Før – mit besøg havde jeg ingen ide om hvem eller hvad Zanne var, men noget fængede mig, og hendes væsen virkede tillokkende og interessant.

Under – mit besøg blev jeg mødt af en varme, naturlighed og kærlighed, der fik mig til at føle mig tryg og favnet.

-Ikke mindst forstået uden for mange ord og lange beskrivelser. Efter – ja, jeg kan bedst forklare det som “udrensning” – både psykisk og fysisk.

Personlig Udvikling

Personlig Udvikling og spiritualitet i en skøn jordnær forening.

Efterfølgende har jeg tabt mig, uden at fokusere på det. Jeg fik en voldsom menstruation, hvilket har virket stærkt hormonelt. – helt sikker urensende og derfor godt!

Mentalt har jeg sluppet begrænsninger og står stærkt fast i mig selv. Jeg føler en kontakt til mig selv -og en sikkerhed der er forbundet igennem balancen mellem de feminine og maskuline aspekter af mig. Jeg kan på det varmeste anbefale et møde med denne skønne gudinde. Hun er unik og anderledes en hvad jeg ellers har prøvet. -Og dette er ment med et positivt glimt i øjet og smil i hjertet!

I kærlighed og taknemlighed Sussanne Wexø KarmaConsult

susanne wexø

Zanne jeg vil gerne takke dig for din hjælp, det er helt utroligt det du kan og det du gør. Det du gør er helt specielt og fantastisk, du gør nemlig noget som andre ikke gør idet du deler og deler så meget ud. Samtidig er du et et vidunderligt menneske og man kan virkelig mærke, at du arbejder med hjertet…

Det helt på sin plads, at ting også koster noget. Men ofte oplever man inden for den alternative verden at det er meget dyrt at blive behandlet, da der jo ikke ydes offentligt tilskud osv, hvilket jo så begrænser nogle mennesker i at få glæde af denne form for behandling og det er lige her, jeg kommer til dig og det du gør kære Sanne, fordi alle kan være med her prismæssigt og jeg kva din medlemsgruppe klub Hjertekriger ♥

For du gør det muligt for enhver at komme nærmere den spirituelle verden, få indsigt i den og lære noget om sig selv og andre, forstå sammenhænge som ellers kun kunne opnås på (dyre) kurser eller i bøger. Og det er med til at sprede en masse positive energier ud i verden omkring det spirituelle og forståelsen og anerkendelsen heraf og det går faktisk rimeligt stærkt lige nu kan jeg selv mærke OG det er i vestjylland haha ?

Alt det du tilbyder i form af nyhedsbreve, klub ”Sensitiv Selvudvikling”  og klub ”V.I.P. Hjertekriger” er noget som virkelig giver mulighed for enhver og det er helt unikt, det du gør dér – så tusind, tusind tak for det.

For jeg har ikke råd til behandlinger hos dig lige nu, men i klub ”V.I.P. Hjertekriger” får jeg sååå meget mere – flere gange om ugen.

Medlem i klub V.I.P. Hjertekriger

Testimonials fra HSP (særligt sensitive) klienter og medlemmer

Medlem i klub Sensitiv Selvudvikling:
“Tak for dejlig morgenlæsning Zanne 🙂 Den anden dag ville jeg have mailet dig, at du ikke behøver at sende budskaber hver dag, det vil være fint med 2-3 gange om ugen – og det mener jeg stadig – meeen nu har jeg jo så vænnet mig til at læse dine vise ord her om morgenen til min lækre morgenmad og det er jo en skøn start på dagen :-))))”

 

 Medlem min lille klub “Sensitiv Selvudvikling” Mails alle hverdage kl 06:00:
Jeg bliver hver gang jeg læser dine mails positiv overrasket over hvor meget det du skriver passer til mig ♥”

 

 

Endnu et medlem får healing HVER morgen i klub Sensitiv Selvudvikling:
Hvor er jeg glad for at have fundet dig og at kunne gøre brug af dine evner. Jeg er dybt taknemmelig.

 

 

Det er UNIKT det jeg får fra dig – skriver et medlem i klub  V.I.P. Hjertekriger:
Zanne jeg vil gerne takke dig for din hjælp, det er helt utroligt det du kan og det du gør. Det du gør er helt specielt og fantastisk, du gør nemlig noget som andre ikke gør idet du deler og deler så meget ud. Samtidig er du et et vidunderligt menneske og man kan virkelig mærke, at du arbejder med hjertet…

Det helt på sin plads, at ting også koster noget. Men ofte oplever man inden for den alternative verden at det er meget dyrt at blive behandlet, da der jo ikke ydes offentligt tilskud osv, hvilket jo så begrænser nogle mennesker i at få glæde af denne form for behandling og det er lige her, jeg kommer til dig og det du gør kære Sanne, fordi alle kan være med her prismæssigt og jeg kva din medlemsgruppe klub Hjertekriger ♥

For du gør det muligt for enhver at komme nærmere den spirituelle verden, få indsigt i den og lære noget om sig selv og andre, forstå sammenhænge som ellers kun kunne opnås på (dyre) kurser eller i bøger. Og det er med til at sprede en masse positive energier ud i verden omkring det spirituelle og forståelsen og anerkendelsen heraf og det går faktisk rimeligt stærkt lige nu kan jeg selv mærke OG det er i vestjylland haha 🙂

Alt det du tilbyder i form af nyhedsbreve, klub ”Sensitiv Selvsabotage”  og klub ”V.I.P. Fri AF Selvsabotage” er noget som virkelig giver mulighed for enhver og det er helt unikt, det du gør dér – så tusind, tusind tak for det.

For jeg har ikke råd til behandlinger hos dig lige nu, men i klub ”V.I.P. Fri AF Selvsabotage” får jeg sååå meget mere – flere gange om ugen.

 

UTROLIGT LIVSGIVENDE skriver et medlem i ”V.I.P. Fri AF Selvsabotage”:
Du Sanne er ikke bange for at dele ud af det du ved noget om og det har virkelig hjulpet mig.

Jeg er sygemeldt med stress, udbrændthed, fibromyalgi mm på 3. år og kan ikke tåle noget af den medicin, som lægerne har tilbudt mig (og det er ikke så lidt endda..) men min daglige medicin er klub ””V.I.P. Fri AF Selvsabotage””, der henter jeg sååå utroligt meget.

Jo mere jeg læser eller lytter til dine mails og kanaliseringer, jo længere ned falder kæben … for hvordan kunne hende Sanne Otilia nu igen lige præcis ramme det jeg stod midt i….ja det er helt fantastisk 🙂 Utroligt livsgivende! Man får lyst og mod på livet igen og det hele giver lidt mere mening. Så skønt 🙂

Jeg hører også dagligt din cd VÆK med stress/uro healende mindfulness CD , den hjælper mig i den grad med at slappe af og finde ro, hvilket er rigtig vigtigt ift mine smerter, det gør at jeg bedre kan holde ud at være i min krop.

Samtidig er teknikkerne til beskyttelse af mig selv ift omgivelserne virkelig brugbare.

Jeg mærker stor forskel før og efter jeg har hørt cd-en. Du skal vide Sanne, at jeg mener hvert et ord ♥

 

Flere medlemmer fra klub “Sensitiv Selvsabotage“(100kr pr måned) skriver:

  • Tak for dejlig morgenlæsning Sanne 🙂 Den anden dag ville jeg have mailet dig, at du ikke behøver at sende budskaber hver dag, det vil være fint med 2-3 gange om ugen – og det mener jeg stadig – meeen nu har jeg jo så vænnet mig til at læse dine vise ord her om morgenen til min lækre morgenmad og det er jo en skøn start på dagen :-))))
  • Jeg bliver hver gang jeg læser dine mails positiv overrasket over hvor meget det du skriver passer til mig ♥
  • Hvor er jeg glad for at have fundet dig og at kunne gøre brug af dine evner. Jeg er dybt taknemmelig.
  • Rigtig godt Nytår Sanne! Jeg har igennem klub “Sensitiv Selvsabotage” fået modet, tilliden, trygheden og kærligheden til mig selv tilbage i mit liv, efter alt for mange år uden……..tak Sanne!
  • Rigtig godt nytår, kæreste Sanne og tusind tak for at være hjælp til selvhjælp og en utrolig dejlig øjenåbner. Tak for dig ♥
  • Tusind Tak for alt du har Givet mig i Året der gik, er meget Taknemmelig, for de vidunderlige Boost og al Hjertevarmen. Tak.
  • Tusind tak for dine fantastiske videos og mails som er så opløftende og lærerige. Tak for den dejlige energi og kærlighed du lægger i dem til gavn for alle os Glæder mig til at følge dig.

 

Kære Sanne jeg vil godt rose din healende cd for at skabe vibration i en med det SAMME!
Din CD er god Sanne! Når du taler undervejs er dine ord spot on!!

Det er som om at hele mit indre har tillid til dig, så du fascinerer du mig, jeg har tillid til dig, der hvor jeg er :))

Du er så dejlig en original, så autentisk, skør på en fed måde he he .. Så let og din måde at tale på, være i nuet, uden det opsat og perfekt..! Du gør mig SÅ nysgerrig og når man får en session hos dig respekterer du de usynlige grænser, frem for at brage ind over dem.

Jeg lytter til din healende cd hver dag og tak fordi du ser helheden i en Sanne!

 

Du hjalp min indre Gudinde frem skrev et medlem i klub V.I.P. Fri af Selvsabotage:
Mødet med dig og det du har givet mig, i form af min nye aura og som medlem i nogle at dine Medlems-klubber, har betydet rigtig meget for mig.

Du hjalp min indre Gudinde frem, og hun er på rette vej – takket være det du kan og er. Af hjertet tak.

Jeg ønsker dig held og lykke med dine nye tiltag og glæder mig altid til at læse dine mails.

Namaste – Dorte

 

Klient februar 2013 har fået NY AURA og er medlem i klub V.I.P. Fri AF Selvsabotage
Kære Sanne du vidunderlige lys, du bringer så megen kærlighed – og følelsen af at blive solid “grounded”, og så alle disse skønne skønne redskaber , du altid udlevere ( redskaber der altid lige passer ind, på netop dette sekunds uro, angst etc) Redskaber som vi kære væsner, frit kan benytte til, at få os samlet fysisk, mentalt som åndeligt – du viser os kærligt vejen, tak søde♥

Jeg bruger bevist som ubevist hver dag – dagen igennem mange af dine redskaber, og det har medført, at jeg langt lettere kan holde fokus på mig -hvad jeg vil og ikke vil. Og ja det er med tungen lige i munden, for påvirkninger ude fra, er der en lind strøm af …allllllll the time:-)))

Før dig Sanne, gjorde jeg mig såååå skide perfekt, fordi jeg var hunde ræd for alt mulig, men ud af til var jeg skide sej ikk’, for ingen skulle jo se MIG, sårbare mig altså….men idag ved jeg, at det er kun igennem skyggerne af mig, jeg virkelig finder nøglen til mit indre og den jeg er i hjertet – mit oprindelige guddommelige jeg ♥ Jeg er HSP – særligt sensitiv og det er okay.

Tak for at du var og er der Sanne…. Tak for alle de kærlige men bestemte spark du har givet samt giver….jeg er jo chauffør i min bus (liv), såååå hvor skal vi hen, smiler kærligt ♥

Klient januar 2013 købte Klarheds og Kanalisering-session:
Tak smukke engel og ha’ en såååå vidunderlig weekend ♥ Hvis du gerne vil gøre noget godt for dig selv, skulle du besøge Sanne Otilia Philipson. Hun har mange evner og jeg kan anbefale Klarheds og Kanalisering-session som jeg brugte ift. livsformål vejledning!

Jeg forærede mig selv et i julegave og det var det bedste jeg kunne gøre for mig selv ♥

 

Medlem i klub  “V.I.P. Fri AF Selvsabotage” og købt Klarheds og Kanalisering-session:
For nu snart 5 år siden kom jeg i kontakt med Sanne. Det blev begyndelsen på en fantastisk rejse. I slutningen af indeværende år er det nemlig 5 år siden at jeg blev Aura transformeret og jeg valgte også at få opgraderet til den nye aura med en Krystaltransformation. Sikke en lettelse!

Jo jeg var påbegyndt min “udviklingsrejse” år forinden, men det var først da jeg mødte Sanne at tingene tog fart. Sanne har åbnet op for mig, vist mig vejen til at finde ind til mig selv. Hun har så at sige åbnet op for mine øjne så jeg begyndte at se mig selv som den jeg er. Jeg oplever oftes, at når jeg står og bakser med et dilemma så har Sanne lige sendt et af sine vidunderlige kanalisaliseringer- og jeg kan ånde lettet op og står igen med den forrygende følelse af “NÅH sådan hænger det sammen”!!

Som tiden er gået har jeg ved at lytte og tage ind lært at takle mit liv med meget større glæde også glæde for den læring som udfordringerne jeg mødte. Ja og det er helt rigtig som Sanne skriver, -ved at åbne sig og give slip så tiltrækker man mere af det som man ønsker. I starten havde jeg tanken kan man det? Er det ikke netop egocentreret? Det var ihvertfal det ham jeg delte avisen med havde travlt med at for tælle mig at jeg var. Det tog nogle år før jeg kunne sætte mig ud over dette. Jo da det kræver mod til at forandre sit syn på sig selv og ikke mindst sit liv. Men med en Mentor som Sanne Otilia Philipson så gør det rejsen en hel del lettere. Takket være Sanne er jeg nået så langt at jeg har valgt at sige til mig til!

“Jeg vil have det godt, det har jeg fortjent -OG se det er virkelig der som sker! Jeg har det fantastisk”!!

Jeg modtog også mit karriere-Livshoroskop, det måtte jeg prøve især når Sanne skriver at her kan man få besked om sin livsopgave. Bagefter gik jeg ind og læste hvad de andre som havde fået et havde skrevet. De skrev, at de blev helt rørt da de modtog deres, og fik en stor ”AHA”-oplevelse! Da jeg modtog mit! Jamen rørt, ”AHA”-oplevelse det er jo slet ikke store ord nok men jeg låner dem fordi jeg ikke kan finde bedre. Og det bare ved synet af billedet ♥

Sikke en ro der kom over mig ved at læse det, det var og er en vildt oplevelse! Jeg har kommet begge dele i en fin ramme og det er en af de ting som jeg ser som det første og det sidste på min dag.

Jeg har mediteret i nogle år hvor bestemte farver og symboler er kommet frem, SOM matcher billedet, -så en ”AHA”-oplevelse mon ikke! Prøv selv.

 

Medlem i klub “V.I.P. Fri AF Selvsabotage
Jeg blev først bekendt med Sanne Otilia Philipson i 2009 og kan varmt anbefale hendes uhøjtidelige og opmuntrende rene og lyse væsen! ♥ Sanne er et meget givende menneske med mange jern i ilden og kan derfor byde på mange forskællige former indenfor personlig og åndelig udvikling. Hun kan med sit glade væsen føre hvem som helst fra et tung og dyster følelse op til glædens lys, kærlige følelser/klare tanker. Der ligger en del af videoer på YouTube der hun kanaliserer på en munter/humoristisk og uhøjtidelig måde og er de helt gratis.

Man kan mærke at hun elsker at hjælpe andre og give af sig selv og denne kvinde har bare såååå meget at give! Hun hjælper mennesker at få klarhed over sine situationer og komme sig ud af de hemninger de måtte besidde. Sanne kan flytte bjerge! ♥ ♥ ♥

 

Klient Klarheds og Kanalisering-session:
HVIS DU føler dig udbrændt, trist, eller på anden vis ude af balance, vil jeg hjertens gerne anbefale du tager kontakt til Sanne. Sanne er en meget kompetent, seriøs og “dyb” kvinde der med sin nænsomhed vil guide dig på rette vej igen på dine præmisser.

 

Klient som fik en ny aura og medlem i klub “V.I.P. Fri AF Selvsabotage
Jeg vil gerne fortælle dig, hvor taknemmelig jeg er for, at jeg mødte dig på det helt rigtige tidspunkt i mit liv. Du har hjulpet mig til at blive tydelig på, hvilke temaer jeg har med mig – nogle af dem kendte jeg, andre skal jeg bruge lidt tid på at acceptere.. Selvom det indimellem er hårdt arbejde og jeg til stadighed bliver sat på prøve, er jeg blevet meget bedre til at være mig, holde fast i mig og sætte grænser for mig…. Jeg er blevet mere ærlig overfor mig selv – og andre…

Deeejliiig fornemmelse – især når det rigtig lykkes….. Som du plejer at skrive Sanne – vi skal være vores egen bedste ven.. Når noget bliver svært, forsøger jeg at følge dit råd med at sætte ord på mine ønsker og drømme – og har fundet ud af, at det virker bedst for mig, når jeg er udenfor på en stjerneklar aften.. Såå TUSIND TAK Sanne for din hjælp, guidning og inspiration – jeg håber så inderligt, at du får, bare lidt af det, du giver til andre – tilbage ♥

 

Klient Klarheds og Kanalisering-session:
“Sanne starter allerede den positive oplevelse dagen før sessionen med den mest hjertevarme og jordnære SMS. Så snart man starter sessionen føler man sig tryg ved Sannes beroligende stemme, åbenhed omkring sessionen og hendes evner. Man bliver guided sikkert og kompetent i en, for mig, ny verden. Sannes er rammende præcis og hjertevarm i sin formidling og øvelserne undervejs er lige til at gå til og virkelig gode.

Afslutningen var for mig lige så god som resten af sessionen – da jeg spurgte ind til de bearbejdede følelser understregede hun, at det ikke var relevant, for det var jo fortid nu! Igen spot on! Tak Sanne! ”

Klient som fik ny aura og medlem iV.I.P. Fri AF Selvsabotage
Jeg har haft stort glæde af dine kanaliseringer i Klub V.I.P! For de har stort set altid været i overensstemmelse med, hvordan jeg har haft det og har bekræftet mig i at alt var okay ift. hvor jeg er 🙂

Vil blot også lige fortælle dig at jeg har det bedre end nogensinde. Det er nu 3 mdr. siden jeg fik min krystaltransformation hos dig, og hver dag bemærker jeg, hvordan livet er blevet lettere for mig.

Jeg er i ro hele tiden – uanset hvad min dag byder mig. Jeg tænker og reagerer anderledes end jeg tidligere gjorde. Er sikker på at min indre kerne er kommet frem og står skinnende klart. Jeg har en indre glæde og et smil på læben det meste af tiden. Jeg er nu blevet sikker på, at forholdet til min ekskæreste ikke kunne bestå. Jeg blev “taget” ud af et forhold som ikke var ægte nok. Mon ikke det er fordi, der er noget bedre på vej til mig:-) Jeg nyder at være alene og at have tid og ikke mindst energi til mig selv og mine egne ting. Jeg nyder mit eget selskab hver dag, og sørger for at gøre ting, der gør mig glad. Jeg siger nej til de ting, der ikke glæder og gavner mig – og det har jeg lært af dig.

Af hjertet tak Sanne for det, du har gjort for mig. Sender dig alle gode ønsker og tanker til dig.

 

Klient kvinde 37 år fra Århus -Oktober 2012
Jeg er en af dem der er nysgerrig fra naturens hånd. Jeg er også en der tror på det gode i alle og alting. Men på samme tid er jeg også meget kritisk og skeptisk og jeg er en akademiker, og jeg tror ikke på noget uden at have et håndgribeligt bevis for det.

Da jeg er så nysgerrig og åben har jeg også snuset til rigtig mange alternative behandlere. De er ikke alle lige gode og jeg har lært at man skal virkelig passe på hvem man giver lov til at pille ved ens aura og energier. På trods af store navne og fine skoler og henvisninger til engle og andet, er sandheden at de færreste behandlere er så gode som de siger de er.

Sanne er en sær undtagelse, hun er den bedste kanal jeg har mødt. Sanne er en Clairvoyant og Auraformidler der arbejder ekstremt hårdt for at vedligeholde sin jordforbindelse og sin forbindelse med den højeste sandhed og de fineste og reneste frekvenser. Jeg kan ikke forestille mig at det er et let arbejde når så mange mennesker kommer forbi og giver sig i kontakt med hende. Fordi sandheden er at vi som henvender os til en alternativ behandler, gør det kun når vores liv er noget værre møg.

Sanne er rent lys, hun er ærlig helt ind til benet, hun arbejder med lyset og rene høje frekvenser. Sanne har givet mig en ny aura – og et nyt liv. At få en ny aura har været en rigtig hård rejse for mig, jeg blev tvunget til at se mig selv i øjnene. For jeg har nok hele livet levet lidt i min egen verden på en lyserød sky. -Men det har virkelig været det hele værd. Jeg er ikke det samme menneske som jeg var for 1 1/2 år siden da jeg kontaktede hende først og fik lavet en ny Krystal-aura.

Sanne er hård, hun er ikke eftergivsom men enormt kærlig og medfølende!! OG hun gør mig tryg! Hun hun har tvunget mig til at vokse selv og finde min egen indre styrke. På den måde kan man sige at jeg har arvet noget af Sannes styrke – og det kan man ikke få andre steder:)

Hvis man ærligt talt vil ændre sit liv og få det bedre så er ingen på jorden så god som Sanne til at hjælpe med det, jeg tror ærlig talt at det hun kan, er den bedst gemte hemmelighed i verdenen.

Jeg er også stolt af at sige at Sanne er en kær ven, hun har et rent hjerte og har det eneste ønske her i livet at kunne gøre en forskel og løfte andre. Jeg er så taknemlig for at jeg ikke har hendes arbejde, det ville være et kæmpe kors for mig at bære. Men hun gør det, hun gør det fantastisk og for det vil jeg altid være taknemlig. Ord er for fattige til at forklare hvad en ny Krystalaura gør for ens liv, i form af at give glæde og lettelse og fjerne sorg og smerte og finde sig selv og sin egen tilgang med livet. Det skal simpelthen opleves og føles i egen krop. Det kræver MOD at dykke ud i det, at få lavet en ny aura, men guldet for enden af svømmeturen som Sanne så tappert tog sammen med mig – er større end jeg kan forklare.

 

Jørgen 61 år fra Kbh fik ny aura med Krystaltransformation.
For mit vedkommende har Krystaltransformation været en øjenåbner. Men det har også været en hård nyser. Det har givet mig styrke og mulighed til at erkende bagsiden af min medalje – og det er jo ikke altid specielt sjovt – men som en eller anden tosse på et tidspunkt har sagt :

Ringer det på døren, og du er bange for at åbne den – har du 2 valg.
1 Lad være med at åbne døren, og lev i frygt og angst for hvad der er på den anden side af døren resten af dit liv – eller 2 Åbn døren, og konfronter hvad der nu måtte være på den anden side – uanset hvilke følelser du har, eller hvilke konsekvenser du tror det afstedkommer.

Selverkendelse er en hård proces, men efter Krystaltransformation har jeg oplevet, at specielt ‘ukendte mennesker’ kommer mig meget meget mere positivt i møde – ikke specielt kun mine venner eller bekendte – men det har givet mig en indre styrke, jeg ikke tidligere har følt eller oplevet, og givet mig mod og tilskyndelse til at tage imod livet i alle dens skikkelser.

TAK Sanne ♥

——–

Flere kunder skriver:

“At mødet med Sanne kunne være så livsændrende, havde jeg ikke i min vildeste fantasi set komme. Endelig.. FRI.. Følelsen af at have givet SLIP, Følelsen af FRIHED og RO , følelsen af at spille Hovedrollen i sit eget liv 100%, følelsen af at ha fundet sig selv, ikke mere tage andres møj til sig, følelsen af at jeg fortjener det bedste, samt meget mere.. DET er følelser der SKAL opleves og som jeg under alle mennesker.. Det er befriende.. Det er at leve livet fuldt ud, og Sanne KAN og VIL hjælpe dig med at nå dertil, hvis du har ønsket om at VILLE dit eget liv ♥

——–

Der går ikke en dag, hvor jeg ikke bobler af lykke over mit liv. Børnene og jeg LEVER i nuet og glædes over hvor smukt livet er ♥ Jeg blir stadigt udfordret , men har nu redskaberne til at komme hurtigt videre igen.. ♥ Det er vel den største gave man kan få. Af hele mit ♥ og sjæl vil jeg sige dig Sanne, TAK ♥ ♥ ”

——–

“Kære alle – Det Sanne har gjort for mig har været helt fantastisk. Sanne har hjulpet mig, som jeg tror ingen andre ville kunne, da Sanne er helt speciel og kærlig. Via klub V.I.P. Fri AF Selvsabotage og via Facebook samt via en SLUT med selvsabotage-session, har Sanne hjulpet mig med at se klarere på alting, på livet og på mig selv. Hun har hjulpet mig med at slippe temaer, bl.a min angst for livet og det er blevet en automatisk ting for mig bare at slappe af og nyde livet og se lykken foran mig. Jeg er også blevet mere tryg ved livet og hvor jeg før var bange for fremtiden, glæder jeg mig i dag til den. At møde Sanne i virkeligheden og følge med i hendes opdateringer på Facebook er simpelthen en gave som jeg synes alle mennesker fortjener. Fra hjertet ♥”

——–

“Efter at jeg blev FRI TIL AT VÆRE MIG – har jeg fra mine omgivelser mødt langt mere anerkendelse, hvilket jeg i sig selv finder lidt morsomt for mit behov for anerkendelse er som skyllet ud i havet – for nu giver jeg mig selv den hver dag hele tiden, alene ved at være lydhør overfor MIG 🙂 ELSKER MIT NUVÆRENDE LIV OG SENDER SANNE EN KURV FULD AF TAKNEMLIGHED, LYS OG KÆRLIGHED” ♥

——–

“Sanne ♥ Jeg har lyst til at fortælle dig hvad du egentlig gør for mig:) Når jeg starter min PC håber jeg altid at der er noget fra dig på enten facebook eller pr mail ♥ Du udtrykker dig i et sprog, jeg forstår. Du sætter ord på det jeg føler/mærker♥ Du er min mentor, du giver mig troen på at det nok skal bliver godt ♥ Jeg takker DE højre magter for at du er HER” ♥

——–

“Det er så fantastisk at jeg mangler ord, det Sanne har gjort for mig ♥
-Jeg har efterfølgende meldt mig ind i gruppen V.I.P. Fri AF Selvsabotage– og hver gang der kommer en kanalisering fra Sanne så får jeg så meget fred indeni – for jeg bliver bekræftet i at jeg ikke er “forkert” – men at det faktisk er HELT OKAY ALT SAMMEN. Mine øjne og ører meget mere åbne og nærværende når jeg bevæger mig ude i verden – AMAZING ♥. TAK er et meget fattigt ord i forhold til hvad Sanne betyder for mig” ♥

——–

” Jeg har lært at elske den viktigste person i mit liv, MIG!” ♥ Som person har jeg forandrats til at väre sprængfyldt med glædje, jeg sprudler, ved ikke hvor det kommer fra. Jeg møder hele tiden fantastiske mennesker som beriger mig. Jeg smiler til verden og ser det smukke og verden smiler tilbage. Jeg har nu lært mig at se på det som sker i mit liv som en spegling af mig, gennem det ser jeg  og tar lærdom, jeg tager fuld ansvar for hvad jeg sender ud og ser i speglet. Men det viktigste af alt!

——–

“Jeg var ikke nået så langt, som jeg er i dag uden Sannes hjælp. Ved hjælp af alt dette er jeg kommet igennem “mørket” og fundet mig selv, min lykke og den rigtige vej fremad for resten af mit liv. Så tusind tak, Sanne, du er en engel på jorden. Jeg er dig dybt taknemmelig for alt du har hjulpet mig med. Jeg kan kun varmt anbefale alle som sidder lidt “fast” i livet og som har brug for et lille skub til at komme videre, at kontakte Sanne og opleve på egen krop og sjæl, hvad hun kan hjælpe dig med. Det er fantastisk!” ♥

——–

“Sanne har et stor hjerte og kærlighed med det hun arbejder med og det mærker man tydeligt. Det er ikke sidste gang jeg gør brug af Sannes mange evner. Du er fantastisk… Tak Sanne!!” ♥

——–

“Sanne, jeg er sikker på en NY AURA var helt rigtig for mig, -og jeg er også sikker på, at min intuition førte mig til dig. Er meget taknemmelig for, at jeg fandt dig og ønsker dig det aller bedste. Du er meget viis og helt speciel! ♥ Mange kærlige tanker Maria” ♥
——–

“Jeg er virkelig taknemmelig for den hjælp jeg har fået af dig.
Følger løbende med i dine tekster og videoindslag på bl.a. facebook. Dejligt med al den info og indsigt. Tydeligt at du brænder 100 % for det du arbejder med. Keep up the good work…” ♥

——–

Anna -købt ny aura, kursusdeltager, følger med på facebook m.m:

Sanne er en moderne alkymist – hun skaber magi med sit talte ord.

——–

Jeg ville nok ikke selv tro på det, hvis jeg ikke havde prøvet det på egen krop.
Men jeg har bl.a fået ny aura købt en cd, taget healer kurset og følger tro med over facebook. Sanne deler ud af sine gaver og er altid ligefrem. Hendes kanaliseringer rammer konstant plet (troede ellers at jeg var en ener – men hun tuner ind på universet frekvens og kan bare ramme os alle på én gang – endnu et tegn på at alt er ét 😉

Da jeg sad foran Sanne og skulle have en ny aura tunede hun personligt ind på mig og healede gamle sår og traumaer. Ved at vi begge var komplet åbne og ærlige fjernede vi sammen både fysiske (havde ondt i mit håndled da jeg kom – har ikke haft ondt siden) og psykiske blokeringer, og sikkert på nogle helt andre frekvenser jeg ikke rigtigt kan tale med om.
——–

Når jeg har prøvet Sanne virtuelt (kurser over nettet) stråler hendes evner også igennem!! Det er helt utroligt som alkymien spreder sig – så min krop healer, bliver varm og løsner alle mulige ting. Jeg ved godt, at alt dette lyder som en salgstale og garanterer dig for at jeg ALDRIG ville skrive alt dette, hvis Sannes evner ikke har haft en kæmpe indflydelse på mit liv og min hverdag. Anna Ventegodt ♥

——–

Lisbeth 48 år – Fri til at være MIG ♥ Købt personlig CD, Aurajustering
Har været medlem i V.I.P. Fri AF Selvsabotage og deltaget i Lær at heale dig selv

Jeg startede med at få en aurajustering hos Sanne og dette satte en god proces i gang. Efterfølgende har jeg deltaget på kursus i Otilia-teknikken og Healingskurset ligeledes via Sanne.

Under hele forløbet har jeg været medlem i V.I.P. Fri AF Selvsabotage , hvor jeg ugentlig har modtaget gode redskaber til at holde mig selv fast PÅ DEN GODE KURS, og tilsammen har dette givet mig en fantastisk rejse.Tidligere var jeg tilbøjelig til at ”finde mig i for meget” og ikke mindst så var jeg rigtig god til at slå mig selv oven i hovedet (pille mig selv ned). MEN ALT DETTE ER NU FORTID og i dag ser MIN VERDEN helt anderledes ud.

Jeg kan i dag langt bedre mærke mig selv og ikke mindst hvad der er godt for mig og være tro mod dette. At sætte mig mål og føre dem ud i livet og at sige fra overfor det der ikke gavner mig, det være sig arbejdsmæssigt som privat.

Jeg ligger ikke længere søvnløs i dagevis med hovedet fuldt af tanker om jeg nu kan være bekendt at sige fra overfor et venskab eller en kollega, eller for den sags skyld en situation, for jeg har fået evnen til hele tiden at mærke efter og handle ud fra det og ja det kan godt være at ”modparten” ikke kan lide mit NEJ – men jeg tager ikke længere denne side af sagen på mig!Efter at jeg blev FRI TIL AT VÆRE MIG – har jeg fra mine omgivelser mødt langt mere anerkendelse, hvilket jeg i sig selv finder lidt morsomt for mit behov for anerkendelse er som skyllet ud i havet, for nu giver jeg mig selv den hver dag hele tiden, alene ved at være lydhør overfor MIG :).

ELSKER MIT NUVÆRENDE LIV OG SENDER SANNE EN KURV FULD AF TAKNEMLIGHED,LYS OG KÆRLIGHED ♥

——–

Anita deltaget på “Lær at heale dig selv kursus” & følger med på facebook m.m. ♥
Jeg havde i nogle måneder fornemmet, og følt, Sannes enorme glæde ved at dele sin kunnen med andre, så da kurset i Healing blev slået op, var jeg ikke sen til at booke en plads. Min mavefornemmelse fortalte mig, at det ville være det rigtige sted at få afprøvet det, for mig, ukendte, netop fordi jeg føler mig tryg i Sannes nærvær. Det skulle vise sig at være et godt valg.

Jeg prøvede at nulstille mig selv og mine små (bag)tanker og blot tage det ind, som kom til mig. og jeg må sige, at jeg blev forbavset over min egen reaktion. Min krop reagerede på healingen, energiniveauet var skyhøjt og det holdt sig, for mit vedkommende, flere timer bagefter. Jeg var rent fysisk høj af glæde og havde det helt utrolig godt!

Sanne formåede under hele forløbet at passe på os, ved at være meget opmærksom. Var der det mindste “i vejen” eller en tvivl, sørgede hun for at bære os igennem og introducere os for hhv. forklaringer, samt de personager, som (for nogle) var ukendte- og som kunne gøre noget godt for os. Jeg følte mig, som sagt, i yderst trygge hænder hele vejen igennem.

Jeg har bla. lært, hvorfor jeg fx. får mine mange skader på de samme steder og jeg har lært, hvordan jeg kan lindre dem, når de er opstået. Lige nu består min “mission” så i at øve mig igen og igen i at heale mig selv, så jeg måske kan blive god til at heale andre. Jeg kan på det varmeste anbefale, at booke sig en tid i Sannes selskab. Hun er et glædeligt vitaminboost ♥

——–

Lisbeth SLUT med selvsabotage-session & medlem i klub V.I.P. Fri AF Selvsabotage:
Mit “møde” med Sanne har været helt fantastiske og ofte mangler jeg ord for hvad det har betydet for mig ♥ Jeg har i rigtig rigtig mange år følt mig så “forkert” jeg har besøgt mange clairvoyante og healere gennem tiden, men aldrig aldrig er der noget der har ” rykket” mig som kæreste Sanne ♥ har kunnet. Da jeg modtog Sannes cd med healing/ ro og centrering gik jeg straks i gang med at lytte til den og i 3 dage var jeg nærmest helt ved siden af mig selv.

MEGET gammel sorg og tristhed kom i løbet af de 3 dage op til overfladen og ENDELIG ENDELIG kunne jeg give slip på det – SKØØØØØØNT – jeg blevet så let om hjertet og endelig kunne jeg mærke min krop.
Efterfølgende begyndte der også at komme andre tegn, jeg kunne pludselig mærke om jeg havde jordforbindelse eller ej, og hver eneste dag når jeg lytter til cd`n sker der nye ting i mig, jeg kan mærke at mit ♥ åbner sig mere og mere for hver dag, jeg kan igen le, græde og i det hele taget mærke mig selv – DET ER SÅ FANTASTISK AT JEG MANGLER ORD ♥.

Jeg har efterfølgende meldt mig ind i gruppen V.I.P. Fri AF Selvsabotage – og hver gang der kommer en kanalisering fra Sanne så får jeg så meget fred indeni – for jeg bliver bekræftet i at jeg ikke er “forkert” – men at det faktisk er HELT OKAY ALT SAMMEN. Hov jeg havde nær glemt at jeg har fået nogle personlige ord fra Sanne som jeg indimellem går rundt og siger højt 🙂 OG JEG BLIVER SÅ GLAD INDENI når jeg siger de ord – og det har medført at jeg har mine øjne og ører meget mere åbne og nærværende når jeg bevæger mig ude i verden – AMAZING ♥. TAK er et meget fattigt ord i forhold til hvad Sanne betyder for mig ♥

——–

Klient Korinn NY AURA i kærlighed fra mig til dig Sanne:
Tja, livet er bare for skønt at leve, livet leger. Jeg søkte til Sanne for at få en aurajustering, meeen det var en ny aura som jeg behøvde, og fik. Efterfølgende har jeg været hos dejlige Sanne og balanceret mig igen.

Da jeg kom til Sanne var mit liv i total kaos. Under foråret 2011 har min personlige udvikling fuldstændigt eksploderet, tjahu hvad det går der ud af. Så nu, i juli 2011 skulle jeg ville sige at jeg er kommet så langt at jeg  arbejder med selvafvikling, jeg bare er her, i nuet. Jeg virker ud fra mit hjerte, ikke som tidligere fra min hjerne, mit intelekt. Under foråret har jeg feng shuiet mig selv mere end jeg troede var muligt. Som person har jeg forandrats til at väre spængfyldt med glædje, jeg sprudler, ved ikke hvor det kommer fra. Jeg møder heletiden fantastiske mennesker som beriger mig. Jeg smiler til verden og ser det smukke, verden smiler tilbage. Jeg har nu lært mig at se på det som sker i mit liv som en spegling af mig, genem det ser jeg  og tar lærdom, jeg tager fuld ansvar for hvad jeg sender ud og ser i speglen. I go with the flow.

Men det viktigste af alt! Jeg har lært at elske den viktigste person i mit liv, MIG! Namaste Korinn

——–

Klient Malene, 43 år. Aurajustering, SLUT med selvsabotage-session:
Jeg er meget taknemmelig for, at jeg har lært Sanne at kende. Hun har været en fantastisk hjælp og støtte med alle hendes kundskaber, al hendes viden og store omsorg og kærlighed, gennem den udvikling jeg for øjeblikket er midt i.
Jeg fik en ny aura hos en anden behandler i efteråret 2007, men havde hele tiden en fornemmelse af, at den ikke rigtig ”satte sig” som den skulle – jeg fornemmede der ligesom manglede et eller andet. Jeg mødte Sanne hos denne behandler en enkelt gang til en sammenkomst og jeg var slet ikke i tvivl om, at det var Sanne, som skulle hjælpe mig videre. Det blev dog først i august 2010, at jeg søgte Sannes hjælp – og det har jeg bestemt ikke fortrudt! For hold da op – der blev virkelig sat skub i tingene.

Efter sessionen vidste jeg helt ind i mit hjerte, hvilken vej jeg nu skulle tage og mit liv tog en voldsom drejning. Men på den gode måde!

Jeg fandt simpelthen den sti jeg havde ledt efter længe og alt blev pludselig helt tydeligt og klart for mig. Jeg fik renset ud i gammel sorg og nag, fik gjort mig fri af gamle bindinger og fik gjort op med gamle familieproblemer. Fik pludselig en forståelse for, hvad der var galt i mit ægteskab. Fik gjort mig fri og fandt mit gamle jeg igen. Og som ekstra bonus – fandt kærligheden igen sammen med lige ham, som bare er den helt rigtige og som jeg har lyst til at tilbringe resten af mit liv med. Ja, jeg fandt min åndsdual..

..men først efter at have skrællet alle de mange lag af mig, som jeg gennem årene havde lagt omkring mig som beskyttelse og fandt derved ind til mit gamle og ægte jeg igen. Hvilken lettelse – hvilken befrielse. En lang sej kamp, men det var det hele værd.

Jeg var ikke nået så langt, som jeg er i dag uden Sannes hjælp. Ved hjælp af SLUT med selvsabotage-session, behandling over telefonen og ikke mindst de mange kanaliseringer hun konstant beriger os med (via bl.a. facebook & nyhedsbreve) og som giver en fantastisk forståelse for den tid vi lever i lige nu – ved hjælp af alt dette er jeg kommet igennem ”mørket” og fundet mig selv, min lykke og den rigtige vej fremad for resten af mit liv. Så tusind tak, Sanne, du er en engel på jorden. Jeg er dig dybt taknemmelig for alt du har hjulpet mig med.

Jeg kan kun varmt anbefale alle som sidder lidt ”fast” i livet og som har brug for et lille skub til at komme videre, at kontakte Sanne og opleve på egen krop og sjæl, hvad hun kan hjælpe dig med. Det er fantastisk!
——–

Klient Margit 57 år Randers fik aurajustering:
Tusind tak fordi jeg fandt dig. Du har virkelig ændret noget “træls” inde i mig. Nov 2009 ” gik jeg ned med stress”. Selv om jeg hurtig kom i psykolog behandling og på overfladen blev “hel” igen, så lå der nogle indre traumer, så som, mindreværd, “dårlig” hukommelse og andre ikke så gode ting. Eefter din behandling, er jeg nu oppe igen. Har fundet glæden, også den indre troen på mig selv, jeg er nemlig god nok og min hukommelse fejler ikke noget. En total dejlig indre ro, overblik, ingen “nag” til fortid. Evnen til at kommunikere, her under sige fra på en pæn, men dog bestemt måde også. Jeg er blevet “renoveret/opdateret” indeni.

Vil gerne sige til dig Sanne, at du er fantastisk dygtig, et utrolig dejligt menneske og har en udstråling som sjælden ses. Ingen billeder af dig står mål med virkligheden. En strålende krystal, det er sådan jeg husker og ser dig. Mange kærlige knus fra Margit

——–

Klient Steen 44 år fik NY AURA:
Det er fantastisk. Det gi’r en lethed. At lære at tilgive og slippe. -Opdagede at der var flere personer på listen end jeg selv var klar over, -som jeg skulle tilgive og slippe.Selvom man efterfølgende bliver testet og tro mig, det gør man, -ja- så har jeg nu redskaberne til at slippe det igen.
Jeg er blevet mere målrettet. Var før tøvende omkring hvilken retning jeg skulle gå. Nu ser jeg vejen mere tydelig. Det gi’r ro i sindet. Mærker en bedre energi børnene og mig imellem. Det er svært at beskrive men jeg mærker det helt klart. Tak Sanne!! Jeg følte med det samme at jeg var i trygge hænder hos Sanne, hvilket jeg synes er vigtigt.

Sanne har et stor hjerte og kærlighed med det hun arbejder med og det mærker man tydeligt. Det er ikke sidste gang jeg gør brug af Sannes mange evner. Du er fantastisk… Tak Sanne!!
Jeg er virkelig taknemmelig for den hjælp jeg har fået af dig. Følger løbende med i dine tekster og videoindslag på bl. facebook. Dejligt med al den info og indsigt. Tydeligt at du brænder 100 % for det du arbejder med. Keep up the good work…

——–

Klient Søs 43 år fik en ny aura:
Mit livs bedste gave til mig selv og mine børn ♥ Det er sådan jeg vil beskrive mit besøg af Sanne. Før jeg mødte Sanne var jeg usikker, havde et til tider voldsomt temperament, urolig indeni, ryger, var tit vred, skuffet, og ked af det, rastløs, var meget “på”. Var skadet af, at vokse op i et alkoholiseret hjem. Jeg kunne lave denne liste meget længere. Men vil hellere fortælle om alt det gode, der er sket siden hen:

-Ja jeg var lidt skeptisk. Hvad skulle der ske, hvad kunne “sådan en” gøre for mig, hvad ville Sanne kunne “se”. Der var absolut ingen grund til “panik” 🙂 Det var en helt speciel oplevelse. Der blev grinet og grædt i ca 2 timer. Der blev i den grad lukket op for sluserne 🙂
I dag er jeg en helt anden. Og dog. For jeg er mig nu ♥

Der er ro på, mine børn og jeg er blevet meget mere tætte. Vi taler meget pænere til hinanden. Min søn er gået fra 4 til 10 i dansk karakter, Min datter har fået veninder (hun har altid kun haft drenge venner), jeg er faldet meget ned på jorden. Jeg kunne blive ved ♥ For livet er blevet helt fantastisk ♥ Kan faktisk ikke finde ord for, hvor meget godt det har gjort ved mig, at møde Sanne ♥ Kærlige, varme tanker Søs
——–

Svetlana 24 år – NY AURA dec 2010
At jeg købte en ny aura førte virkelig til en TRANSFORMATION jeg slet ikke i min vildeste fantasi havde forestillet mig! Nogle ting kom frem til overfladen, som jeg altid har været blind overfor. Gamle temaer som var en sort sky i mit liv blev løsnet. Selv min tøjstil og mine smagsløg har ændret sig (til noget der er meget sundere for mig :-))

Jeg er blevet bedre til at give slip og forstår nu hvilken del af mig der ikke ville give slip og hvordan jeg hjælper den del på vej. Mit liv er kommet på et helt andet (meget bedre!) spor efter min nye aura!! Det føles som at blive født påny! Denne NYE AURA ‘kaldte’ nærmest på mig ..

…og jeg er lykkelig for at jeg valgte at lytte til min intuition, for det spor mit liv er på vej i nu er så vildt at det gør mig helt høj bare at tænke på! Min kontakt til mit sande jeg er blevet skærpet, jeg kan hurtigt gennemskue når mit ubevidste jeg (blokeringen/modstanden) er på spil – og hjælpe den på vej. Jeg kan slippe andres sorger og temaer, i stedet for at tage dem ind som jeg gjorde før.

Tak Sanne, fordi du hjalp mig til at gøre mit ypperste så jeg kunne få det bedste ud af Min nye Aura 😉

——–

 

Medlem i klub V.I.P. Fri af Selvsabotage:
Jeg har haft stort glæde af dine kanaliseringer i V.I.P FRI AF SELVSABOTAGE. Disse lydfiler du sender os, har stort set altid været i overensstemmelse med, hvordan jeg har haft det og har bekræftet mig i at alt var okay ift. hvor jeg er 🙂

 

-Jeg lærer dig teknikker så det bliver lettere OG sjovere at være DIG ♥