Energivampyrer. Dem med et lukket hjerte.

Energivampyrer.

Har et lukket hjerte.

Er meget skeptiske.

Er enormt selvdestruktive.

 • Du vil som sensitiv ligge mærke til, at de taler en del/meget om sig selv.
 • De hæver måske stemmen når du vil bryde ind. Hvis du kan bryde ind.
 • De siger (meget udtrykkeligt) at de arbejder for det gode og at de kun har gode intentioner.
 • Du vil også høre dem sige at de er gode mennesker som aldrig gør noget forkert.
 • De er ret gode til at gøre sig selv bedre end de er, for de i bund og grund (ubevidst) føler sig som en fejltagelse. (Og den del i dem, skal du endelig ikke nærme dig).
 • Deres fejltagelser deler de ikke, for de ser ikke at de ikke har nogen. Det er oftest alle andre den er gal med……….. (husk at disse personer lever ud fra frygt ♥)
 • Image og hvordan de tager sig ud, er meget vigtigt for dem.
 • Energivampyrer kan være meget skeptiske og lukkede.
 • Især når det kommer til at modtage hjælp og råd samt hvad angår at forandre. For de ved bedst selv og har jo styr på alt.. Og alligevel sejler deres liv lidt for dem…
 • De bruger megen tid på at dele opslag f.eks. på Facebook mm. som andre har delt, som de dernæst tager æren for at være kommet på selv.
 • De deler mange “spirituelle opslag” på fb, så andre ved at de er gode mennesker og gør det godt, for dette er vigtigt for dem.  Og dog ved du aldrig helt hvor du har dem.
 • (Sanne siger du måske, “alle sensitive vil gerne gøre det godt” og ja svarer jeg, men det er et destruktivt mønster at ville gøre alt godt, tage sig godt ud og aldrig tage ansvar for sine fejl. Det gælder om at finde balance if.t at tale for meget og for lidt og naturligvis både kunne spørge ind til andre og så lade folk tale færdig, før man tager bolden tilbage til en selv igen. Mange særligt sensitive er selvdestruktive, fordi vi er så hårde ved os selv, men det er vigtigt at vi kigger på hvorfor vi er som vi er,- så det ikke er noget vi lader os styre af. Og selve roden til vores kæmpe sårbarhed, er bl.a. at finde i barndommen, hvorfor denne bør heales op ♥).
 • Nogen energivampyrer kan være ret gode til at manipulere og du vil oftest blive svimmel omkring dem. Og du kan som sensitiv få mavekneb, fordi de selv er lukkede i hjertechakraet og sidder fast i de nedre chakraer.
 • De kan få dig til at gabe og blive træt, fordi de snupper energi.
 • Det kan endda være at dine arme kløer, pga energityveri eller du kan opleve smerter..
 • Energivampyrer kan også tynge hele dit indre, fordi de selv er tunge.
 • Dit solar plexus kan du opleve gør ondt, for her sidder de selv fast.
 • De taler og taler om det spirituelle men er det ikke. Og mange er kritiske over for det spirituelle og vil det gerne, men så ikke alligevel.. Og den energi de får derfra, den vil de gerne have, men det med at tage ansvaret for sig selv, den syntes de ikke så meget om.
  (Det samme kan godt gælde for rigtig mange sensitive ♥)
 • De opsøger mange spirituelle kurser for at suge energi, men implementerer aldrig denne viden og handler ikke på det de ved der gavner dem. Eller på det de lover.
 • De er meget kritiske og lukkede over for forandring og for at ville se det andre ser som værende indlysende. Det er som om at de har lukket sig selv ned og ikke vil hverken se eller mærke noget desværre. Men igen, de lever også ud fra ren frygt.
 • De tager ikke imod råd, fordi de har “brug for” at være i deres problemer og dramaer, for det er den eneste måde de kender til at suge energi fra andre… Desværre.
 • Fortsættes:
Energivampyrer
Energivampyrer findes overalt men der er RIGTIG mange inden for den alternative verden og det spirituelle.

Det siges at når vi gaber, så lukker vi ny højfrekvent energi ind, som dernæst løfter os.

Men! Andre gange ER det fordi vi er blandt mennesker som ikke løfter os.

Mennesker som TAGER energi og på ingen måde giver.

Folk der taler og taler alt imens det er tom luft de kommer med desværre.

Denne type menneske er der rigtig rigtig mange af inden for det spirituelle.

De har et lukket hjerte og ikke helt tør give sig hen til det spirituelle.

Dvs de taler gerne om det spirituelle, men de “lever og er” det ikke.

De kan være ressourcefulde mennesker på nogen områder, mens når det kommer til dem selv, så er det helt fortabte.

De ved oftest også en masse om kost og ernæring, men det er ikke nødvendigvis noget de selv efterlever.

Så vil du måske sige “Sanne du beskriver mange mennesker og ikke kun energivampyrer. Og du beskriver også mig som læser”?

JA men alle har en energityv i sig! Hver og en af os! Og det gælder om at blive os vores ubevidste mønstre bevidst i disse år og tage ansvar for vores egen udvikling, frem for at tappe energi fra andre.

Og tør du være ærlig over for dig selv og se hvori dine mønstre består i? Du er hjertelig velkommen til at dele og så kan det være at jeg finder tid til at svare. Jeg vil gøre mit bedste ♥

Dette med at skue indad og tage ansvar for egne dramaer, krige, krampe og energivampyrer bliver en kæmpe kæmpemæssig udfordring for mange millioner af mennesker verden over, de næste mange mange år.

Selv for coaches, ledere, politikere, læger, psykologer -ja inden for alle områder.

Og jeg bliver f.eks. gal når en alkohol-rådgiver vænner sig selv fra alkohol, for dernæst at rådgive andre, alt imens han er gensidig afhængig af kvinder, sex og opmærksomhed..

Men det er bare mig som selv efterstræber at tage min egen medicin og godt tør arbejde med mig selv hehe griner kærligt.. Sådan er det at være sensitiv hvor vi har et højt morale-kodeks.

SLUT med selvsabotage
For at kunne ændre, må vi først forstå.

De tomme ord kender vi alle til:
De fleste sensitive har et stort hjerte og lover en masse vi ikke formår at holde, men det er fordi vi vil gerne, men ikke altid har overskuddet.

Lysten og viljen er der, men ingen energi,fordi den bør bruges på at løfte sig selv og eget liv.

At love noget man ikke holder, er ikke “at være en energivampyr” – det er blot ikke at passe helt så godt på sig selv hehe griner kærligt ♥

Men at have et mønster hvor man lover noget man ikke holder,- igen og igen – dette er energityveri og derfor et vampyrmønster.

Men der kan også igen ligge en gensidig-afhængighed i det med at love noget, fordi dette også giver en, en indre tilfredsstillelse.

Hvorfor de er som de er vampyrerne:
Energivampyrer er som alle os andre -mennesker. Men bag deres mange dramaer gemmer der sig oftest en hunderæd lille og usikker person. Som gerne vil elskes.

De får ikke opmærksomhed for den person de er (tror de) så de kræver fra deres omgivelser, i et væk. Hægter sig på andre mennesker og giver ikke slip igen.

Samtidig er de standset i deres følelsesmæssige udvikling og modenhed oftest ret tidligt, så det at du forsøger at sige fra over for dem, er ret svært, for de vil agere som små børn.

Som alkohol-rådgiveren jeg for nylig var i kontakt med, der blev tosset over at jeg sagde fra, idet han kun tog energi fra mig, alt imens han datede rundt med flere kvinder…

Men dette har jeg også bemærket hos psykologer, terapeuter, coaches osv – at mange aldrig nogensinde har anvendt deres egen viden og værktøjer på eget liv.

Og dette er især skræmmende med de mandlige tantrikere, sexologer og parforholds-terapeuter inden for den alternative verden, som ikke arbejder ud fra den rene hjerteenergi, men ud fra gensidigig-afhængighed.

Men det er en helt anden historie hehe griner kærligt..

Ingen af os er blevet elsket for vores uperfekthed:
De færreste af os er blevet elsket for vores fejl og mangler og det er derfor de fleste så helt naturligt gemmer det uperfekte væk.

Men vi er nødt til at “pakke” det uperfekte ud, for at det perfekte netop kan udfolde sig. For den ene kommer ikke i balance, før den anden balancerer sig.

Perfekt er jeg slet ikke selv, – og jeg tør gerne dele alt mig møg, fordi åbenhed skaber åbenhed. Og med min åbenhed vil du oftest også mærke at jeg ikke skjuler noget, men er som du ser,- en åben bog.

Men… hvem gavner det at du er perfekt? Tør du spørge dig selv? Og hvad er du perfekt på bekostning af, inde i dig selv, ift. dine børn og dit liv generelt?

Det er når vi fornægter den vi er, på godt og ondt, – at vi har en daglig kamp, mellem de forskellige poler i os ♥

 

Løsningen?
… hmm at få øje på årsagen til at vi tiltrækker dem, fordi vi alle har en energivampyr i os.

Sårbar
Når vi er særligt sensitive er det vigtigt ikke at udsætte os selv for for mange indtryk og uvante situationer ♥

Og så at være obs på at energivampyrer elsker folk der er tålmodige, lyttende, kærlige, givende og ikke kræver noget tilbage..

FOR så kan DE tage al pladsen!!

Så hvem er den dumme? Hvis der er nogen hehe griner kærligt..

Den store energi tyv i form af energivampyren? Eller den store giver i form af englevæsnet der vil gøre alle glade?

For begge får energi fra andre mennesker og det er derfor gensidig afhængighed.

Givere elsker modtagere. Energivampyrer elsker givere!

Og der vil altid være godt og ondt. Lyst og mørkt. Let og hårdt. Som energier, som mennesker og som poler inde i os hver og en ♥

 

Derfor:
Som særligt sensitiv er det vigtigt at du er OBS på at værne om din energi.

Men at du også bliver OBS på dine personlige destruktive mønstre, for ellers tiltrækker du energivampyrer hele tiden. De spejler at noget inde i dig er ude af balance.

En anden løsning kan være at du f.eks. påkalder et hvidt Guddommeligt lys du visualiserer omkranser dig.

Samt at du omgiver dig med mennesker der forstår dig og kan støtte dig.

Mennesker der vil lytte til dig men så sandelig også tør og sige fra over for dig, hvis du lige trænger til det, på den kærlige måde ♥

Husk samtidig at forstå dig selv og arbejde med dig selv, så du kan blive den udgave af dig, du altid har været i dit smukke hjerte.

Mød og anerkend egne behov, så du derved støtter op om din sårbarhed.

Så du netop ER hvad du har brug for, og kan tiltrække dette.

For vi får desværre ikke mere støtte end den vi giver os selv.

Dette er loven om tiltrækning.

F.eks. at vi ikke har flere penge end det vi mener vi er værd ♥

Sanne Otilia Philipson
Sanne Otilia Philipson

Men der er hjælp at hente hvis du som jeg er særligt sensitiv.

Jeg har rådgivet og behandlet over 3.000 mennesker siden jeg startede som alternativ behandler i år 2006 og al den viden og de værktøjer jeg har udviklet, dem lærer jeg fra mig i mine medlemsgrupper.

Du får som medlem i klub Sensitiv Selvsabotage mails alle hverdage kl 06.

Mails der giver øget overskud og fornyet livsglæde, fordi du som HSP særligt sensitiv bliver klogere på dig selv og den du er ♥

Klik herunder hvis du vil læse mere:

Generated button

Jeg har indsamlet rigtig megen viden om kost, træning, ernæring, hud, “udsættelse af foryngelse” og udviklet enkle skønhedsteknikker gennem mange år. Jeg deler råd om englemennesker, krystalmennesker, særligt sensitive, kanaliseringer og giver dig råd der styrker dig på din spirituelle udviklingsrejse -SOM du kan få del i via mit nyhedsbrev:

Generated button

3 thoughts on “Energivampyrer. Dem med et lukket hjerte.

  1. Taak kære Lasse og jeg tror knapt nogen går fri af dette mønster. Men vi har det alle i forskellig grad. Så se det som noget positivt du evt kan arbejde dig hen imod at ændre på, med glæde.. Hvad tænker du? OG tak fordi du skrev ♥

  2. Pyt pyt med at du har dem, som vi alle har i forskellig grad Lasse. Det vigtigste er at vi TØR læse denne og andre artikler om samme emne, mhp netop at SE os selv der hvor vi normalt ikke tør se os selv i øjnene. Ja det gør sQi da ondt! Tro mig jeg har ejet alle adfærdsmæssige afhængigheder hehe- men se disse erkendelser som en gave du kan arbejde dig hen imod (med glæde) at få ændret på, så du oplever mere energi, overskud og glæde i din hverdag.

   Tak fordi du skrev og kiggede forbi Lasse 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *