Dating forskrækkelse

Sensitiv Singleliv. Dating for en sensitiv single person. Er hoppet ind på 2 dating sites og det er med ansigtet i mærkelige folder at jeg ser mig omkring..

Der er ikke rigtig nogen hensigt med dette indlæg, andet end at tømme mit hoved for alle de tanker jeg har som værende en sensitiv person, når jeg gang på gang forskrækkes og forarges,- over hvordan atmosfæren er på disse sites.

For sådan en sensitiv person som jeg, der ser og bemærker alt er det svært at være i online dating verden.

Som sensitiv person duer vi desværre heller til small talk og alt som er uautentisk, uægte og overflade manipuleret til at tage sig bedre ud den det/de er..

Derfor er det ikke let at ankomme til et dating site som er fyldt med uærlighed, floskler og selvbedrag selv om det måske slet ikke er det som er hensigten, når nogen personer har skabt et site der handler om kærlighed..

Men gør det også dette? Er intentionen (her knapt 20 år efter deres oprettelse) virkelig kærlighed eller handler den om penge? Magt, materialisme og begær?

At se igennem lagene af selvbedrag:
Ja selvbedrag – det vi alle har med os. Hvor vi sætter os selv til salg og sælger det vi gerne VIL være, frem for det vi reelt set er.

Som værende en bevidst sensitiv person dvs en person med en høj bevidsthed formår vi at se igennem alle de lag og facader, de fleste mennesker sætter op foran sig..

Det er derfor lidt trist at ankomme til et dating site med samme navn.

Måske det er mig som er dum og tror at når jeg går derind og kigger mig omkring, så har tingene ændret sig siden sidst.. Endnu en sensitiv problemstilling.. Vi lever en del i håbet og kan være ganske naive..

Der er ikke selvindsigt, nærvær, dybde og det ægte rene i dating onlineverden. Det som virkelig betyder noget for vi sensitive hjerte mænd og kvinder. Men hvor skal vi så gå hen?

Der er et “elite site” hvor der knapt nok er nogen kommunikation hvor jeg tror mange er der for opmærksomhedens og underholdingens skyld. Måske fordi det er vigtigt at hænge ud det rigtige sted?!

Der findes et mere soul baseret dating site og jeg har prøvet det for år tilbage og det var slet ikke noget for mig.. Alt for blødt, feminint og intet liv. Jeg søger en mand med stort (hjerte) M. ikke en ven..

Det er bl.a derfor jeg nu har skabt mit eget dating onlineforløb til sensitive single kvinder i alle aldre, som gerne vil date på egne præmisser.

For på datingsites foregår alting på andres præmisser.

At være sensitiv single OG samtidig søge efter en partner er ikke let – for danske dating sites indeholder ikke megen dybde, hjerte-nærvær og hjertevarme.

Og nok mest egoets præmisser, for de fleste, uden at de selv ved det..

Dating forskrækkelse

Dating på egoets præmisser.

Dating forskrækkelser & floskler…
Floskler strøs om sig i stor stil, som var det salten på maden i de fleste dating profiler når du læser deres tekster.

Jeg personligt løber min vej når jeg ser dem..

Også når profilteksten er skrevet i en hurtig vending uden hjertevarme og nærvær med intentionen om at imponere.

Vi sensitive hjerte personer duer ikke til overfladisk snak og floskler – så tier vi heller stille eller takker nej tak til at deltage i events, hvor vi ved at kommunikationen foregår på dette plan.

Du ser os sjældent til “single events” og ude i byen, for det tiltaler os ikke. Men hvor skal vi så gå hen og date? Måske til foredrag og til selvudviklingskurser, som jeg selv har gjort,- rundt omkring i verden.

Dybde, selvindsigt og åbenhed mangler :
-På de fleste datingsites. Dette skriver jeg ikke for at lyde bedrevidende eller arrogant.

Som værende en sensitiv person har vi en dybere følelsesmæssig dybde og kompleksitet end ikke sensitive har.

Vi mærker mere, sanser mere og alle vores sanser er stærkere udviklet end hos ikke sensitive personer.

På godt og ondt. F.eks duer vi ikke til sarkasme og ironi.. Når folk lyver og manipulerer mærker vi det. Når folk siger et men mener det modsatte mærker vi det. Og det giver ondt i maven, vi bliver anspændte når andre er anspændte og hele vores indre ” sensitive radar” slår ud med det samme (stærke fysiske gener og følelsesmæssige udsving) når ting ikke er som de ser ud til.

Mange sensitive kan være enormta nærtagende, overfølsomme og kan være meget krævende for deres omgivelser, – hvis det er en sensitiv person i ubalance. Læs mere her

Er mere blød, forsigtig og eftertænksom. Du har brug for mere tid og plads i et forhold, til at finde og mærke dig selv. Kom med på mit 45 dages onlineforløb og lær dig selv bedre at kende ♥

Vi har flere filtre som værende en sensitiv person:
Dvs når det kommer til dating og parforhold har vi  sanse-flere filtre alt skal igennem . Der er det folk siger,  – det folk tænker og udstråler via det non verbale sprog. Der er deres hemmeligheder og usikkerheder osv osv.

Vi opfanger alt. Også før det menneske vi står over for, mærker noget selv.

Dvs vi er rigtig god til at fornemme andre mennesker behøv for de selv mærker disse  såvel som vi er rigtig gode til at møde folk i deres behov.

Dog består læringen i at anvende disse egenskaber langt mere på os selv og egne behov, end på at tilfredsstille, glæde, please og manipulere andre med.

Floskler og overfladiske beskrivelser:
Mange mange profiler på det nuværende dating site jeg er ankommet til er meget overfladisk. Du kan sagtens få din profil godkendt, uden at skrive en profiltekst. Mange har derfor ikke en profiltekst og forventer samtidig at få et svar tilbage når de sender en “hey hvad så der, du er godt nok smuk” ” du ser godt ud, skal vi skrive sammen”. “hey du er sød, hvad så dér”….

Andre bruger floskler igen, som var det salt på maden. Også i deres dagligdags sprog.

Jamen jeg får tics og skærrer ansigt når jeg ser dem. Endnu et problem ved at være sensitiv hehe griner kærligt.. Vi er dårlige til at skjule det vi tænker og hele vores kropssprog viser hvordan vi har det, på godt og ondt.

Mere selverkendelse – ja tak!!
Partiet Alternativet nævnte for nyligt at de gerne vil have fag som erkendelse på skoleskemaet – JA TAK siger jeg og klapper begejstret i hænderne da jeg læste dette. Partiet nævnte 4 fag

Erkendelse, Kunst & Kultur,

Klima og bæredygtighed samt Medborgerskab!

Se min instagram profil og artiklen lige her

Lad os få mere dybde og nærvær, empati og hjerteforståelse samt selverkendelse ind i de danske skoler samt ud i det danske erhvervsliv. Så kommer det måske også med over i online dating verden? Men hvornår? Om 15 år….

Forkerthed -men hos hvem? Den overfladiske person eller hos den sensitive?
Hele livet har vi sensitive gået rundt og følt os forkerte og at vi ikke rigtig passede ind,- netop fordi ovennævnte har manglet. Det mere hjerte baserede samfund. Et samfund baseret på medborgerskab, empati, åbenhed, rummelighed og plads til skøn mangfoldighed.

Hvilket også er jo i den retning verden udvikler sig – fra det mere mentale hjernebaserede samfund til et mere hjertebaseret samfund.

Med hvad med de danske dating sites?

Bør de ikke følge med?

Nåh tilbage til mine forskrækkelser…

Fotos på datingsites –
Oh my – tager mig til øjnene!

Jeg vil rigtig gerne lære DIG at kende du kære dejlige mand..

Ikke dine kinder, dine behårede næsebor, din skæggede hage eller dit KÆÆMPE store hoved som mange profiler vælger at “sætte til salg” på deres profilbilleder, således vi kvinder får en kæmpe forskrækkelse,før vi når at finde ud af om du er en dejlig skøn mand..

Hvad er er sket med zoom knappen? Ingen er appellerende tæt på..

Jeg er ligeglad med at du ligger med din store tykke mave i et karbad – fred være med om du har en tyk mave. Men alligevel er det førstehånds intrykket ganske skræmmende og tænk at administratorerne godkender et sådan billede…

Dating forskrækkelse

HUSK førstehåndsintrykket er vigtigt. Du får kun 1 chance. Derfor,  ‘kære mandfolk – få så taget jer nogen ordentlige profilbilleder’ ♥

Vi kan godt lide jer, vi kvinder. I mandfolk kan også godt lide vi  kvinder  -men kan vi ikke alle anstrenge os lidt bedre,mhp at give et positivt indtryk af den vi er?

Som faktisk betyder en del for vi sensitive personer samt hjertebaserede personer.

Vær OBS på hvordan du vælger at fremstå kære mand/kvinde

  • Solbriller – dybt useriøst…
  • Ingen profiltekst – useriøst..
  • Alkohol i hænderne – useriøst!

Henvendelser som handler om dig “se mig, jeg er, jeg kan, jeg vil, jeg ønsker” siger ikke mig noget. Det fortæller mig kun noget om dit ego og hvordan du opfatter dig selv, – som ikke har noget at gøre med andres opfattelse af dig.

Jeg vil gerne lære dig at kende og ikke dit ego..

Vis mig at du ser mig og har læst min profil.

Hav respekt nok for modtageren til, at sætte dig ind i om den person du skriver til, egentlig er noget for dig.

Sæt dig også ind i hvad der er af betydning for den person du skriver til, så du netop kan efterlade personen med et rigtig godt indtryk af hvem du er.

-UDEN at du skal overvælde personen med din livshistorie og kærligheden til dine børn. For indledningsvis vil jeg gerne lære DIG at kende og ikke dine børn eller din eks-partner. Giv mig tid til først at mærke om jeg syntes om DIG – så skal resten nok komme.

Tænk over dette, at hvis du som person finder hele din identitet i det at være forælder – men hvem er du så den dag børnene flytter hjemmefra? Brug tid på at sætte dig ind i hvem du virkelig er, når du har skrællet alle de ydre lag af, som handler om den du er og det du gør for andre.- Hvilket er ret overfladisk.

Useriøse profil navne opfattes som værende dybt useriøst:

“se mig”

“rig mand”

“charmerende mand”

“flot fyr”

“stop her”

“mand med hund”

“sød dreng”

“charmy mig”

“lille mand”

“hunde ejeren”

“farmand”

“daddy”

“Daddyboy”

“Handsome man”

“Seje mand”

Førstehåndsindtrykket kan ikke ændres!

Vi har et profilnavn som dagligt bemærkes af flere hundrede andre singler, at det (formentlig) modsatte køn. Hvem vælger at kalde sig “daddy man”? Måske en sådan profil hører til scor punktum dk hvor de mere kinky personer søger ind.. Ikke alle gør dette, for de mere uharmoniske kinky personer findes desværre på alle dating sites..

Også narcisssiten “anal fikseret læge søger ligesinder” en mand som hedder Peter der alle dage har været på de danske dating sites..

Hov et sidespring-ja sådan er det at være sensitiv hehe griner kærligt.. Intet går vores øjne og hukommelse forbi- hvorfor der også er en del sensitive som i den grad bærer nag og sidder fast i fortiden..

Manglende selverkendelse:
Mænd i bar overkrop og med alkohol i hånden opfattes hos mange kvinder som værende KÆMPE useriøst. Det viser os at i ikke er færdige med at gå i byen, feste og mere søger en sexpartner end noget som helst andet. Mest af alt er et lidt trist at den fantastiske mand der gemmer sig bag dit image drukner i indre stilhed – den mand vi kvinder så hjertens gerne vil have æren af at lære og kende.

Trist er det også med kvindens trutmund og sex-appeal billeder.. Også disse pfattes useriøst og billigt – for hvor holdbart er den rolle i længden for en mere dyb og nærværende mand?

Hvem er du bag din sexappeal? Du er forhåbentlig meget mere end dette tænker jeg..

Jeg forstår ikke altid hvorfor folk gør som de gør og dog gør jeg- men så skal jeg mærke den smerte (bag alt det her facade) som de færreste forholder sig til eller i det hele taget er klar over at de har med sig..

Smerten over at have været afvist og forladt. Smerten over ikke at være god nok, smerten over ikke at være elsket/ønsket og smerten ved at være den de er…

Vi er komplicerede vi mennesker tænker mit sensitive overfølsomme jeg – der altid mærker alt det folk ikke selv mærker… Dog i dag uden at det længere gør ondt på mig selv idet jeg har sluppet fortidens traumer og smerter..

Tur vise dit ægte hjerte-jeg.

Det gør bedre indtryk end alt det dit ego søger bekræftelse for ♥

Profiltekst og igen den manglende selvindsigt:

“Jeg er en rigtig sød fyr”.

“Jeg er rigtig charmerende”.

“Jeg er en rigtig flot mand”.

“Jeg er bare så god”..

“Jeg er perfekt”

“Jamen jeg er bare såå rar”…

“jeg er vildt dygtig til mit arbejde”

“jeg er bare verdens bedst farmand”.

“jeg går op i vand og sæbe”.

..fortsæt selv.. Når det kommer til f.eks hvordan du ser ud, er det ikke op til andre at vurdere dette? Jeg går selv langt uden om profiler som bruger megen tid på at fortælle om deres gode sider.. For et er det vi selv tror vi er, og så er der omverdens opfattelse af os.

Selv-profilering vi vil så gerne elskes og anerkendes:
Ud over dette – hvad fortæller det mig at du er god til dit arbejde? Når det er din personlighed jeg skal falde for. Dine egenskaber er det der tæller aller mest hos mig,- dernæst hvordan du omgås de mennesker som er omkring dig.

Charme uh mange mænd på dating sites går meget op i at fortælle hvor chamerende de er! Charme er oftest et cover up for det stik modsatte.. Mænd der siger de er charmerede har det med at være alt andet end dette og bruger charmen til at vinde kvinden tilbage, når han endnu en gang agerede uansvarligt og uhensigtsmæssigt.. Han er måske charmerende 5% af tiden 🙂

Sød fyr… Er det dig? Jamen vi kvinder søger en MAND. Det som gør en mand attraktiv er hans mandighed, at han står stærkt i sig selv, er rodfæstet i den han er på godt og ondt. Kombineret med et stort hjerte. Samt at han ER det han siger, så handling og ord matcher ..

En sød mand han bliver vores ven. For tiltrækningskraften vil mangle..

The bad boy finder vi ucharmerende og uautentisk selv om mange kvinder i ubalance falder for jer, så er i ikke langtidsholdbare..

Christian Grey Fifty Shades copy cats – skuespil. Trist.. Der leges noget man ikke er, for at imponere kvinderne.. Mænd find jer selv indefra. Slip alt det rollespil og den falske identitet (kvinder med) og brug jeres indre ild på selvudvikling, selvrealisering og på at rejse alene mhp at finde ud af hvem i er. Vi gennemskues lynhurtigt alligevel 😊

Snak snak snak er feminint. At gøre er maskulint. Uansvarlighed er utiltrækkende ansvarlighed er tiltrækkende – hos begge køn 😊  Passionerede mænd er meget attraktive.

Der er ikke megen selvbevidsthed på det dating site jeg lige er landet på, tror jeg er gået forkert..

Er jeg forkert eller er det måske disse sites..

Jeg tænker over dette og vender tilbage..

Dette er mine tanker omkring det at være på et dating site. Der gemmer sig ingen perfekt person bag disse ord men bare et menneske på godt og ondt. Alligevel bruger jeg en del tid på at arbejde med mig selv og gøre alt hvad jeg kan, for at være et godt menneske. -Hvilket vi nok alle bør bruge mere tid på, at øve os i ♥

Ps der er naturligvis en masse skønne mænd og kvinder på dating sites. Som ikke har en falsk dagsorden, som ikke lyver og gør sig bedre end de er – men disse skønne mennesker har det med at drukne blandt de andre profiler. OG dog ville jeg ønske at de var disse profiler som fik mere opmærksomhed..