fugl-i-burDette er mailen som medlemmerne i min klub “Autenticitet & Mindfulness i hverdagen” fik denne morgen kl 06:00. De giver kun 50kr for 30 mails i 30 dage.

Du og jeg her heeeelt enige om, at fuglen i bur oftest vil flyve sin vej, -hvis du ikke lukker buret?

Og at vandet løber ud af det badekar der ingen prop har i bunden?

Men har du sat en bundprop i dig i dag? ………………

Ved at have etableret jordforbindelse? Ved at have fokus på din grounding? Alt imens du bevarer et fokus her hele dagen?

Hvad mener du Sanne?!!!! Skal jeg have fokus på mit jordchakra og jordstjernechakra hele dagen! JA kære Læser – det skal du! Hehe griner kærligt.. For at kunne holde på din energi…

Ingen grounding/jordforbindelse og din energi siiiiver lige så stille ud og væk fra dig.

Den forlader dig. Således formår du ikke at holde på dig og dine energier.

Når jeg selv slipper fokus på min core (lænde-skeletmuskulaturen) – så har jeg ikke styr på min energi. Tankerne kører. Jeg står ikke helt lige og bliver netop da OBS på hvad andre gør og siger. Så er det at jeg pludselig kan blive frustreret, fordi jeg glemte at holde fokus på mig, min lænd, mit rod og fodfæste og brugte mere energi end jeg havde.

Når jeg har connected mig til Moder Jord via jordstjernechakra, ååååbnet rodchakraet* (mit rod og fodfæste) -så står jeg SNORLIGE i mig selv og intet kan vælte mig omkuld!

Skriver du dig op til at modtage mit nyhedsbrev HER kan du få en jordforbindelses-øvelse tilsendt, samt en øvelse som åbner din krop så du kan mærke dig selv, tabe dig, sove godt m.m.

Bliv medlem i den en store gruppe Klub Mindfulness Flow og lær mere om dette HER. Nikken magnet sålerne vi også hjælpe dig da de virkelig åbner op for blodgennemstrømning i fødder, ben, lænd m.m og giver varme tæer.

Der var en stjerne ud for ordet rodchakra som betyder at der følger en øvelse med. En måde hvorpå du kan komme endnu dybere ned i dig selv. Denne øvelse lærer jeg dig i morgen ♥

Klik på blå tekst for at købe DIT eget medlemskab i klub “Autenticitet & Mindfulness i hverdagen“.