Fra kanalisering til Klub Mindfulness Flow (LUKSUS) ♥
Fredag den 18. oktober 2013582626_458954177477633_556172493_n-1

Det er i dag fredag den 18. både måneformørkelse OG fuldmåne.

Så der er virkelig fokus på vores dybe dybe frygt.

Mange har haft en virkelig svært uge  med

Præstationsangst. Afmagt. Uro. Frygt for at miste eller gå bort. Overkommeligheds”frygt”. Ængstelse.

Frygt for om du kan det du tror.

Frygt for om du kan overkomme det du længe har ønsket.

Frygt for hvordan det vil gå.

Frygt for om du er god nok ♥

Når vi ved hvad der foregår er vi i ro, – men for mange har der været megen rastløshed i disse dage ♥

Ekstra ”overflod” af følelser, frygt, afmagt m.m end ellers ved fuldmåne, er til stede ved denne måneformørkelse kaldet den eclipse. Som om at vores indre bæger mere nu end ellers ved fulmåne flyder over. Et større greb er over os/taget fra os. Virkelig at føle sig magtesløs, handlingslammet og inkompetent.1194_410882355648042_2039721913_n

MEN – det er blot gamle sjælefragmenter som forlader os. Det vi er færdige med.

Vi har alle en sjæl og ånd med os. Hvor sjælen er den lærende del af os vi har med igen og igen fra tidligere liv,- så er ånden den evigt rene smukke Sande del i os, -vores højere selv.

Det er hensigten med vores tilstedeværelse på jorden at vi skal blive og mere fri af vores ego i form af sjælen og således ”arbejde os hen mod” at blive helt oplyst som ren ånd. Rene åndsbevidste mennesker. En bevidstheds-opstigningsproces som mange ”misfortolker” som døden – men det er det også for egoet som mange kæmper for at få lov til at holde fast i, da de ikke kender til at være i den rene ånd, – i et med deres højere selv og derved den de er i hjertet ♥

fulmåne-meditation

Der står på nettet HER – dette:

Penumbral måneformørkelse den 18./19. oktober

Den tredje og sidste måneformørkelse er ligeledes en penumbral formørkelse, men dog noget større end den forrige, idet ¾ af Månens skive kommer inden for halvskyggen. Det skulle derfor være muligt at bemærke nedgangen i belysningen som en svag mørk skygge på den sydlige halvdel af Månen. Hele formørkelsen kan ses fra Danmark, og den første kontakt med penumbraen forekommer den 18. oktober kl. 23:50:38. Begyndelsen og slutningen af en penumbral formørkelse ikke dog ikke synlig for det blotte øje. Månen skal et godt stykke ind i halvskyggen, før man kan begynde at se en ændring af belysningen. Formørkelsen er maksimal den 19. oktober kl. 01:50:17, og formodentlig vil man kun bemærke noget i en halvtimes tid omkring dette tidspunkt. Det hele er overstået kl. 03:49:49.

Åh gud hehe griner kærligt – OG så er der den 3. november endnu en powerfuld ”Hybrid solformørkelse”

Kunne du tænke dig et par gratis gaver som åbner din krop og en øvelse til at lære og grounde dig? Eller vil du lære hvordan du bedre kan tage imod? Så kig forbi her og læs/åbn nyhedsbrevet fra den 9. oktober OG hør mere om måneformørkelsen som i løbet af ugen har ført præstationsangst, afmagt, tristhed, ulykkelighed m.m. med sig.