Guddommelig frihed ♥

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst”]

Guddommelig
Guddommelig Frihed opstår når du har sluppet de begrænsende overbevisninger, selvsabotagen og de indre håndbremser. For så kan dit Sande Potentiale vokse frem ♥

Mit Sande Guddommelige Jeg blomstrede frem, efterhånden som jeg fik aflagt mig, mit tillærte jeg.

En form for indre Guddommelig Frihed kom frem fra mit indre.

 

Jeg ville ønske dengang at mit liv ramlede omkring mig (og jeg for en tid endte i kørestol) -at nogen havde taget min hånd og sagt, at der er en mening med alt og at nok skulle løse sig og at jeg ville få et godt liv ♥

Jeg ville også ønske, at dengang jeg gik i gang med min indre oplevelses-rejse at jeg ikke havde følt mig så alene. At jeg havde mødt nogen som kunne guide mig. Støtte mig. Fortælle mig at alt var okay og at jeg var på rette spor.

Men jeg måtte selv alene “gå den slagne vej” for netop at være kommet så langt som jeg er i dag.

Og den dag indså jeg “Jamen Sanne!! Du skal da give andre det du selv manglede!!” Oooog så græd jeg ellers af lykke!

Ligeså græd jeg som pisket da jeg indså at jeg havde lavet min egen regressionsterapi-teknik, eget ny aura koncept m.m. At den vej jeg havde gået uden penge på lommen, at den ikke var forgæves.

Alt det jeg havde givet mig selv fordi det jeg havde brug for manglede, – DET kunne jeg nu give videre til andre.

Og det er bl.a. blevet til 2 medlemsgrupper – klub “V.I.P. Fri AF Selvsabotage” til 300kr pr måned og klub “SLUT med selvsabotage” som koster 100kr pr måned.

Samtidig har jeg mange andre inspirerende produkter – som vil gøre dig mere robust og selvsikker og især hvis du som jeg er særligt sensitiv. For når du får klarhed på hvorfor ting sker, så får du frigjort kæmpe mængder af energi.

Pga den viden jeg giver dig, sidder du ikke fast længere!

Det er det mange mange mennesker har oplevet når de køber medlemskab hos mig eller lytter til mine CDer.

Fordi jeg healer alle uanset om jeg taler, skriver eller er sammen med dem.

Alle bliver løftet op i den Nye OG Gyldne Tid.

Det er også ret sjovt, at når folk af forskellige årsager vælger deres abonnement fra, kommer de oftest igen og skriver til mig:

“Jeg savner det boost du giver mig Sanne.

Du giver mig klarhed og forståelse og jeg kan være mig.

Den forskel du gør for mig rører noget i mig og det bliver lettere at være mig”.

 

STOP SELVSABOTAGE
STOP SELVSABOTAGE

Dengang da min rejse begyndte:
Ja havde jeg dog bare selv fået hjælp eller et kærligt boost dengang da min personlige udviklingsrejse begyndte hehe griner kærligt!

For jeg var min egen værste fjende! Hadede min sårbarhed, det at være særligt sensitiv, kvinde og at være “vag”! Jeg havde spiseforstyrrelse, gigt, smerter, masser af allergier og var sååå intolerant ift. andre mennesker! Jeg troede hele livet var imod mig – indtil jeg jo indså at det var mig der var foragtede mig selv, andre, livet ja alt.

Det som har bragt mig tilbage til livet og har fået mig på ret kurs, er de værktøjer jeg gav mig selv i mangel på penge til at købe behandling, coaching og kurser for.

De teknikker jeg gav til mig selv, har jeg afprøvet på over 3.000 mennesker og jeg har solgt over 1.500 produkter online!

Alt imens jeg i dag har æren af at behandle særligt sensitive mennesker der vil ud i verden og gøre en forskel for andre!

 

Flere medlemmer i min gruppe skriver:

“Tak Sanne – den seneste lydfil gjorde mig afslappet og rolig-kom mere ned i kroppen-kunne især mærke benene. Hjalp mig med at slippe spændinger i kæber, tunge og hals. Tak for den øvelse”!!!

“Hold op, hvor du rammer hovedet på sømmet i din mail af d.d. Jeg er dybt fascineret af dig og dine evner. Flere gange har jeg taget mig selv i at tænke: hvodan kan hun! Hvor ved hun lige præcis det fra! I dyb dyb beundring, du er fantastisk dygtig kære Sanne” ❤

“God Morgen Sanne 🙂 Tak for at du en del af mit liv, det er så rart at få dine mails og ja det kan jeg virkelig bruge det alt sammen… jeg er parat til at udvikle mig. Her til morgen har jeg prøvet “gå øvelsen” og den gav en følelse af få sluppet af med noget og komme ind i det nye med en god overbevisning. Dog er det også nyt at træde i denne verden og få levet det spirituelle ud,selv om jeg har troet på energier og universet hele mit liv. Det med at slippe kontrollen der tager noget tid 🙂 Det går og jeg lever, drømmer og tror på alt godt skal komme til mig ♥ Tak endnu en gang for at alt det du giver Sanne”. (fra en mand)

“Jeg kan slet ikke beskrive hvor glad jeg er for at jeg er med i dine medlemsgrupper, det er den bedste gave ( udover min nye aura med Krystaltransformation ), som jeg nogensinde har givet mig selv. Jeg EEEELSKER at finde dine mail i min indbakke, for mig er det dagens første (kl 06.00) og bedste highlight. Jeg bliver i godt humør og løftet af at læse dine mails. Så det er en fantastisk gave jeg får hver morgen og er meget taknemlig over at du vil dele. Jeg føler at de er skrevet direkte til mig og at du ved præcis hvordan og hvad jeg er optaget af, uden at vi er i kontakt, og samtidig får jeg den her AAHH følelse af at alt er såre godt, og AHA, ja det er nøjagtig hvad jeg gennemgår”.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *