☆☆ Som at blive født igen på ny ☆☆

Sådan vil du føle det, når du deltager på mit Indre Barn Terapi forløb. For at deltage skal du have taget mit 12 dages forløb.

Indre Barn Terapi forløb foregår således, at du gennem 3 måneder modtager du emails cirka hver 7 dag som guider dig kærligt og blidt ind i dit indre.

Med min kærlige støtte kommer du ind og ser med kærlige øjne på de dele i dig, du ikke har forholdt til tidligere♥
Du vil derfor oplive at livet vil være lettere, mere ubesværet og at du  vil værefyldt med mere indre glæde!! Fordi du bliver mere bevidst og tryg ved de mere “kringlede kroge” i dig selv.

Det siger deltagerne på Indre Barn forløb og workshop

Kæreste Zanne

Før vi mødtes til indre barn workshop, var jeg super spændt og glædede mig til, at være i selskab med Zanne og møde de andre modige kvinder der havde sagt ja til en forandrende weekend.

Alle deltagere var fra starten af åbne og imødekommende, og man følte sig tryg helt fra starten af. Det er utrolig vigtig, når man skal blotte sig så meget som man kommer til, under denne workshop.  Og det gjorde alle deltagere.

Det var virkelig en speciel, givende og intens oplevelse, som jeg varmt kan anbefale til modige kvinder, der er klar til forandring og modig nok til at blotte sig fuld ud.

Selvom der var noget alders forskel klingede vi godt og fik snakket på kryds og tværs. Indholdet af workshoppen var rigtig spændende, meget indsigtsfuld og lærerig.

Zanne kom rundt om flere ting, som alle hænger sammen. Fx hjalp med at få sat ord på følelser der har sat sig dybt i en, og giver udslag i fx fysiske symptomer hos flere af deltagerne.

Hun fik for os forklaret lagene i vores følelser, som kan føres ned til den dybeste nedre begrænsende overbevisninger, som er roden til alt møget. Eks. at jeg føler mig uelsket for mit eget vedkommende.

Zanne hun støtter os i at mærke hvor de forskellige følelser kommer fra, og hvor gammel man er i den følelse man mærker. For at man netop kan give slip og få ryddet ud i “rygsækken”, når man får erkendelse og accepterer det man mærker.

Det er fascinerende  det med hvor meget kroppen fortæller os ved symptomer og/eller nåe man slår sig fx.  Alt har en mening, vi skal bare lære at forstå det, så vi kan arbejde med det, og coache os selv hver dag.

Det er lettere sagt en gjort og er for mit vedkommende en ny verden jeg skal lære at forstå.

Spændende er det hvor meget ens navn betyder for hele ens liv og væremåde hvilket Zanne også gennemgik med os. Vores navne og højere selv ifm Numerologi..

De øvelser der står klarest for mig under workshoppen idet de rørte mig meget var da Zanne hjalp os med at lære at heale os selv med vores indre livgivende livmoder.  Shit det var en intens oplevelse/følelse!

Jeg blev overrasker over at jeg kunne det, og skal helt sikker udforske det mere.  Samt tapping øvelsen, hvor man sender/tapper 3 indre følelser ud i kroppen så de permanent integreres der. Det havde jeg heller ikke prøver før, men det føltes rigtig dejligt bagefter.

Ja jeg kan blive ved, man lære virkelig meget på 2 dage!!
Deltager på Indre Barn forløbet og workshop

Jeg fik mange AHA oplevelser over de to dage, som satte flere brikker på plads i mit liv samt i forhold til de udforinger og læreprocesser jeg har været igennem indtil nu.

Jeg blev bekræfter i, at den rejse jeg har sat i gang med navneændring er den rigtige, selvom det er en meget stor beslutning for mig. Men jeg glæder mig til at se ændringen af mig og mit liv herefter, når alle de nye navne er valgt ️.️

Efter workshoppen går man derfra lettere end da du kom. Du får sluppet nogle af de tunge følelser fx tristhed og sorg. Som tynger en meget mere end man tror.

Jeg sitrede helt i kroppen dagen efter. Kan mærke her 2 dage efter, at min krop stadig arbejder. Kan mærke det i mine svage områder i kroppen. De områder som trænger til kærlighed.

Man skal lige lande efter sådan en intens weekend, men det et 100% noget jeg vil anbefale til alle der tør og vil forandring til det bedre.  Jeg skal helt sikkert prøve det igen!

Jeg tør ikke helt at sige det højt, meeen jeg synes mit syn er blevet klare efter weekenden! Af hele mit hjerte TUSIND TAK for jeg fik lov at komme med på den her workshop!

Det er jeg dybt taknemmelig for.
Deltager på Indre Barn forløbet og workshop

Indre Barn forløb indeholder også en 2 dages workshop
Når du køber dit Indre Barn forløb, får du også adgang til den 2 dages workshop, hvor vi fordyber os.

Dit udbytte af workshoppen er blandt andet adgang til indre følelser som f.eks:

  • indre fred
  • Indre tryghed
  • Tillid
  • Håb
  • Livsglæde
  • Mod
  • Styrke
  • Vedholdenhed

Som du får permanent integreret i dit indre med tapping, så du ikke mister kontakten til dem efterfølgende.
Din deltagelse betyder også for dig at du går også hjem med kontakt til  Moderlig og faderlig kærlighed.

Essensfølelser som du får kontakt til i dit indre, så du kan heale dig selv og dit indre barn op med hver dag på FÅ minutter.