FØR jeg fik min nye aura

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Før jeg fik den nye aura ♥

(samt en del info om det der ego som konstant spænder ben for os!!)

“Hvordan var mit liv og jeg før jeg fik en NY AURA?”dsc00930

Billedet er fra ca år 2008 hvor jeg landede i 9. dimension og var fuldt kropskrystalliseret – landede i mig på en ny måde. jeg fandt hjem i mig selv!

Jeg har ALTID haft nældefeber og parfumeallergi – begyndte jeg at klø holdt jeg ikke op!

Fødevareintolerancer havde jeg mange af og efter nogen år prøvede jeg blodtypediæten og den hjalp for en tid. Så efter nogen år fez jeg over på “Fit 4 Life” diæten/levestilen som jeg nu er på for resten af livet og alt forsvandt!! MEN jo mere mentalt møg/traumer jeg fik bearbejdet, – lige så stille slap også mine allergier, smerter og gener – så det var en kombination.

Parfumeallergien hjalp en homøopat med, -den hang sammen med min manglende evne til at absorbere andres møg men også min manglende evne til at passe på mig selv! Meeen, – jeg ændre ikke min levevis eller ville forlade forsvaret osv så jeg kom ud for ulykker hvor jeg så døden i øjnene! Den ene efter den anden ulykke skete for at få mig til at indse jeg ikke skulle være i erhvervslivet, -fordi de ikke var parate til sådan en som jeg som ubevidst lyyyyser virksomheder op og sætter fokus på deres uhensigtsmæssige mønstre, forretningsgange osv. Ja eller vækker det værste i de ansatte eller chefernes indre, -som er prop fyldt med egobaserede dogmer og dramaer.

Jeg skulle ud og være selvstændig – gå egne veje. ALT blev taget fra mig! Job, penge, familie osv! Ingen tryghed længere, – kun ensomhed -for at jeg kunne starte forfra uden de “dogmer” jeg havde med i rygsækken. Jeg skulle ind i mig selv, -lære mit sande jeg at kende og lære at handle/leve fra mit hjerte og ikke mit ego, dvs. hovedet!

Post traumatisk stress og udbrændthed
Der kom en del brud på min krop ved ulykkerne, som skete for at jeg kunne få bearbejdet de traumer/svigt jeg havde været ude for i barndommen. Så vores smerter, skader og skavanker er undertrykte ubevidste følelser de ligger og “skurrer” i leddene. De påråber sig vores opmærksomhed (traumerne, -de undertrykte følelser) ved at vi oplever smerter f.eks. -for at vi skal kigge indad og få sluppet aaalt det gamle møg vi har med os. Men der er der også for at sætte farten ned.

Efter ulykkerne havde jeg i en del år post traumatisk stress fordi jeg var alt for åben og sensitiv, -jeg havde ingen aura som omkransede og omsluttede mig. Jeg tog ALT ind! jeg kunne ikke rumme at være ude blandt mennesker. -Jeg var ALT for åben, følsom og skrøbelig og ikke kunne tåle høje lyde, andres vrede, sorg osv. Dette kombineret med mit super ringe selvværd var en ringe coktail! Ja den kombineret med ensomheden som der ofte følger med ift. det at være et Krystalmenneske var en endnu ringere coktail!

Dette varede også ved i nogen år efter jeg fik min nye aura fordi jeg ikke selv blev transformeret korrekt. Alle de dårlige erfaringer jeg har haft med hvordan det var med min nye aura har jeg taget og gjort til mine styrker, -så andre kan slippe for at gå så meget hårdt/møg igennem som jeg har- for det ønsker jeg ved gud ikke andre skal opleve!!

DETTE er blevet til Krystaltransformation! EN aura der matcher dig og ikke en “standard-skabelon” ♥
Derfor er det vigtigt at i/vi vælger en behandler som har stor indsigt i menneskets sind/mørke sider og selv har prøvet/oplevet livet fra den mindre positive side. En behandler som har større indsigt og viden end vi selv har! En behandler som har lagt sit ego til side, -har sluppet fokus på økonomi og vælger sine klienter med hjertet. Hvad jeg mener med dette? Jeg siger af og til nej til klienter hvis det ikke føles rigtigt i mit hjerte. Det skal du også gøre – vælge til og fra med dit hjerte og ikke med dit hoved (egoet) -det bidder dig kun bagi efterfølgende ♥ Jeg kan godt afvise en klient fordi jeg kan mærke de ikke er parate -hvorefter jeg af og til har hørt andre behandlere HAR transformeret dem, -nærmere af nød ift. økonomi frem for at mærke efter hvor klienten er.. Dette er vigtigt – at vi som behandler har det overblik eller indsigt som klienten ikke har.

Den der jagter dig og vil have dig til at gå på hans/hendes kursus – næsten overtaler dig, – handler ud fra et ego-baseret ønske, oftest ift. økonomi, -nærmere end at handle ud fra hjertet.
Vi skal være til for jeres skyld -og ikke behandle jer ud fra et egobaseret ønske! ♥

Kloge Åger
Nogen gange modtager vi behandlere klienter som er “klogere” end vi er! De afviser det vi siger og skylder skylden over på os når de ikke gør fremskridt! Men vi er ene og alene også selv anvarlige i det som sker. At det gik mig galt i starten af min transformation var også fordi jeg var så blåøjet og naiv og ikke besad et eneste gram skelevne! Jeg havde en hård start for at jeg kunne tage dette og gøre til min force/styrke, -nemlig at hjælpe mine klienter godt igang ♥ ALT sker fordi det er meningen!

Tilbage til de kloge og utilfredse! Det er da angstprovokerende at komme til en behandler/clairvoyant som sætter fokus på ens skyggesider når man selv oplever man er verdens klogeste! Sanne er en skidt behandler når hun bringer noget på banen som er ren volapyk – når klienten nu havde forventet at få af vide hvornår huset blev solgt og hvornår der kom overskud på bankkontoen! Men det er da ikke der vi udvikler os som mennesker, – når vi får spået fremtiden! Vi udvikler os ved at høre det vi ikke troede, – ved at få en behandling vi ikke har prøvet før. Går jeg Sanne til en behandler for at få åbnet min stive storetå og KUN forventer at behandleren piller ved tåen, -så er det da angstprovokerende at høre at selve problemstillingen starter oppe i hoften.. Mange går til en behandler/clairvoyant for at få de svar DE vil have, for at få at vide at de er perfekte og alt er fryd og gammen! Men hvem udvikler sig af at få dette af vide?

“Det/de som provokerer os, -sker fordi det/de har vakt en genklang i os af indre ubevidst modstand”….

Hvis du ønsker dig at få succes med din frisørforretning og jeg skal fortælle dig hvornår det sker, -risikerer du at gå glip af den nye fede lækre mulighed som byder sig -som reelt set er 100000 gange bedre end at blive selvstændig frisør! Jeg Sanne hjælper dig med at give slip på/blive det kvit som hindrer dig i at være til stede i nuet. FOR tør du være til stede i nuet vil du opleve at miraklerne sker der, -for tankerne i dag skaber dagen i morgen! Tænk at livet stinker og det et du får serveret på din tallerken, – et møgliv!! Tænk at mandfolk/kvindemennesker er nogen skiderikker og de VIL behandle dig skidt.

Værdsæt dig selv og Livet vil værdsætte dig. Tænk godt om Livet og Livet vil sende dig mere at glædes over. Når du VED du er fantastisk vil de andre se det og behandle dig herefter, – DETTE er hvad livet gælder om. Ikke hvornår vi skal dø, -hvornår vi vinder i lotto osv. For at vinde i lotto kan være at få en ny ven, – at få et nyt job eller at få en kæreste!! OG – for at vinde i lotto kræves det at vi slipper kontrollen og tør og overgive os til Livet og tage imod det som kommer til os ♥

Indre splittelse mellem ego og selve personen
Hvad er det for nogen mennesker som opsøger behandlere, -selv om de egentlig ved bedst? Jeg tror/næsten ved (griner kærligt) det er mennesker hvor størstedelen af deres adfærd er ubevidst!! Hvor egoet i dem styrer mellem 70-90% af deres daglige adfærd og hvor der oftest kun er levnet ca 10-20% adfærd som er styret af hjertet. Hvis dette kan gøre det!

Hvad jeg mener? Kender du det at du vil gerne et men noget i dig får dig til at gøre det modsatte? Det er ovennævnte beskrevet! Kender du det at du ved du opfører dig skidt og at dine adfærdsmønstre er noget møg men du kan ikke ændre dem? DET er dit ubevidste jeg der har kontrollen over dig!
Hvad så med “kloge Ågerne”? Deres ubevidste jeg som fylder 90% af deres personlighed råber op, -buldrer løs og brokker sig over alt og alle. Spiller kloge på andres vegne, -de hagler andre ned hvor de kan komme til det, -for selv at stå bedre. Der er MANGE af dem på facebook, -men det er også vores familie, venner, kollegaer selv kæresten/ægtefællen. Når det går andre godt og de oplever fremgang står disse personers indre ubevidste jeg (egoet) og skaber sig og siger “det er ALT for galt! Det fortjener de ikke! Det vender snart – vent og se” osv osv..

Nogen gange har jeg sagt til en klient “hvorfor er du her, – når du reelt set sk… det jeg siger, -afviser min hjælp og derved mig et stykke” (fordi det viser deres adfærd) hvortil de svarer “jeg ved ikke hvad du taler om” -fordi de end ikke er bevidst om at noget i dem gør modstand….. DET er et eksempel på hvor ubevidste mange går og er i hverdagen -desværre ♥ Når vi løfter røret og bestiller en tid hos en behandler er egoet godt klar over at nu er den gal!! Han/hun ved godt at hun vil skrumpe ind og sørger derfor at sætte endnu flere forsvars-barrikader op og gør sit aller bedste for at losse behandleren liiiige i bagen, -for hvem er denne behandler som skal ændre på tingene, – som jo skal være som de altid har været…
Det er vores ubevidste jeg der hader livet, – hader andre mennesker, – hader det modsatte køn, – der er usikker, selvvisk, -dominerer andre og praler i et væk, -blot for at nævne et par eksempler.. Egoet HADER dem der er kloge og ved bedre end de! De hader dem der vil hjælpe dem -for de tror ubevidst ikke på at de fortjener at få det godt eller at folk vil dem det godt… Sørgeligt ikke – se engang på det “Lille indre barn der lider i ensomhed” ♥

Jeg sætter dig FRI her i NUET…
-så det bliver lettere OG sjovere at være DIG ♥

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *