Fri af Selvsabotage

Medlemskab i Klub V.I.P.

Til dig der vil dig selv mere end noget andet. Fordi du vil være Mester i eget liv ♥

Flere medlemmer i Klub VIP Hjertekriger skriver:

TrineEgoistisk set, elsker jeg at lytte til dig og læse dine mails, for du er en fantastisk skøn kvinde, som har en kæmpe erfaring og viden med dig og det sluprer jeg i mig, alt det jeg kan

LilianDu er virkelig en god kanal, og jeg beundrer dig dybt Zanne! Du har ramt fuldstændig plet med nogle af de mails, der er kommet her på det sidste, og du aner ikke, hvad de har betydet for mig! Vi har lige haft konfirmation i familien (et højtelsket barnebarn), og der har været familiemæssige vanskeligheder, som jeg meget, meget bedre kunne tackle end ellers.

Jeg følte næsten, at de mails “var skrevet til mig”, og det var de selvfølgelig ikke, men sådan føltes det. Du er klog og fuld af universets visdom, og jeg er SÅ glad for de daglige mails.

Karin – Da jeg fik en kanalisering af dig, fortalte du mig at jeg og mine omgivelser ‘var er bange for mit lys”, nu har jeg set det og jeg har set hvorfor jeg lukkede mig selv ned. Det gav så meget mening, tænk at være det lys som inspirerer andre. Tak Zanne fordi du viste mig det!

Den viden du gav mig, ved kanaliseringer og alt det andet du deler, har betydet at jeg kan arbejde målrettet med mig selv.

Du er fantastisk dygtig, det du kan og din måde at formidle din viden. Jeg forstår så meget mere, fordi du har sat ord og refererer til dine egne oplevelser. Så jordnær er du og så megen viden i dig!!

Tusind tusind tak, hvor er jeg taknemmelig for jeg er kommet i kontakt med dig.

Annmari – Tusind tusind tak for 1 år i klub V.I.P. Fri af SElvsabotage, det har været et fantastisk år! Jeg har fået så mange mange indsigter, inspirerende morgenmails, støtte vejledninger, humor fra dejlige dig og ja jeg kan blive ved!

Du er simpelthen så dygtig og jeg er virkelig taknemmelig, jeg ønsker dig så meget lykke og solskin fremover Zanne ♥

Et medlemsskab i Klub VIP Hjertekriger koster fra 365 kr. /måned. Se mere her!

Ud over de daglige morgenmails kl 6 alle hverdage får du bl.a. også dette for 300 kr. pr måned:

 • 1-2x ugentlig får du til din mobiltelefon tilsendt healende lyd-kanaliseringer indeholdende:
 • Meget nøjagtige intuitive kanaliseringer hvor jeg har opfanget hver en vejrmæssig, energimæssig, kosmisk, global, planet samt karmisk indstrømning -samtidig med at jeg kommer ind på hvordan disse påvirker dig fysisk, psykisk og åndeligt. (dvs. det er intuitive horoskoper).
 • Disse kanaliseringer bliver samtidig vendt om og forklaret i et meget jordnært sprog med daglig-dags-eksempler så du kan bruge denne viden til at styrke dig selv, dine børn, parforholdet, økonomien, karrieren osv osv.
 • Du får samtidig konkrete værktøjer som du kan bruge til at rette dig op eller styrke dig fysisk/psykisk/åndelig samt til enten at mindske eller fjerne selvsabotage ift. det konkret sker på det givne tidspunkt.
 • Disse lydfiler indeholder af og til kanaliserede budskaber fra De Opstegne Mestre, ærkeengle, dine slægtninge på den anden side fra dine engle og guider.
 • Det er samtidig intuitiv intensiv coaching af dit Højeste Potentiale så du vil opleve at vækste som aldrig før!
 • Derfor – kommer du på forkant med det som sker! Du bliver bedre til at sige “pyt pyt det var det”, – du får øget overskud, en anden indre selvsikkerhed og vil opleve at der ikke længere er noget der hedder 3 skridt frem og 2 tilbage!
 • Din tiltro til dig selv, den du er samt til livet, denne stiger markantFri af Selvsabotage
 • Din evne til at være i dit Højeste Potentiale daglig, frem for det at være styret af frygt og usikkerhed vil forbedres markant! Således vil du opleve at være stolt over at være dig og samtidig mærke at det er langt mere frit og ubesværet at være dig.
 • AL den viden jeg konstant tilegner mig og ALT det jeg konstant opfanger intuitivt – alt sammen lærer jeg dig med det samme! Jeg kan nemlig ikke lade være med at dele alt med dig hehe griner kærligt! SÅ begejstret er jeg netop for denne klub som er mit ynglingsprodukt!!
 • Så snart din betaling er gennemført får du tilsendt healende kropbevidsthedsøvelser, (healingsøvelser og værktøjer til at fjerne/mindske den selvsaboterende adgang. Dette har en samlet værdi af over 6.000kr!
 • Ved foredrag, nye kurser eller når jeg lancerer nye produkter, – enten får du disse gratis eller med stor rabat. Indre Barn Terapi-kurset får du bl.a. 1.000kr rabat på.
 • Du får 15 minutter ekstra tid, når du køber kanaliserings-sessioner.
 • Ud over dette får du 500kr rabat på behandlingssessioner.

OG MEGET MEGET MEGET MERE!

Fra 365 kr./måned opnår du følelsesmæssig robusthed og et rigere liv.

Ja tak jeg vil vide mere om Klub VIP Hjertekriger!