Sendt ud til medlemmerne i klub SLUT Med Selvsabotage kl 06- og netop nu og nogen uger frem vil disse mails (som medlemmerne får på alle hverdage for 100kr) vil det handle meget om det indre barn og barndommen- som netop har formet os til den vi er i dag:

Alle har vi et indre barn med os som er den del i os der reagerer med vrede, sorg, tristhed, modvilje, opgivenhed, skepsis m.m.

Indre barn terapi ♥

Indre barn

Husker du hvor i eller ved hvad, du fandt tryghed som barn?

Jeg fandt tryghed, ro og følte mig hjemme blandt dyrene vi havde på gården. Mm jeg elskede duften af hestene og deres varme..

Men også i naturen følte jeg mig tryg. Ude over markerne når jeg sjoskede ned af dem.. ned af markvejen hvor jeg legede med blomsterne.. Nede ved mosen.. UH og ude i ærte og jordbærrækkerne -åh ved gud jeg elskede dette hehe griner kærligt.. Eller at sidde oppe i æble, pære og kirsebærtræerne..

Samtidig i andre menneskers hjem, slappede jeg af.

Eller på biblioteket når jeg ledte efter bøger som jeg så “kravlede ind i og nød at læse”….

Jeg NØD at være med på køkkenbordet og lave mad!

Heldigvis har jeg genfundet den sidste ting fra min barndom,- nemlig bøgerne. Men også tiden i køkkenet holder jeg meget af. Naturen og dyrene læææængdes jeg efter og skal have mere af, -ind i mit liv i dette år!

Jeg spørger dig kære læser – fordi når du kender svaret på “Hvor fandt du som barn trygheden” – så vil du også gøre det i dag.

Oftest.

Men det er som er interessant er- at det det gavner dig at gøre. Det du virkelig vil finde ro i at “sætte dig med” eller får sat i gang, – det er aaaaller mest svært at få gjort!

Hvorfor? Hmmm… vanens magt…vaner er svære at bryde – så jeg giver lige slip og kanaliserer:

Interessant Sanne at du nævner dette – netop dette år som handler om dig, du som sidder og læser.

Dette er dit forandringens år. Året hvor du skal handle på det du altid har længdes efter, – samt ift. det der glæder og gavner dig.

Du skal i dette år træde i karakter som den du er kære læser og lægge dit tillærte vante jeg, på hylden.

Og måske du er kommet så langt væk fra dig og den du er, – at du har glemt hvad der gavner dig eller gør dig glad?

Men svaret på dette, – er at finde i barndommen.

Barnet i dig giver dig kærlighed og åbner op, – når du møder barnet det hvor det er.

Når du giver dit indre barn det du har brug for, belønner barnet dig, – med mere energi, mere overskud, mere glæde, åbenhed m.m.

For barnet i dig bliver ikke ældre og vokser op (på den gode måde) hvis du ikke giver det muligheden for at vækste i det, som barnet føler sig tryg ved” ♥

På et tidspunkt som barn, – lukkede du og jeg ned for den vi er. Oftest fordi vores forældre satte os på plads -eller fordi noget ændrede sig.

Vi”slukkede” for vores nysgerrige åbne, legesyge og sprudlende umiddelbare væsen.

og først når barnet i os føler sig tryg, – vil det igen åbne op for disse super rene smukke fine “energier” og egenskaber ♥

Vil du også være klogere på dig og den du er? Vil du også have mere energi og overskud samt modtage healing hver morgen? Så bliv medlem i klub SLUT Med Selvsabotage:

Generated button preview goes here

Copyright© 2015 All rights reserved Sanne Otilia Philipson

INTET Må deles videre- kun blogindlægget i sin fulde længe!