Klub V.I.P HjerteKriger

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_image _builder_version=”3.0.71″ src=”http://sannephilipson.dk/wp-content/uploads/2014/09/Klub-bannere_VIP.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” sticky=”off” align=”left” always_center_on_mobile=”on” border_style=”solid” force_fullwidth=”off” /][et_pb_text background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.0.71″]

Til dig der vil dig selv mere end noget andet. Fordi du vil være Mester i eget liv ♥

Det får du ved et medlemsskab i Klub V.I.P Hjertekriger:

 • Hjælp til at sige fra idet du får klarhed på hvad det er som holder dig tilbage
 • Hjælp til at have det meget bedre med at være dig, på godt og ondt. Fordi jeg giver dig nøglen til dine dybe og evt mørke uhensigtsmæssige mønstre
 • Hjælp til at være mere glad, fri og nærværende i hverdagen
 • Et smil på læben i det daglige fordi du ikke længere overrumples af diverse udfordringer eller tilbagefald. – Smilet skyldes at du lever livet ud fra egne præmisser ♥
 • Markant øget indre frihed i form af et bedre forhold til dig selv, dine ubevidste skyggesider, din krop og alle dem du har omkring dig i det daglige

[/et_pb_text][et_pb_button _builder_version=”3.0.71″ button_text=”Meld dig ind i Klub V.I.P Hjertekriger allerede nu” button_url=”https://sannephilipson.simplero.com/purchase/3340-Klub-V-I-P-Oplev-at-vaekste-staa-staerkt?landing_page_id=1661″ url_new_window=”off” button_alignment=”left” background_layout=”dark” custom_button=”on” button_letter_spacing=”0″ button_icon_color=”#ffffff” button_icon_placement=”right” button_letter_spacing_hover=”0″ button_text_color_hover=”#ffffff” button_bg_color_hover=”rgba(32,178,170,0.8)” button_bg_color=”#20b2aa” saved_tabs=”all” button_border_color=”#14938b” button_icon=”%%141%%” /][et_pb_text _builder_version=”3.0.71″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Det siger medlemmer i Klub V.I.P Hjertekriger:

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_testimonial _builder_version=”3.0.71″ author=”Trine” url_new_window=”off” quote_icon=”on” use_background_color=”on” quote_icon_background_color=”#f5f5f5″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Egoistisk set, elsker jeg at lytte til dig og læse dine mails, for du er en fantastisk skøn kvinde, som har en kæmpe erfaring og viden med dig og det sluprer jeg i mig, alt det jeg kan.

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial _builder_version=”3.0.71″ author=”Karin” url_new_window=”off” quote_icon=”on” use_background_color=”on” quote_icon_background_color=”#f5f5f5″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Da jeg fik en kanalisering af dig, fortalte du mig at jeg og mine omgivelser ‘var er bange for mit lys”, nu har jeg set det og jeg har set hvorfor jeg lukkede mig selv ned. Det gav så meget mening, tænk at være det lys som inspirerer andre. Tak Zanne fordi du viste mig det!

Den viden du gav mig, ved kanaliseringer og alt det andet du deler, har betydet at jeg kan arbejde målrettet med mig selv.

Du er fantastisk dygtig, det du kan og din måde at formidle din viden. Jeg forstår så meget mere, fordi du har sat ord og refererer til dine egne oplevelser. Så jordnær er du og så megen viden i dig!!

Tusind tusind tak, hvor er jeg taknemmelig for jeg er kommet i kontakt med dig.

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial _builder_version=”3.0.71″ author=”Et medlem i gruppen” url_new_window=”off” quote_icon=”on” use_background_color=”on” quote_icon_background_color=”#f5f5f5″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Kære Zanne

Tusinde tak for alle dine ord, dine kanaliseringer, din energi, din indsigt….
Jeg har længe søgt efter noget som kunne støtte mig i det jeg synes der er svært, en viden som kunne understøtte det jeg spirituelt har følt jeg har manglet, en indsigt som dækkede over noget der ligger i mig og som jeg ikke engang ved hvad er. Og så kommer du som sendt fra himmelen med hele pakken.
Tusinde tak ❤️❤️❤️
Jeg er meget begejstret for din kopling mellem det spirituelle konta det vi bærer rundt på i vores sjæl som sætter sig i vores indre barn.

Jeg bliver meget støttet i dine mails, kanaliseringer og dine meditationer. Ja faktisk i al din materiale. Det giver så god mening for mig at være med i begge dine grupper.
Jeg vil egentlig gerne bidrage med kommentarer men er lidt usikker på hvor og hvordan det fungere.

Min verden har pludselig åbnet sig for numerologi. Noget jeg aldrig har tænk ville give mening for mig. Meeeen hi hi jeg er da vendt på en tallerken. Hvordan og hvad arbejder du ud fra når du laver en analyse? Det kunne jeg vældig godt være interesseret i. Jeg kan godt mærke at jeg længe har været i de samme mønstre med mange ting. Og når jeg læser om mit navn – ja så giver det virkelig mening?
Jeg bliver samtid meget tiltrukket af din viden omkring vores sjæl, det vi tager med os fra tidligere. Og ved jeg skal søge meget mere i det. Jeg bliver meget tiltrukket af mere viden omkring dette.

Jeg bliver så fortrøstningsfuld når du deler om alt det der sker. For hold K…. jeg synes det er nogle ordentlig ture jeg tager.
Jeg har et kæmpe hjælper gen, men kommer konstant under pres da jeg ikke altid oplever jeg er på den rigtig plads. Jeg har et stort bidrags ønske, men har ikke fundet min helt klare vej….. Vil nogle af dine kurser/sessions kunne afklare noget af det?

Py ha mange ord ? Håber det giver mening.

Jeg sender dig de kærligste tanker med tak for alt det du giver
Knus og solskinsstråler til dig

[/et_pb_testimonial][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_testimonial _builder_version=”3.0.71″ author=”Lillian” url_new_window=”off” quote_icon=”on” use_background_color=”on” quote_icon_background_color=”#f5f5f5″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Du er virkelig en god kanal, og jeg beundrer dig dybt Zanne! Du har ramt fuldstændig plet med nogle af de mails, der er kommet her på det sidste, og du aner ikke, hvad de har betydet for mig! Vi har lige haft konfirmation i familien (et højtelsket barnebarn), og der har været familiemæssige vanskeligheder, som jeg meget, meget bedre kunne tackle end ellers.

Jeg følte næsten, at de mails “var skrevet til mig”, og det var de selvfølgelig ikke, men sådan føltes det. Du er klog og fuld af universets visdom, og jeg er SÅ glad for de ugentlige mails.

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial _builder_version=”3.0.71″ author=”AnnMari” url_new_window=”off” quote_icon=”on” use_background_color=”on” quote_icon_background_color=”#f5f5f5″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Tusind tusind tak for 1 år i klub V.I.P., det har været et fantastisk år! Jeg har fået så mange mange indsigter, inspirerende morgenmails, støtte vejledninger, humor fra dejlige dig og ja jeg kan blive ved!

Du er simpelthen så dygtig og jeg er virkelig taknemmelig, jeg ønsker dig så meget lykke og solskin fremover Zanne ♥

[/et_pb_testimonial][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.71″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Ud over morgenmails flere gange ugentligt får du:

1-2x ugentlig får du til din mobiltelefon tilsendt healende lyd-kanaliseringer indeholdende:

Fri af Selvsabotage
Medlemskab i Klub V.I.P.
 • Meget nøjagtige intuitive kanaliseringer hvor jeg har opfanget hver en vejrmæssig, energimæssig, kosmisk, global, planet samt karmisk indstrømning -samtidig med at jeg kommer ind på hvordan disse påvirker dig fysisk, psykisk og åndeligt. (dvs. det er intuitive horoskoper).
 • Disse kanaliseringer bliver samtidig vendt om og forklaret i et meget jordnært sprog med daglig-dags-eksempler så du kan bruge denne viden til at styrke dig selv, dine børn, parforholdet, økonomien, karrieren osv osv.
 • Du får samtidig konkrete værktøjer som du kan bruge til at rette dig op eller styrke dig fysisk/psykisk/åndelig samt til enten at mindske eller fjerne selvsabotage ift. det konkret sker på det givne tidspunkt.
 • Disse lydfiler indeholder af og til kanaliserede budskaber fra De Opstegne Mestre, ærkeengle, dine slægtninge på den anden side fra dine engle og guider.
 • Det er samtidig intuitiv intensiv coaching af dit Højeste Potentiale så du vil opleve at vækste som aldrig før!
 • Derfor – kommer du på forkant med det som sker! Du bliver bedre til at sige “pyt pyt det var det”, – du får øget overskud, en anden indre selvsikkerhed og vil opleve at der ikke længere er noget der hedder 3 skridt frem og 2 tilbage!
 • Din tiltro til dig selv, den du er samt til livet, denne stiger markant
 • Din evne til at være i dit Højeste Potentiale daglig, frem for det at være styret af frygt og usikkerhed vil forbedres markant! Således vil du opleve at være stolt over at være dig og samtidig mærke at det er langt mere frit og ubesværet at være dig.
 • AL den viden jeg konstant tilegner mig og ALT det jeg konstant opfanger intuitivt – alt sammen lærer jeg dig med det samme! Jeg kan nemlig ikke lade være med at dele alt med dig hehe griner kærligt! SÅ begejstret er jeg netop for denne klub som er mit ynglingsprodukt!!
 • Så snart din betaling er gennemført får du tilsendt healende kropbevidsthedsøvelser, (healingsøvelser og værktøjer til at fjerne/mindske den selvsaboterende adgang. Dette har en samlet værdi af over 6.000kr!
 • Ved foredrag, nye kurser eller når jeg lancerer nye produkter, – enten får du disse gratis eller med stor rabat. Indre Barn Terapi-kurset får du bl.a. 1.000kr rabat på.OG MEGET MEGET MEGET MERE!

Fra 365 kr./måned opnår du følelsesmæssig robusthed og et rigere liv.

[/et_pb_text][et_pb_button _builder_version=”3.0.71″ button_text=”Ja tak jeg vil vide mere om Klub V.I.P Hjertekriger” button_url=”https://sannephilipson.simplero.com/purchase/3340-Klub-V-I-P-Oplev-at-vaekste-staa-staerkt?landing_page_id=1661″ url_new_window=”off” button_alignment=”left” background_layout=”dark” custom_button=”on” button_letter_spacing=”0″ button_icon_color=”#ffffff” button_icon_placement=”right” button_letter_spacing_hover=”0″ button_text_color_hover=”#ffffff” button_bg_color_hover=”rgba(32,178,170,0.8)” button_bg_color=”#20b2aa” saved_tabs=”all” button_border_color=”#14938b” button_icon=”%%141%%” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *