Følelsesmæssigt og mentalt understimuleret…Erkendelser gør NAS!

Erkendelser gør naaaaas. De udmatter en. Dræner en for energi.

Fuldstændig gør en handlingslammet fordi man har fået afsløret et overlevelses-instinkt og bluf…og hvem er man så uden…tænker man og klasker sammen af udmattelse.

Disse erkendelser sætter en fri, ja bestemt..

Energi frigøres ved erkendelser:
collage_20Nogen gange giver de et et stor energi-boost med det samme, alt efter hvor “let” og flygtigt eller gammelt dette tema er. Men mit er gammelt. Hele 37 år og mange inkarnationer gammelt også hehe griner kærligt!

Så først skal “skidt-nasset” i form af gamle overlevelses-mekanismer slippe mentalt, fysisk og dernæst fra cellernes erindringer. Disse mønstre sidder nemlig som trægt og tungt gammelt klister der sidder i cellerne.Og får en til at gå i ring.

Klister-nasset skal slippe nu – renses ud i adfærdsmæssigt, cellemæssigt m.m…Skal væk fra muskler, sener og led samt organer.

Som når man holder op med at ryge og cellevævet i lungerne igen vækkes til live med mere snot og slim “udflod” til følge og man føler sig vag og afhængigheder viser sig – og rygeren (tænker jeg) har nok aller mest lyst til at tage smøgerne frem igen hehe griner kærligt!

Efterfølgende kommer der mere energi på langt sigt.Men ikke lige nu. Der er jeg svag. Vag. Blottet på alle planer. Og det er okay for jeg ved hvad der foregår.

Men disse rigtig “lede” erkendelser (programmeringer) som kommer fra de første måneder af ens liv, gør noget ved en og alle de indre “poler og plader (som moder jords tektoniske plader)” forskubbes. Alt forskubber sig.

Man (jeg) står ekstra sårbar. Føler sig ene. Forladt. Ensom. Efterladt. Fortabt. Hvad så nu. Hvad så med lille mig. Fordi det man (hooostjeghooost) har klynget sig til i mangel på bedre i 37 år, – det kan og vil jeg ikke klynge mig til længere.

For jeg er træt af dette mønster. Træt af den del i mig som ikke vil give slip. Den del i mig som ser på det jeg går glip af og er gået glip af. Føler sig overset.

Og det forstår jeg når jeg har villet mit livsformål mere end jeg har ville MIG i ca 7-8 år.

Når man som barn ikke fik nok mental og følelsesmæssig næring og stimulans: – så er der altid en indre skævhed (et uudtømmeligt hul) til stede i en.

Som hos nogen viser sig ved at de ikke kan få nok kærlighed, ros, anerkendelse, opmærksomhed, sex, penge m.m. Fordi de er følelsesmæssigt mentalt understimuleret. Dette har jeg også været, men dette har jeg healet op for år tilbage. Denne feminine ubalance.

Men nu kommer det til den mere maskuline part og del..

Denne har jeg klynget mig til for at kunne overleve. Men mit hjerte kalder på mig nu, – kalder på at jeg kommer heeeelt hjem i mig selv ♥

Denne maskuline kraft og mentalitet har jeg i mangel på anden bedre “kraft og balance” klynget mig til, for at kunne overleve. For det blev jeg tvunget til meget tidligt i mit liv.

Hos nogen af os, indebærer det at være mentalt understimuleret at vi konstant søger efter nyt, nye udfordringer, nyt at lære og endnu et mount everest at bestige. Aldrig er vi tilfredse. Perfektionisten i ens indre bliver fjenden og alt uperfekt strider mod alt i ens indre.

Vi formår aldrig at stå stille for så skal vi mærke det uudtømmelige gab i os. Som altid vil have mere og mere viden. Forny os, udvikle os, vil søge stimulation mentalt. Ja kald os arbejdsheste. Eller narkomaner hehe!

Det at udvikle os og blive klogere bliver en evig “kamp og søgen”..

JEG kender kun til de forgangne 8 år at vækste og vækste som menneske (personligt og spirituelt) samt med min virksomhed.

Så at træde ud af dette mønster og turde vækste familiemæssigt (hvordan man lige gør dette aner jeg ikke. Så er det jo godt at jeg kan finde følelsen OG skrue  op for denne, med tiltro at denne nok skal tiltrække det) – HER er jeg nu.

At turde slippe de ENORMT stramme tøjler ift. mit livsformål og have tillid til at det jeg har skabt ER godt nok. At alt KAN fungere som det gør nu. At jeg har gjort nok! At jeg ikke behøver gøre mere. Yde mere, anstrenge mere -men gerne MÅ og kan give mig lov til at være mig,så at sige.

Jeg er dog også lidt træt. Efter at have givet og givet. Givet og givet uafbrudt væk af gratis viden, kanaliseringer m.m. i lidt over 4 år. Så nu starter en ny æra, – den jeg lovede at give mig selv sidste sommer.

Det at “trække mig tilbage” – skrue ned for giveriet OG fokusere på at tiltrække en familie. Men da det ikke gik stærkt nok hehe,  -SÅ gik jeg tilbage i de trygge vante sk… sutsko som hedder at vækste som person og med mit livsformål.

Men jeg har fattet det nu. I marts 2014. Lige nøjagtig i dag!

At erkende heeelt ned i cellerne at jeg GØR det godt nok. At jeg HAR positioneret mig/skabt mit brand og at folk ved hvem jeg er. Jeg har fattet at jeg med 920 mennesker på nyhedsbrev, 1400 det ene sted på facebook, 2600 det andet sted på facebook og ca 300 likes på det engelske site …jo og knapt 44.000 visninger på mine 87 videoer på youtube- HAR opbygget et kundenetværk og kundekreds..

tillidJeg siger derfor igen til mig selv “det er OKAY Sanne, bare at være dig. Det er okay blot at nyde uden liiiige skulle til pc for at kompensere for nydelsen. Du KAN godt Sanne slappe af nu og have langt langt mere tiltro til, at det du kan ER nået ud hvor det skal. Du gør det godt Sanne og det VED du godt men nu er det også på tide at tro på dette heeeeelt ud i tåspidserne…..OG bare giv slip” ♥

Hvad med dig Kære Læser – hvilket “gasblus” skal du skrue ned for, for at det du virkelig længdes efter kan komme til dig? Er det familie-far/mor rollen du skal skrue ned for -for at skrue mere op for DIT Livsformål? Hvor er du henne i livet og hvad har du brug for? ♥

www.SannePhilipson.dk personlig udvikling og “SLUT med selvsabotage-sessioner” og www.IntuitivMentor.dk er karriere rådgivning og find dit livsformål, ny aura og dharma sessioner ♥

2 thoughts on “Følelsesmæssigt og mentalt understimuleret…Erkendelser gør NAS!

 1. Er lige nu her. Jorden, rød, uendelig ,glæde, lethed og klarhed. Engle hvidt lys.
  det smerter i mig, tårer i øjnene ,du er så modig.
  Jeg har et kæmpe ego. Det er ok. jeg forstår mig.
  oplever dig du.

  enig i alt er vel ikke nødvendigt det ville da være kedeligt

  Må du finde det du ønsker dig og må englene lede dig så du kan finde hvile.
  bliv ikke bange jeg mener det faktisk vel.

  At finde en livslang partner er det jeg søger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *