Jeg greb brudebuketten OG en indre vielse fandt sted i mig!

bryllupsbuketWauuuu var du ikke også ude og nyde vejret hele lørdagen?

Jeg var til bryllup i weekenden hehe! GÆT Hvem der greb brudebuketten?

Ja billedet afslører mig jo hehe!

Wauuu det er lærerigt at være til bryllup! At se åndsdual//twinflames parforholdene/ægteskabene og således mærke disse/se deres energier og “mærke” dem i sig selv.

Med mit “greb” om brudebukken (som foregik uden kamp idet den landede foran mig) var det som om at noget inde i mig faldt på plads!

Jeg blev “viet” til min Indre Gudinde. En form for forløsning og selvaccept!

Det var såååå givende en sådan dag at blive stylet op hos frisør og få sååå mange komplimenter hen over en hel dag, wauuu jeg fik sååå meget ud af dette bryllup.

Også fordi jeg fik ser og lært af såååå mange smukke åndsdual/twinflames-par!

Jamen har jeg brug for disse komplimenter?

NEJ! Ikke mit selvværd, men det at blive set som KVINDE og ikke kun være den clairvoyante intuitive mentor! Ikke kun være den tidligere bokser, den tidligere soldat og drengepigen eller karrierekvinde! At være andet en Sanne-mor som mangle kalder mig hehe griner kærligt!

migBare at være mig og kvinde! Samt Gudinde! Give mig selv lov til at være den jeg er. Jeg har skam været feminin i mange år, men at være åben og mere “tilgængelig” og imødekommende over for mænd, -uden at huske/være præget af, dyyybt i mine celler, – den foragt, “terroriseringen” m.m. de har udsat os kvinder for i år tusinder, disse programmeringer har jeg skulle slippe 🙂

Vreden og modstanden mod mænd, samt den af min egen foragt, for mig selv som Gudinde. Som faktisk er mange tusinder år gammel!

For denne del, det Guddommelige/Spirituelle – har mange af os lært at foragte, lægge bånd på eller slet ikke tale om, fordi det gennem mange liv, havde store konsekvenser for os!

Så bryllupet var farvel til en æra OG velkommen til en ny “Hieros Gamos” til mig!

Dvs. jeg blev forenet/viet med MIG hehe!
Det handlede om MIG, det at modtage buketten! At jeg så og anerkendte mig!Gav mig den gave at blive stylet og netop give mig selv lov til at ” ligne en gudinde” OG føle mig som en sådan!

Vi har alle en indre Gudinde, Jesus, Kristus eller hvem du nu tror på, inde i os. Denne del hedder også vores Sande Jeg. Vores autentiske Jeg!

OOooog jeg blev på en måde, jeg knapt kan sætte ord på, forenet med mig selv på en ny måde. Mit ønske er at du også vil opleve dette! EN indre større følelse af accept.

NU har jeg til fulde på alle planer erkendt hvem jeg er! Turde sige til brylluppet HVEM Jeg er og hvad jeg laver, uden at frygte for at der kom “mod-tvivlende-skeptiske-spørgsmål”! Totalt fedt! Da en læge kom med en typisk kynisk kommentar svarede jeg bare prompte “I dont give a rats ass!! Er ligeglad”! Jeg tiltrækker det helt rette klientel, dem som er ÅBNE For det jeg laver og kan!

brudebukketenJuuubel lød der fra den anden side og JEG fik et ordentligt boost!
Basta bum sQu! OG jeg tror da at englene omkring mig, mine hjælpere og guider SOM vi alle har omkring os, i deeen grad hævede deres arme og lavede *high five, Sanne Pande har fattet det! Hun ER nu landet i sig! Hun klarede den og SÅ og erkendte sig selv*…. bliver rørt mens jeg skriver det, fordi jeg mærker at det er rigtigt fornemmet! Der er nemlig juuuubel omkring os, når vi indser, erkender, lærer OG vækster OG gør det godt OG tillader os selv, at være den vi er!

Jamen Sanne har du ikke gjort dette altid?
Joooo! Men jeg har ikke gidet fortælle alle om mine “Guddommelige kompetencer og indsigter” fordi jeg ikke gad “tage kampen/diskussionen op med dem”!

Så et stoooort “aaaaahhh lettelsens” suk herfra! Vil du også derhen?

Hvor du til fulde erkender OG accepterer hvem du er, ja også på godt og ondt? Og ikke kun mentalt?

Skal jeg lære dig, hvordan du bliver din egen BEDSTE ven, frem for din egen værste fjende?

Så kom med lørdag den 18. juni i Stege /ved Møn på “SLUT Med selvsabotage-kurset”!!

Denne dag vil du nemlig med min egen udviklede regressionsterapi-teknik få sluppet de “værste” selvsabotage-mønstre OG du vil også indse hvad der lægger bag dem, -for således har du magten over dine følelser og ikke omvendt! ♥

 

 • Juni måneds GRATIS intuitive horoskop er LIGE her mandag kl 15 blevet rettet til og er HER og som pdf-fil lige HER
 • HER på min nye blog SanneOtilia.dk lægger mine tilbud SOM gælder frem til søndag den 8. juni ♥

 

 • Jeg er i Silkeborg igen og behandle/rådgive torsdag den 13. og fredag den 14. juni!
 • Ca 50 har NU købt min HELT ny-indtalte “Healende Mindfulness CD” med hele 7 numre på! wauuu jeg er stolt!Ca 28 personer har valgt at opgradere den gamle de har købt! Ergo er det ca 28 som var tilfredse og ønskede mere!Det er virkelig en CD som booster og løfter, den er  på tilbud frem til 8. juni.
 • Ooog så afholder jeg den 28. juni kl 10 et ”Healings og Kanaliserings-event” I den Gyldne Tids Energi, dvs. MED healing i til dig,  healing i den skøønne, lette, rene Gyldne Tids Energi som viiirkelig giver et flow-boost for kun 125kr!

Ønsker du få en tid til din karriere-rådgivnings-session, er du velkommen til at ringe når du har valgt den session du  ønsker på 22 41 11 55.

Rigtig dejlig uge til dig ♥

Kærlige knus og kram FRA en NYERE udgave af mig


Sanne Otilia

Bliv FRI til at være dig!
Din Personlige Intuitive Mentor – Få SUCCES med at være DIG og det DU kan!

Intuitiv Rådgivning samt behandling af DIG med noget på hjertet som du gerne vil dele med andre.
Fordi du brænder for at komme i gang med at dele det unikke du kan med andre!!Og fordi du trænger til at bruge færre ressourcer, -få øget mentalt overblik og overskud samt livsglæde ♥
Personlig Udvikling og Mindfulness medlemsgrupper til dig der er særligt sensitiv men også nysgerrig på DIG og Livet ♥

2 thoughts on “Jeg greb brudebuketten OG en indre vielse fandt sted i mig!

 1. Forvirret? Bange? Ekstra sårbar? Rundt på gulvet? Dirrer? Det er afslutning tid -Den Ny Feminine Ære presser det gamle på alle planer (og i os) væk.

  Det er fordi Hieros Gamos finder sted -at vi alle overgiver os, til fulde til den nye Gyldne Æra. Vi slutter fred med det Gamle Maskuline Regime og den del i os, sidstnævnte kæmper. Vil ikke overgive os.

  Det er KOMMEN HJEM TID (at lande i os selv) Så på et dybt ubevidst plan inde i dig, finder det Himmelske Bryllup sted “Hieros Gamos” med/ mellem DIG og dit Sande Autentiske Guddommelige Jeg

  En skøn engel brugte et andet ord i dag “en cirkel afsluttes” men jeg beskrev det sådan her i søndags -Ja blogindlægget herover!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *