Måske er det mine 10 “stringente” år i forsvaret der gør, at jeg syntes hatte til kvinder i hverdagen, fjerboaer og “alt det som larmer meget”  -fjerner fokus fra det folk har på hjertet. Men frem for at lukke af for denne “skyggeside i mig” – så åbnede jeg op og lod hatte-elskeren Maybritt fra Cityprinsesserne gæsteblogge hos mig OG også omvendt.

Selv fik jeg hende i deeen grad op på dupperne med et andet indlæg jeg har skrevet,- hehe men læs længere nede OG hjertelig velkommen til Maybritt Laisbo ♥

maybritt laisboSanne Otilia

LILLE SPEJL, LILLE SPEJL PÅ VÆGGEN DER

Når jeg går rundt i livet, hvad enten det er ude i det virkelige eller i cyberspace, så kigger jeg helt vildt meget på, hvad andre gør. Det er for inspirationen, ikke så meget for at spejle mig, som overskriften ellers godt kunne antyde.

Jeg kigger også efter originalitet, for det tænder mig virkelig, også selv om noget originalitet kan være meget excentrisk. Det er så heller ikke det, jeg vil ind på, det excentriske altså. He he.

Næh nej, en dag krydsede min vej Sanne Otilia, og tanken kom, hende der, er jeg da lige nød til at tjekke ud. Ved ikke helt om Sanne havde det på samme måde, men noget siger mig, det havde hun. For vi aftalte nemlig her i cyberspace, at det kunne være sjovt at gæsteblogge hos hinanden, og en telefon samtale blev aftalt.

Så pludselig dagen efter aftalen, og dagen inden selv telefonsamtalen skulle gå for sig, skriver Sanne et blog indlæg, som fik mig vildt op af stolen, og som jeg bare måtte ”slå” tilbage på. Jeg blev virkelig i tvivl,  for hvad skulle vi hinanden, hvis hendes holdning bare var så meget modsat min. Men med lidt eftertanke, så er den ikke så forskellig endda.

Nu skal du bare høre. Jeg har en side www.cityprinsesserne.dk som for nogen kan virke overfladisk, fordi ved første øjekast, virker den som om, vi kun beskæftiger os med det ydre, og ikke er så meget på det sjælelige plan. Ja vi er ”overfladiske”, hvis du foretrækker at bruge det ord, men det er så her at spejlet kommer ind. For føler du antiparti, eller fordømmelse for dette koncept, så kan det være, det er en del af dig selv, som du ikke vil erkende.

Det kræver en forklaring. En gang i tidernes morgen gik jeg rundt og var klog og vis, med en overbevisning om, at være klogere end de fleste. Måske, blink, blink. Mange sagde det til mig. Så det blev der brugt energi på at være. Samtidig, sad jeg i ”mørket” og så underlødige, banale kærlighedsfilm, hvor det hele er forudsigeligt, som i lyserødt candyfloss, og nød det til fulde. Men i forhold til mit selvbillede, kunne jeg aldrig tillade andre at få denne viden. For er man klog og vis, er man ikke en prinsesse i stiletter, med store hatte, og hang til bobler, og andet feminint selskab, slet ikke hvis samtalen kun kan dreje sig om sidste nye mode eller andet i den genre.

Senere kom erkendelsen, at det ydre hænger meget sammen med det indre. Det er vigtigt, om det ydre er smukt, her tænkes ikke kun på udseende, men også på omgivelserne du befinder dig i. Det ydre og det indre er nød til at hænge sammen, ellers bliver du aldrig hel. Kig på et grimt billede, og mærk efter hvordan det føles.

Vi mennesker er så fantastiske, for vi indeholder vores egen modsætning. Vi ligger hele tiden i spændingsfeltet mellem modsætningerne. Og det er det, som giver farverne på din personlighed. Ellers kan der være fare for, at du kommer til at virke for mekanisk. Som klog og vis….min bare. He, he

Så elsk modsætningerne, elsk også ting, som måske dømmes som overfladiske, for mange af dem er rigtige sjove, og kræver ikke det store dybe arrangement, som kan trække energi. Det ydre kan være lethed, smukke universer, feminin energi. Hvem kender ikke til, at en samtale der starter med alt det ydre, pludselig ender der i vores sjæl, hvor vi gerne vil lukke lyset ind, og spejle os i det og i andre.

Så lille spejl, lille spejl på væggen der, du er den smukkeste i landet her, når du i dig selv er hel.

Hvis du er lidt nysgerrig på det indlæg som fik mig op af stolen, kan du læse det her, det er det Sanne skrev.
TAK MAybritt ♥
Jeg har også blogget for Maybritt klik HER indlægget handler om hvordan det som er meget højtråbende (hatte, fjerboaer og det excentriske) forstyrrer min indre perfektionist hehe griner kærligt….