 • Tlf/skype konsultationer, hav modtaget dine penge dagen før.
  Når mine dejlige kunder booker en tid via tlf/skype spørger jeg til slut i samtalen om de vil betale på den eller den måde og så minder jeg dem om, at pengene skal være på min konto senest dagen før. OG dette minder jeg så om dagen før selve sessionen via en sms med alt det praktiske i.Så står du ikke mandag morgen med en klient som melder sig syg kl 05:30 eller en time før! De fleste behandlere har også selv et “fuldt gebyr betales hvis afbud meldes under 24 timer før” – men har du ikke fået pengene får du dem sjældent.

Kontoret og din arbejdsplads, løøøft energien her:

 • Når dagen er omme så ryd op så godt du kan! Rent bord! Luft evt ud.
  Så der er rent, frit og aaabsolut flow til dagen efter. Dvs. du får en ren start.Luft ud for at rense luften for de fysiske og psykiske rester vi slipper sådan en dag (sved, energi, mentale temaer mm) og især mentalt slipper vi meget en sådan dag som hænger og “flagrer” i luften.Det bør vi nu gøre hver dag og endnu mere ved skænderier, gæster, sygdom m.m
 • Løøøft dit arbejdsområde med dejlige friske blomster, dejlige billeder mm.
  rentskrivebordDer skal så lidt til! Dejlig frisk frugt, blomster, flotte rammer, flot underlag, enkelthed. Buddha fx, se mit lige her.

Generelt kan siges:

Hav styr på dine sager så du har det på alle planer af dit liv! Rent hjem, enkle skuffer, smid ud når ud kan, sorter fra.

Enkelhed og renhed er nøgleordene ♥

Når du kaster det gamle ud, gør du plads til nyt.

Når du giver skal du også kunne tage imod.

BRUG penge for at FÅ penge!

Yd yd yd men nyyyyd også ♥

HER er en fil som også kan gavne dig som er selvstændig ift. at stå ved dig og dit produkt!!baguatavle

Dette er et Feng Shui Bagua. Et oversigts og indretningskort ift. hvordan Feng Shui deler vores bolig op i livsområder, tag et kig, det er RET spændende.

Da jeg har arbejdet med det i nogen år, vil den ændring jeg foretager vise sig i mit ydre liv eller inde i mig med det samme!

HVordan bruger man det Baguaen?
LIge når du kommer ind i dit hjem, så stå med Baguaen som det er lagt her, med 8-1 og 6 ved dine fingre, og så peger Baguaen frem ind og mod boligen.

Kompasretningen følger nogen, men så komplekst behøver det ikke være. Men din entre er i området 8 – 1 eller 6 når du ER trådt inden for døren og sååå kan du gå i gang.

Men gør ikke som jeg gjorde 1. gang! Omrokerede hele boligen så jeg var ved at kaste op og blev syg pga de enorme omvæltninger som det fører med sig på en god måde. Det kan jo blive for meget. Så mit råd er, tag  og kig på 1 område af gangen ♥

Download baguaen HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *