Overpræstation skyldes mangel på tiltro til sig selv og det vi kan.

Mangel på penge skyldes bla. mangel på tiltro til sig selv og det vi kan. (når vi frygter for om vi er gode nok, er vi også bange for om der er penge nok)!

Og begge ovennævnte fører til at vi brænder vores lys i begge ender,- således vi udbrændes.

Således er manglende tiltro til os selv roden til alt ondt i livet ♥

 

sluk-frygten-tænd-lyset-i-digFor den selv samme mangel på tiltro fører også til at vi går 3 skridt frem, for så at standse op OG gå 2 skridt tilbage!!

Uanset om det gælder ift. vægttab, at tage den rette pris, at stå VED nye mål  eller nye priser vi sætter os eller hvis vi ønsker at erobre et nyt marked!!

Selv tog det mig små 2½ år før jeg ENDELIG har turde stå ved det at jeg ikke kan eller skal hjælpe alle OG i dag KUN behandler solo-selvstændige (entreprenører)!!

Hvorfor det tog så lang tid?

  • Jeg var bl.a. i syv sind fordi jeg ikke turde slippe min gamle målgruppe som var “den almindelige skønne dejlige dansker”. Så til ære for dem har jeg udviklet alle mine medlemsgrupper og onlineprodukter, kurser m.m til dem.

 

  • Samtidig var jeg aaalt for sød og tog den pris jeg mente mine klienter kunne betale, -frem for at tage den pris jeg ved at udbyttet af mine sessioner er værd!

 

  • Ja og så har jeg været en verdensmester i at give og give samt det at give igen!! Jeg vidste at jeg gav for meget men kunne ikke stoppe med det! Indtil jeg mødte en som tog og tog,- og tog lidt mere igen!!  Hun viste mig nemlig at jeg havde et u-opfyldt hul “pleaer-gens-tema” i mig!!Dette fik mig til at gå i egen-indre-barn-terapi med mig selv dobbelt op hehe ♥
  • Jeg måtte derfor slippe min “frygt for OM der er nok kærlighed til mig” (som hænger sammen med “om der er penge nok”)!Den stammede fra jeg blev storesøster som 2 årig -før jeg selv havde fået fyldt mit indre kærligheds-bæger op af min mor ♥Således var det at give min måde at blive set og anerkendt af andre på.
  • Jeg har også ubevidst holdt mig selv nede,- fordi jeg var huuuunderæd for den magiske og Guddommelige del i mig!! For de enooORME kræfter der hele tiden vokser frem fra mit indre!!Så jeg måtte også slippe min frygt for at være den magiker og alkymist jer er, som jeg har været huunderæd for at træde helt frem med, fordi jeg (og måske også dig Kære Læser?) har været forfulgt og jaget liv efter liv).Så det virkelig at være den vi er som magiske spirituelle Guddommelige væsner, – det har jo haft en stor stor pris gennem mange liv og stor frygt kan være forbundet ved at “give slip” og overgive os til “noget større inde i os selv”.
  • Jeg tror også jeg manglede en validering af om jeg havde det rette koncept, de rette produkter og om verden var klar til mig!! Dette fik jeg bekræftet da jeg var med på Brendon Burchards Experts Academy i London, -januar 2014!!Der lærte jeg at jeg er laaangt langt længere med min virksomhed end andre, kva det at jeg har brandet mig gennem 5 år og har over 20 onlineprodukter, kurser, afholder webinarer, blogger, har 1300 mennesker på nyhedsbrev osv osv!
  • Ja og så er det det med at vide at man er dygtig til noget! At vide hvad man gerne vil!! At vide hvor man skal hen -men noget andet er også at mærke det og tro på det, heeeeeelt ned og ind i hver en celle. Det har jeg indset de kurser jeg har taget online det sidste år,- kombineret med intensiv behandling og arbejde med mig selv.
  • Og så er det det tema jeg netop har sluppet sidste weekend da det var nymåne, nemlig min “falske styrke”.Som igennem hele 37 år har fået mig til at overkompensere og levere for meget. Være for meget på og tro at jeg skal vide alt og have styr på alt! For bag dette lå et “nedbrudt-svagheds-knækketheds-opgivenheds” tema fra min utrygge barndom som var fyldt med vold, overgreb, traumer m.m.OG nu da dette er væk står jeg lidt følsom og vaklende. Tryg og rolig. Velvidende at alt er okay og at det fremover bliver langt lettere at være mig- frem for at være den jeg tror jeg skal være. Sanne der er stærk for alle andre ♥

Mig taleboble space Men hvordan syyyyv søren sQu (griner kærligt) – får vi sluppet den manglende tiltro til os selv?

Hvordan kommer vi udenom den og forbi det at tvivle på os selv og frygte for om vi er gode nok?

Og kan det nogensinde lade sig gøre?

Ja!! Jeg kan fjerne al din frygt, mindreværd, usikkerhed, afmagten m.m. på en eneste session, via en 2 timers

Du kan også blive medlem i min klub “Fri AF Selvsabotage” og lær hvoraf alt opstår og få værktøjerne til at håndtere det du gennemgår.  Du får stor rabat på mine kurser m.m. og sparer bl.a. 500kr pr session du booker

 

Malene Hjortflod.dk – Stresscoach & Mental Fitness fik en SLUT med selvsabotage-session marts 2014 via tlf.

SIKKE EN GAVE det har været!!! Sessionen hos Sanne har gjort en stor forskel!! Jeg kunne allerede mærke de første forandringer mens vi var i gang. Både fysisk og mentalt er jeg kommet meget tættere på mig selv, og det giver ro. Flere af mine gamle tanker, som har spændt ben for mig, fylder mindre og mindre – og de tanker, som støtter og styrker mig, får nu langt mere plads. Sanne har en fantastisk indsigt og indføling, og tog fat lige dér, hvor det var allervigtigst for mig. Stort TAK !

Her ca 1 ½ måned efter tænker jeg stadig at det har været en kæmpe gave!! Der er kommet så meget mere flow til mig og mit liv, jeg kan endnu bedre mærke mig selv. Er blevet mentalt styrket idet de gamle selvsabotage-temaer nu er væk OG mit klarsyn – wauuu det er så stærkt og powerfuldt. Jeg glæder mig til den næste session nu hvor alt har bundfældet sig, for via den næste session at få det tiltrængte løft min krop har brug for og længdes efter. Bare det at lytte til din “healende CD” Sanne gør en forskel – TAK ♥

 

Sussanne Wexø, Coach, forfatter m.m. fik en SLUT med selvsabotage-session: Sessionen med Sanne har gjort en stor forskel – jeg kunne allerede mærke de første forandringer mens vi var i gang. Både fysisk og mentalt er jeg kommet meget tættere på mig selv, og det giver ro. Flere af mine gamle tanker, som har spændt ben for mig, fylder mindre og mindre – og de tanker, som støtter og styrker mig, får nu langt mere plads. Sanne har en fantastisk indsigt og indføling, og tog fat lige dér, hvor det var allervigtigst for mig. Stor TAK ! Jeg ved ikke, om jeg har fået det hele med – men ellers sig til, hvis der er noget jeg har sagt, som jeg ikke har fået skrevet ned her.ør – mit besøg havde jeg ingen ide om hvem eller hvad Sanne var, men noget Den Under – mit besøg blev jeg mødt af en varme, naturlighed og kærlighed, der fik mig til at føle mig tryg og favnet. -Ikke mindst forstået uden for mange ord og lange beskrivelser. Efter – ja, jeg kan bedst forklare det som “udrensning” – både psykisk og fysisk. Efterfølgende har jeg tabt mig, uden at fokusere på det. Jeg fik en voldsom menstruation, hvilket har virket stærkt hormonelt. – helt sikker udrensende og derfor godt!

Mentalt har jeg sluppet begrænsninger og står stærkt fast i mig selv. Jeg føler en kontakt til mig selv -og en sikkerhed der er forbundet igennem balancen mellem de feminine og maskuline aspekter af mig. Jeg kan på det varmeste anbefale et møde med denne skønne gudinde. Hun er unik og anderledes end hvad jeg ellers har prøvet. -Og dette er ment med et positivt glimt i øjet og smil i hjertet!
I kærlighed og taknemlighed Sussanne Wexø KarmaConsult

 

Sangerinden Julie Berthelsen har fået SLUT med selvsabotage-sessoner. Er også medlem i klub “Fri AF Selvsabotage” og skriver:

Klubben giver mig værktøjer til at håndtere det jeg gennemgår og tak Sanne for mails hver morgen. Du gør virkelig en forskel for mig og lægger et stort arbejde i det du gør ved netop at dele dig selv med os lyttere/modtagere. Jeg værdsætter virkelig det du gør Sanne – for jeg kan mærke at du vil OS. Det du gør ER STORT! Så TAK ♥

Læs flere beretninger fra Julie lige her

                                                                                          

Er du også selvstændig og vil have nyhedsbreve omkring det at være selvstændig og udbrændt? Vil du høre mere om mit GoldenOpportunities-brunch netværk hvor du kan møde andre særligt sensitive solo-selvstændige? Så skriv dig op til mit  nyhedsbrev og få gratis gaver tilsendt med det samme ♥

© Copyright 2014 Sanne Otilia Philipson. All rights reserved. INTET må deles fra dette nyhedsbrev andet end nyhedsbrevet i dets fulde længde.