Kan jeg hjælpe dig? Er du HSP?

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Alternativ behandling
Jeg er healernes healer der tilbyder alternativ behandling til alternative behandlere, coaches m. flere samt hjælp til alle sensitive.

Hjælp til dig som er HSP som står for det at være sensitiv.

Selv om jeg har alternative behandlere som  målgruppe, så er det muligt for alle at få en session.

 

Der er hjælp af få hos mig, af alle. Ja af alle ♥

Og det skal være mig en kæmpe ære at hjælpe dig med at få sluttet fred, med din sårbarhed.

Men hjælpen jeg giver er forskellig.

For jeg kan kun tilbyde behandling og rådgivning til coaches, behandlere, healere osv- men men, ingen regler uden undtagelsen. Så tag endelig ikke nakken på benene og løb din vej hehe griner kærligt ♥
Derfor har jeg den målgruppe jeg har og dog med en undtagelse:

 • De rådgivnings-sessioner eller behandlings-sessioner jeg tilbyder er ikke “spirituelt stof til nybegyndere”.Jeg ville simpelthen blæse dig omkuld hvis du var i denne kategori, altså energimæssigt.Bl.a. fordi jeg kan bringe dig rigtig rigtig langt på en session og det er ikke alle parate til desværre. Men også fordi min energi er meget meget stærk. (bevidsthedsudviklende og løftende). Måske du også har bemærket dette via mine videoer hehe griner kærligt.. Jeg taler så rumpen den går og kan tage nogen kææææmpe omveje ud og hente mere information, -før jeg kommer tilbage til det jeg startede med at tale om. Har du set det på youtube?Selv mine veninder må af og til lige stoppe mig -når jeg udreder et evt problem de har. Fordi jeg gør det intuitivt på en måde som hvis en skakspiller læser de næste 15-20 træk eller som en pokerspiller der sidder og tæller kort… Det kan være meget at holde styr på når der er et problem, for hvor problemet er, er ikke nødvendigvis det sted det opstod indledningsvis.
 • Ja jeg har en bestemt målgruppe som måske ikke er dig? Behandlere, healere, clairvoyante, NLP terapeuter, astrologer, zoneterapeuter, coaches, kost-vejledere osv. Denne målgruppe har jeg valgt fordi den forskel jeg gør for dem, kommer til at gøre en forskel for rigtig mange mennesker efterfølgende.
 • Men men men bliv hængende for der er en undtagelse… Jeg har udviklet mange onlineprodukter, medlemsgrupper og online-kurser som kan tages af alle. Uanset hvor spirituelt erfaren man er. Så jeg både kan og vil hjælpe alle og også dig kære skønne du og derfor er der ingen der går forgæves ♥
 • Taaaaa daaa NU til dagens VIGTIGE BESKED:

  Du kære læser KAN opleve mig over telefonen eller i min klinik selv om du ikke er i målgruppen!

  Du kan få en kanaliserings-session og dernæst en slut-med-selvsabotage session hos mig!!!


  ►► Har du først taget mit 12. dages intensive coaching onlineforløb ◄◄

  For så har du fået et KÆÆÆÆMPE energimæssigt løft.

  ved du hvad jeg taler om når jeg taler om fødselsvision, livsformål, tidligere liv, det indre barn, livslæringsprocesser, regressionterapi, alkymi m.m.

  Med dette coaching online forløb kommer du rigtig langt ned i dig selv på meget kort tid. Selv efter et par dage er alle deltagerne vendt tilbage og har fortalt at de har fået det bedre! Se hvad deltagerne skrev her

  På mit 12 dages intensive coaching onlineforløb lærer jeg dig alle mine værktøjer og al den viden du har brug for, – for at du kan give dig den tryghed og stabilitet, som dit indre længdes efter.

  Således at du er tryg uanset om du er blandt mennesker som udforder dig.

  Selv dine børn får det bedre, du får mere energi, et større overskud og har nu den viden du der skal til, for at du kan hanke dig selv op, hvis du bliver udfordret på forskellig vis!!

  Når du efterfølgende vælger at booke en session hos mig, kommer du endnu dybere ned i dig selv under denne samtale. Fordi du allerede på onlineforløbet har lært såååå meget om dig selv.

  Fordi du en gang for altid, er landet i dig

  For det kommer til at gå endnu stærkere energimæssigt her fra 1. april 2015 og da er det vigtigt at vi står stærkt i os selv fysisk og psykisk!

 

Selvudvikling fordi du VIL dig ♥
Selvudvikling til dig der VIL dig selv, fordi du VED at du fortjener bedre, end at udsætte DIG hele tiden !!

En deltager skrev:

Hej Sanne

Vågnede op og havde lyst til at skrive dig en taknemmelighedsmail, selvom jeg “kun” er i gang med dag 9 i onlineforløbet 😉 Det er noget tid om at synke ind, men det er også helt så det værker indimellem – dejligt 🙂

Det er et guddommeligt materiale, du har givet mig. Et overflødighedshorn af gaver – healing, øvelser, indsigter og meget mere. Din guddommelige magisk healende stemme er som en kilde af sand kærlighed ♥

Jeg mærker, hvordan jeg bliver mere og mere ren, lys, afbalanceret, og jeg tør allerede nu sværge på, at min intuition er vokset og min kontakt med mig selv og dem omkring mig er langt tydeligere.

Du er et unikum og en gave til os alle Sanne ♥

Tak til dig for dig, og tak til universet for de gaver de lader regne ned over os via dig ♥ ♥ ♥

I kærlighed og taknemmelighed

Dorte

 

Hvem eller hvad styrer dit liv?
Er du træt af at det er frustrationerne, sorgen, tristheden, sulten eller humøret der styrer dig?

Er du træt af at føle dig udenfor, forkert, dum eller uønsket?

Er du træt af at tænke “det er mig og dem” – samtidig med at du føler dig ensom?

Har du ondt i hjertet over at ikke at være den forælder, du ønsker at være?

Skal det være SLUT med den dårlige samvittighed og udviklingsmæssige tilbagefald?

Skal det være SLUT med tristhed, overvægt, diskussioner med andre og børn der ikke har det godt?

Så kom med på mit 12 dages online forløb.

Her får du tilsendt mindst 15 forskellige værktøjer til at coache, heale, løfte og centrere dig selv!!

For i bund og grund har du aldrig fejlet noget som helst på det personlige plan!!

Du har bare ikke set på dig selv med de mest kærlige øjne…. Og er dette ikke lidt trist?

Men giv ikke op, for der er er håb forude.

Jeg Sanne vil ELSKE dig med at komme dertil, hvor du er stolt af at være den du er og har det godt med at være dig!

For det fortjener du du kære skønne kvinde ♥

Og det tager kun 12 dage eller det antal dage, du vælger at gennemføre kurset på.

Det du modtager er værktøjer inden for træning, kost, ernæring, børn, familie, parforhold, karriere, målsætning, spiritualitet, livsformål m.m.

Intet område af dit liv springes over, således vil du opleve at hele dit liv forandrer sig.

Fordi du vælger at gøre noget godt for dig – vælger livet også at arbejde med dig, frem for imod dig.

Er du klar til at starte på en frisk og vende et nyt kapitel i dit livs drejebog?

Er du klar til at få det liv du fortjener?

Læs mere om 12 dages coachingforløb.

 

En anden deltager skrev:

Hej smukke Sanne

Jeg er ved at lande efter en fantastisk rejse, som fortsat er i gang -her efter dit 12 dages onlineforløb.

Jeg vidste godt, at tingene hænger sammen, men vildt at det er meget. Så jeg har haft en masse AHA oplevelser undervejs og får det stadig, når jeg ser på, hvordan jeg reagerer i forskellige situationer.

Livet er fantastisk og jeg glæder mig til at leve det fuldt ud som den jeg er. Og der er jeg på vej hen.

Jeg er ved at finde ind til mit indre barn, hvor det følte sig svigtet som barn og hvor det følte sig glad som barn. For at jeg kan imødekomme mig selv her.

Jeg gennemgår min noter og de pdf filer, du har sendt mig, for at få arbejdet det mere igennem. Dejligt at jeg kan læse dine mails i det tempo som passer mig.

Og jeg er i live, hehe;-)

Mange kærlige knus til dig og tak for at du er så indsigtsfuld og dejlige dig Sanne ♥

 

Copyright© 2015 All rights reserved Sanne Otilia Philipson

tlf 22 41 11 55  www.IntuitivMentor.dk ♥   Youtube    –       Facebook   –     Instagram

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *