Business boost

fiskSeptember måned er måneden hvor vi gør os frie af det gamle og trygge og mange er forvirrede og bange idet de ikke ved hvad de skal.

Men det du skal og det jeg skal karrieremæssigt ift. vores Livsformål, – det er at give andre det,- vi selv mangler (på markedet) – til andre!

Så jeg blev min egen indre mentor, guide og clairvoyant og er det nu for mange hundrede skønne mennesker!

Giv det til andre, som du længes efter er til stede!

Husk lige at du skal være det du vil sælge og give til andre.

Så vil du sælge “balance” så skal det stråle ud af dig og ikke kun være i din mund hihi ♥

Vil du rådgive inden for Feng SHui? Så skal dit hjem stå SNORE LIGE efter FS og alt andet med!

Vil du gerne heale, rådgive og hjælpe flere mennesker? Men har du healet, landet og rådgivet dig og givet DIG det boost du har brug for, for at være stærk nok til at kunne lære andre hvad de skal gøre? Snak fører hverken dig, noget eller nogen – nogen vegne!

Mange ved hvad de skal -men kan ikke komme derhen og “DO IT”!!

Fordi de har et indre boost/løft de skal foretage i form af deres tiltro til dem selv! De skal have styrket robustheden og i form hvad angår krop sind og ånd!

 

De lidt vaklende sten heSten-balancer -vakler ikke!
For 1 sten er lagt super nøje! Den sten skal være dig og mig! Vores indre robusthed i form af selvværd og troen på os selv! Er vores indre robusthed og tro på os “svag” – jamen så skrider de andre sten også i form af mental robusthed, fysisk robusthed, karriere mæssig robusthed, forældremæssig robusthed, parforholdsmæssigt robusthed osv osv!

Er din indre tiltro til dig selv svag – så er de andre områder det også OG får dig til at overkompensere som partner, som ansat/chef, mor/far osv osv!

Du skal se 3 søjler, – din krop, dit mindset og din passion/det guddommelige i dig. Måske du har værktøjerne på plads ift hvad du kan og derfor står der en stor høj søjle, men den står og vakler fordi du og din krop –disse søjler er ret lave og vaklende.Du er dig og dit mindset, så er der din krop OG så er det det du skal “levere/sælge” til andre i form af dit Livsformål, din passion eller kald det – din rette hylde.

ALLE har vi været nedbrudt fordi vi har haft  bygget vores hus/liv og fundament på en strand -vi har været i gang med at lære. Nu er det forfra og genopbygge dit hus/indre fundament på fast jord OG i gang med at bruge de værktøjer vi har lært af OG lære dem videre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *