Nuuuuu igen tænkte jeg og måtte æde min egen medicin, 2. gang inden for 5 dage..

 

TURD-ville-diugTag ikke fejl -jeg er “indad skuende” evigt og altid. Jeg lærer af alt og standser altid op og kigger på hvorfor ting sker, netop for ikke at tiltrække flere udfordringer. Jeg er ikke til “jeg er et spejl af dig” når nogen vasker deres hænder og siger sådan, oftest behandlere. Men jeg gør det når jeg hører nogen tale, når jeg har klienter osv.

Men når jeg virkelig har skulle gå i indre barn terapi med mig selv og helt har isoleret mig, som aldrig før og så intenst.. og igen 2 gange inden for 5 dage.. sååå syntes jeg ikke det er sjovt længere..

Men jeg ved at det også skyldes forårsjævndøgnet den 21. marts som virkelig har sat spotlight på vores skyggesider.. Hør mere herom i april måneds intuitive horoskop om nogen dage. Og på sigt er det også dette værd, fordi jeg bliver mange følelsesmæssige kilo lettere.

Det er en lille forhistorie til det skete som starter sidste uge -læs mere på min SanneOtilia.dk blog LIGE HER

Min egen medicin:
Jeg ved jo at alt sker fordi der er en mening med det. Så da økonomien har været noget presset siden januar begynder jeg at spejde rundt og kigge på mit liv, for at finde “hullet” så at sige. Finde ud af hvor jeg gjorde noget forkert. Jeg spurgte mig selv:

  • Er det fordi jeg giver for meget at jeg intet får den anden vej -selv om Universet har en sk… saying der hedder “giv og du skal blive givet tilbage”…hmmmm…ja lidt kom svaret tilbage fra mit indre..
  • Er det fordi jeg er liiiidt for meget på på de sociale medier fordi jeg sådan elsker at give og ikke kan lade være og dele alt hele tiden…hmmmm…ja lidt kom svaret tilbage fra mit indre..
  • Er det fordi jeg har bygget en fed webshop op for en som jeg glemte at indgå en specifik betalings-aftale med, som har gjort at jeg på 3. måned ingen betaling har fået tilbage..hmmmm…ja lidt kom svaret tilbage fra mit indre.. for god af mig..

Klik HER for at læse resten af nyhedsbrevet og skriv dig op til at modtage det helt gratis, alt imens du får disse gratis øvelser:

  • grounding øvelse
  • UR/Flow øvelse til at åbne din krop
  • Lær at heale dig selv øvelse
  • Samt de 3. første numre på min meditations CD