frygtErkend frygten, frem for at ignorere den, for ellers overtager den vores indre.

Giv dernæst slip på frygten som var det balloner du slipper. For frygten er ikke den du er, – den er blot en del i dig.

Når man netop står i noget som er nyt og ukendt.

Når man har sagt til sig selv “no more af dette”.

Når man vokser op (det er en sådan tid nu, hvor erkendelser kommer til os i en lind strøm) og retter sit fokus ind,  samler sig -oooog lige er ved at være der hvor man gerne vil være.. er det at prøvelserne kommer til os, for at ruske os væk fra vejen. Distrahere os!

Og frygten dybt i vores indre,- frygten for det nye, frygten for at miste os selv og frygten frygten for at blive overset osv – den lægger som en magnet i cellerne og tiltrækker ydre prøvelser. Fordi den gerne vil tages hånd om.. Den vil ikke ignoreres. Den vil ses.

Vi gør det vi gør -pr automatik, fordi der bagved lægger frygt ♥
collage_2Vi hører måske nogen tale om noget og føler os ramt. Vi går ud og peger fingre af andre (også mig Sanne). Vi “slipper hænderne på rattet” – drejer os i sædet og kigger ud af vinduet, over skulderen, kigger i bakspejlet og holder øje med hvad andre gør – frem for at holde kursen på egen vej, – og netop styre mod den ønskede destination.

Den destination vi kun kan komme til, hvis vi holder øjne og ører åbne.

Nogen gange kan distraktioner være som at køre ind på en tankstation og tanke op og hente forsyninger. Dem er der brug for, for at have benzin på tanken og energi i os. Vi kan vælge at gøre “opholdet” og dermed distraktionen, – kort eller lang.

Andre gange er det for at få en lille snack i form af en iskage, -som bliver til et lille loop i karrusellen af “spild tid”.. Men der er også gange hvor det virkelig er selvsabotage og man helt forlader destinationen,  – fordi man virkelig frygter “det” i den anden ende.

Så hvorfor gør vi dette? Er det fordi destinationen er ukendt territorium?
slukfrygtenJeg ser jeg selv har gjort det herover af frygt for at miste mig selv. Bange for hvad der sker,- da jeg er på vej til at “sejle ud på nye og ukendt farvand”.

Så løvinden kommer på banen og viser kløer. Og derved har jeg forladt mig selv.

Jeg var træt, dvask og ugidelig. Ja det endte jeg med at blive!

Indtil jeg fik den erkendelse her bloggen handler om -og netop DA fik jeg min energi og kraft tilbage! Fordi jeg så det det handlede om OG kunne rette mig op igen.

Frygten afsporede mig. Fordi jeg glemte at holde kursen – og “sidde stille i førersædet” og udelukkende fokusere på MIN destination! Dvs. mig og mine mål.

Når vi ikke har fokus på os selv,- så er det at vore indre “gør opfør” – fordi vi svigter os selv.

At lave livshoroskoper som er ret hyggeligt og sjovt men som ikke gør mig “Über-exited” har i 7 måneder været liiiidt selvsabotage, -ja eller kald det et ekstra loop/sløjfe på køreturen. Det var/er noget trygt og godt jeg hygger mig med. Som jeg er god til. Men som ikke er min rigtige sande passion ♥

Med livshoroskoperne slap jeg for HELT at træde ud i mit eget lys! “Udelukkende tilbyde karriererådgivning og behandling til selvstændige” som jeg har længdes efter og har gjort 1/3 del af min tid, -i et par år.

Det er så let at lade sig fascinere af andre og derved slipper vi rattet:
collage_1
Jeg falder også over en fyr på nettet sooom i den grad gør mig lidt…. “grrrr sQu altså”. Vi skrev sammen på et dating-site for år tilbage og straks indser jeg at han intet kan give! Han tager kun! Han er sååå langt inde i sig i proces og det kunne jeg også læse af hans øjne som virkelig sad/sidder dybt i hans hoved, som de ikke gjorde på hans billeder fra fortiden. Øjnene viser at han er i proces og døjer meget med sig selv.

Jeg skriver dengang til ham at han har stærke narcissistiske tendenser og han beder mig beskrive disse. Jeg gør det og han tager det som en stor kompliment og siger med stor glæde”Ja sådan siger personlighedstests også at jeg er”. Jeg kan høre at han er et heeelt andet sted end jeg og lod ham være.

Men det jeg lærte i det var, – ikke at gå efter ham,- for lynhurtigt spottede jeg at han var som de fyre jeg faldt for tidligere. Dem der ville sig selv mere end jeg ville mig selv..

….hihi griner kærligt.. for fanden da vi komplicerede væsner!

OG det var rart at kunne skrive til ham – stille og roligt uden eder og forbandelser,- at han var ret strid og kun udnyttede mig og min viden.

Men igen og igen falder jeg i på nettet når vi har “mødtes” over fx facebook. Hver gang pisser han mig af (hehe griner kærligt) – fordi han stadig er i proces og kun ser sig selv. Han tager og tager hver gang vi kommer i kontakt – og jeg ender med hver gang at indse at han ikke er mig en jævnbyrdig hvor vi kan gavne hinanden…. Fordi han har intet at give af. Disse “online-møder” finder oftest de gange hvor mit fokus er vendt ud, – jeg har forladt mig selv.

2 yderligere mænd som ham her, -har jeg haft som venskaber. Det ene er “lukket” OG det andet kan jeg godt læse nu – at jeg også skal skille mig af med hehe 🙂

tilgivI dag da jeg lige kort læser ham herovers blog om, – at han lægger sig i fosterstilling, græder, -er i offerrollen og stakkels-mig-moode- fordi han ikke ser sig selv. DA indser jeg at han som så mange andre , -er hvor de er! De gør det bedste de kan! At selv om de er nogen prutter, – så har det intet med mig at gøre!

At det er deres “det de gennemgår”.. At jeg ikke skal “gå ind i det” og blive gal på dem-  men huske at jeg er manuskriptforfatter på eget manuskript -i hvis jeg har hovedrollen.

Og huske, -at når ham her fyren er en energi-tyv, – så er det fordi jeg ser ham – mere end jeg ser mig selv.

For det ER da angstprovokerende at vækste! At iværksætte noget og have tillid til at det KAN lade sig gøre! At man kan det man vil! At alle kan vi gå på vandet, – men vi har glemt hvordan ♥…eh har vi? hehe….

let-go-2Jeg indser også,- at de mange gange hvor evt kontakter i deeen grad er gået i vasken, – er det fordi andres indre “integritets-barometer” ikke er så stort/højt som mit. Jeg viser den jeg er. Jeg tør stå ved den jeg er. Skifter jeg mening eller humør siger jeg det i nuet – og gør det ikke ved pludselig at være en ulv i fåreklæder. Jeg reagerer i nuet -lige så stille og roligt siger jeg fra. (Krystalmenneske-egenskaber).

Så det jeg opdager med ham her fyren og det med mit indre integritets-barometer er – at selv om det har mange omkostninger ved at have så høj et integritets-følelse, – så har det været det værd at stå ved mig selv. Jeg har ikke mistet mig selv undervejs hertil hvor jeg er i dag. Jeg har lært ikke at ville andre mere end jeg vil mig!….. sQu for syv søren Sanne Pande hehe!…..

Jeg er ikke kommet hertil  hvor jeg er i dag på bekostning af andre, ved at læne mig op af andre – eller ved at have “tigget” om energi/penge/ros eller anerkendelser fra andre eller ved at have været i “klynke-stakkels-mig-moode” på nettet. Nej jeg har stået ved mig selv.

Oog det vil jeg fortsætte med, – og så undgå at kigge på det jeg går glip af “ved ikke at være som andre” -MEN i stedet fokusere på alt det gode jeg har i mit liv, – så mere godt og fantastisk´T kan komme til ♥

Det ER når vi er liiiiige ved at have nået vores mål,- at vi ubevidst spænder ben for os selv! Frygten kommer op til overfladen.

OG det er netop DA, at vi skal være stærke og vedholdende ift “destinationen”.