Forvirret? Bange? Ekstra sårbar? Rundt på gulvet? Dirrer?
Først det maskuline gamle regime er “det/de/dem” som i årtusinder har styret alt! Mænd! Læger, præster, akademikerne, de religiøse (fanatikerne), islam, de “lærde”.

Det maskuline gamle regime ville alt nyt, feminint, innovativt, kreativt, levende osv VÆK, ud, væk for altid! Væk med sang, undervisning til kvinder, kvinder hørte ikke til “fremme” de skulle gemmes væk. Alt skulle strømlines eller væk! Krig rettes mod dem/det som ikke gjorde som blev kommanderet!

“Menneske kend din ret”. Et øje for et øje. Tand for tand. KVINDE kend din ret. Dræb og væk med alt/alle der ikke er som andre. I særligt sensitive mænd og flere af os kvinder, har for at kunne overleve “taget” deres programmeringer til os! Men noget i os (som jeg skrev i min blog lørdag HER) har også haaadet dem og det maskuline i årtusinder! Hadet krav, autoriteter, det maskuline, det tunge, FORDI den del også var i os! Det var lykkedes det gamle prut-regime at få os ned med nakken, omvendt til deres “sekt/kult-programmeringer”.

Ja de fik oftes succes med deres mentale programmeringer og formaninger SOM stadig sidder i mange af os i dag!!

Og det er den kamp som vi har haft længe inde i os selv! Du og jeg!!! SKal vi være det “svage englemenneske” det er lykkedes det gamle regime at knække, så vi ofrer os selv, glemmer os selv, svigter os selv, pleaser andre, sætter os selv lavest i livet, JA eller ligefrem hader sig selv og sælger sig selv til lavestbydende”!! ELLER skal vi være det stærke krystalmennesket/krigeren sooom i den grad giver igen! Den som netop har det maskuline gamle regimes programmeringer i sig, for netop at kunne overleve!

Det er afslutningens tid -Den Ny Feminine Æra presser det gamle på alle planer væk, verden over og i os alle. Det skal simpelthen renses ud!

Men svaret er nej! Hverken du eller jeg skal være en kriger! Eller den som glemmer os selv! Være en kvinde der går småt/bart klæd for at blive set eller være den maskuline kvinde som er som mændene! Vi kvinder skal være bløde udadtil i vores væren og væsen som jomfruen. Tilbagetrukken og hviler i sig selv men stadig imødekommende. Kender sit værd, står ved sig selv, uden at fortælle det, det er noget kvinden skal have integreret i sig, så det stråler ud af hende. Så kvinden skal være 50/50 maskulin og feminin som manden, men feminin udadtil og maskulin og stærk i sin indre kerne. Og manden lige omvendt ♥

Det er fordi Hieros Gamos (det Himmelske Bryllup) finder sted inde i dig og i mig, med vores SANDE JEG! Vi skal overgive os til den vi reelt set er! Et Guddommeligt Spirituelt Væsen ♥

Vi skal ikke være den som glemmer os selv eller en kriger nej vi skal være mennske ♥

Vi er alle på alle planer i gang me at overgive os, -helt til fulde til den nye Gyldne Æra. Vi slutter fred med det Gamle Maskuline Regime. Og det er denne del i os som striiiitter imod, det maskuline “gamle regime” i os.!

Disse kamp/flugt OG overlevelsesmekanismer har jeg nu selv sluppet ooog NØJ jeg er træt. Som om at jeg har udkæmpet et mega lang kamp!

Mange oplever at deres ubevidste lille jeg (som hænger sammen med sjælen som er lærings-delen i os) har sat sig på halen, fordi han/hun ikke overgive sig. Men bare det at du bliver bevidst om hvad der finder sted i dig, skulle gerne mindske det som uuuulmer løs i dit indre.

Så overordnet set, sker dette lige nu:
Det er KOMMEN HJEM TID (at lande i os selv) ♥ Så på et dybt ubevidst plan inde i dig, finder det Himmelske Bryllup sted “Hieros Gamos” med/ mellem DIG og dit Sande Autentiske Guddommelige Jeg 🙂

MEN også mellem vores indre feminine og maskuline jeg. At vi langt om længe “lander i balancen”. For så vil vi også tiltrække/komme nærmere et mere balanceret forhold ♥

Og dem som kæmper imod, i deeen grad får det værre kan jeg se! Nøj de hænger i, kan selv, vil selv,er vrede på alt og alle, fordi de i bund og grund er vred på sig selv. Stiller spørgsmål og bruger dette som en flugt, og tager ikke spørgsmålene til sig.

En skøn engel brugte et andet ord i dag “en cirkel afsluttes” men jeg beskrev det sådan her i søndags

http://sannephilipson.dk/indre-vielse-kva-brudebuket/

I dag torsdag den 6. juni:
Jeg har overgivet mig og sluppet de temaer i min krop som hed (der lå to gamle klumper af energi hehe SOM jeg kylede ud med min egen regressionsterapi-teknik kaldet Otilia-teknikken) “genstridighed, modstand, modvilje”. Og en anden med “tristhed og sorg”.

Husker du den der tantra-behandling jeg var til?
DER fik jeg sluppet den del “magt-tag” det gamle maskuline regime “havde i mig”. Jeg så hvor det var i mig og slap det. Og en skøn klient fik også sluppet dette “maskuline tag og programmering” i sig i går og grææææd af lettelse da hun fik sin frihed tilbage ♥ Begge temaer sad det i vores underliv og netop hindrede os i at være til fulde, den kvinde vi reelt set jo er! Men som det maskuline regime aldrig har givet os lov til.

I mange liv har vi “særlige” Guddommelige Væsner og magikere (ja også dig) været… svigtet af vores familier, venner, det maskuline (akademiske/religiøse) regime som også har ville os til livs, men også nogen af har ligeså, af vores læremestre, -kvinder såvel som mænd! Og det er lidt disse sjæls-mæssige-celle-erindringer som popper op til overfladen og vil slippes lige nu. At vi indser at der ingen grund er til længere at kæmpe. At vi godt kan slappe af. Ånde lettet op og give os selv lov til at leve det liv, vi endnu engang frivilligt har valgt til ♥

Har du fået læst juni måneds intuitive horoskop, det lægger lige HER
Frem til på søndag har jeg stadig tilbud på Livs og karriere-horoskopet, ny aura Krystaltransformation-behandling OG på MIndfulness CDen som jeg snart har solgt 50 af, siden jeg indtalte den sidste lørdag. Den koster 500kr og er på tilbud for 350kr frem til søndag. Tilbuddene er HER

Rigtig dejlig dag til dig
Kærlige knus og hilsner
Sanne ♥