Indre Barn Workshop

Indre Barn workshop - 2 magiske dage i København eller Kolding som forandrer dit liv for altid ♡
Indre Barn workshop – 2 magiske dage samt 3 måneders online undervisning ♡

Indre barn workshop ♡

2 magiske dage som forandrer dit forhold til dig selv for altid.

Fordi du opnår et dybere og stærkere kærlighedsforhold til dig selv, din krop og hele dit væren og indre følelsmæssige register.

Udtalelse fra begge mine forløb hos dig:

Jeg har først taget 12 dages mesterforløb og indre barn workshop i umiddelbart forlængelse af hinanden.

Forløbet har hjulpet mig til at erkende og tage ansvar for min sensitive og spirituelle side. Sider af mig som hidtil har levet i det skjulte.

I den erkendelsesproces har det været trygt for mig at kunne lægge ud med at sidde hjemme foran skærmen under 12 dages mesterproløbet.

I mit eget tempo har jeg gået i dybden med emner som vibrationer, intuition, hjerteåbning og guides. Det er et intenst forløb og specielt Healings CD har jeg lyttet til dagligt i perioden, for at få mig ned på jorden og samle mig.

På indre barn Workshoppen var det største for mig, at stå ansigt til ansigt med andre skønne mennesker med samme interesse. Lidt ligesom at springe ud som sensitiv og spirituel. Og det er dejligt at have kontakt med hinanden i den lukkede facebook gruppe efterfølgende.

Udbyttet af de to forløb har været størst efterfølgende. Der er virkelig kommet et energiløft som hænger ved.

Min krop udrenser, min adfærd har ændret sig. Jeg ser og forstår mig selv bedre, mediterer oftere og dybere, jeg rydder op og smidder ud, jeg bruger mere tid alene, suger spirituel litteratur til mig, min intuition er blevet legende at følge.

Jeg har fået en tydelig følelse af, at noget er blevet sat igang, og som kun lige er begyndt.

Tak Zanne for at være min kickstarter.

Knus Maja

Kropsterapeut

Læs mere om 12 dages Mesterforløbet “Bliv Mester i eget liv når du forstår dine indre mekanismer” her – https://sannephilipson.simplero.com/page/30421

Læs mere om Indre Barn forløbet her https://sannephilipson.simplero.com/page/4332-8-ugers-indre-barn-forlob-laer-indre-barn-terapi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *