STOP SELVSABOTAGE

STOP SELVSABOTAGE

Hokus Pokus og alkymi

-at transformere det tunge til noget let, mentalt som fysisk.

Alkymi er ikke at lave tunge metaller om til lette, det ER faktisk at kunne transformere det tunge til noget let og det er det jeg kan!

Nogen kalder mig en alkymist! At det jeg kan er for godt til at være sandt! Eller at det jeg kan er verdens største ukendte hemmelighed. Andre fortæller at jeg udretter mirakler. Jeg har kun selv et for øje og det er “at gøre det jeg elsker” og så er alt andet lige meget!

Bare jeg er fri til være mig Sanne og kan berige, inspirere, glæde OG sætte andre mennesker fri, -så de til fulde kan udleve deres sande potentiale, SÅ er jeg tilfreds! -Oversat til dansk:

“Så de kan få succes med at være den de er og det de kan”!!

For aaaalt er energi!! Aaaalt har en frekvens! Dyr, tidspunkter, steder, relationer, fortid, nutid og fremtid har også en frekvens. Selv situationer som er sket, dem der finder sted nu og dem som vil finde sted,- også de har en “sendefrekvens” som varierer efter om situationen forløber godt eller skidt!  Jeg kan afkode (dechifrere) disse frekvenser OG ændre på dem med mit talte ord!

Derfor kan jeg også ændre på, rette op samt normalisere alle energier i mennesker, dyr, naturen, mellem mennesker, i organer, rydde op i din fortid, normalisere organisationer, virksomheder/butikker, situationer osv.

Hvor jeg har lært dette? Godt spørgsmål.. Det kan jeg bare. Det er kommet til mig for år tilbage efterhånden som jeg fik helt ryddet op i mig selv. Når jeg spørger min krop “Hvordan har du det” svarer den med en følelse som har en frekvens som jeg så “afkoder”! Derfor kan jeg med mine tanker normalisere hele min krop hehe, såvel som jeg sååå sandelig også kan det modsatte!

Så jeg har selv “normaliseret” og bragt min krop tilbage til det normale til trods for mine mange brud og mén grad efter flere ulykker! Jeg fik af vide af lægerne jeg aldrig ville kunne gøre dit eller dat, stå på ski, dyrke kampsport, strække min højre arm osv. Men jeg har stort set ingen gener i dag og kan alt! Ingen kan se på mig fysisk at jeg har været igennem de operationer m.m. jeg har!

Jeg ville ikke begrænses fysisk og valgte at sætte mig for at sådan skulle tingene ikke være! Jeg ville være fri!

Uafbrudt i knapt 4 år ryddede op i mig selv morgen og aften med den regressionsterapi-teknik Kaldet Otilia-teknikken jeg har udviklet. Dette førte til at jeg kom længere og længere ned i mig selv. Jeg gjorde mig fri mentalt og så slap de fysiske gener også, -gigten, den stive arm, den stive lænd, det skæve bækken, ryghvirvler og nakke rettede sig op. Jeg fjernede det “mentale klister” og så kunne forskellige kropsterapeuter og rygklinikken i Snekkersten rette mig op, hvor det ikke burde være muligt ifølge lægerne!

Og jo dybere og dybere indsigt samt forståelse har jeg fået i livet ift. hvorfor ting er som de er. Man kan egentlig sige at jeg gjorde mig til en ren kanal ift. at kunne se og mærke alt!

Men de evner jeg har ift. at se har jeg altid haft i mig og også som barn. Også i den tid jeg var inde som soldat. Jeg kunne indgå i diskussioner og vidste hvordan jeg skulle gøre ting, rent instinktivt.

Da jeg læste til merkonom kunne ledelse & samarbejde læreren spørge mig “hvor ved du det fra” og jeg kunne ikke svare på det.

Vil du se mig an og opleve mig mere personligt, så kig forbi youtube og se over 100 gratis videoer FYLD med intuitiv coaching i lige her