Kender du den – er jeg mon god nok?

Kender du det kære læser – du har været i gang med noget i lang tid og måske flere år- og pludselig kommer følelsen:

Kan jeg egentlig det jeg kan. Er jeg egentlig (f.eks) en god behandler…..?

 

Sådan har jeg aldrig i mine 8½ år som behandler tænkt! Ikke en eneste gang!

Jeg gik i gang med en stor indre tiltro til mig selv og det jeg kan, fordi jeg havde prøvet alt af på mig selv først.

Samtidig, i de første par år ringede jeg til næsten alle klienterne for at følge op på dem.

Både for at supervisere mig selv og også sikre mig, at de havde det godt.

Det var faktisk der mine onlineprodukter blev født, -for jeg gav altid mine klienter remser og øvelser med hjem, der skulle fremme udbyttet af sessionen.

Men jeg har også somme tider i de 8½ år været meget “basta bum”!! Meget korrekt og hård. Og især når det kom til andre behandlere,- dem havde jeg altid en mening om. Og det var ikke fordi jeg ønskede at have det -men det lå bare i mig og jeg syntes faktisk ikke om at det var sådan….

I mit hjerte var og er det vigtigt at der kommer flere healere og behandlere til. Med en god portion selvindsigt og integritet dog!! (hehe griner kærligt) -Så verden kan blive løftet endnu mere.

Men men altså… det med at være så “basta bum” og hård, -sådan var jeg opdraget.

Af en super hård barsk far som altid var over mig og hele familien.

Den mindste lille ting ved spisebordet og han var over os, – også når vi talte eller legede.

Vi var aldrig trygge som barn, mig og mine søskende og ej heller min mor, for han var en voldelig mand både fysisk og psykisk.

Så for nogen uger siden tænkte jeg;

“Hov -jeg er hård, fordi det tror jeg at jeg skal være! For sådan er jeg opdraget! Og at være hård er slet ikke mig. Jeg kan bedre lide mig selv, som den blide Sanne jeg virkelig er”!….og blev naturligvis rørt ♥

Så i sidste uge mødte jeg for 2. gang Dalai Lama inde i Kbh og inden du tænker “Sanne din stride prut” (hehe griner kærligt) – så læs lige videre, for jeg tager ansvar for alle mine udtalelser længere nede..

Jeg tænkte undervejs om torsdagen:

“Guuuud hvor vi dog alle iscenesætter os selv. Hvorfor alle de tøjlag, hvorfor alle de smykker…… Hvorfor anstrenge sig så meget, for at være så pæn…….. Hvorfor vise at man er spirituel når det er noget vi er….. Guuud som hun dog ser sig selv som ekstremt betydningsfuld….. Guuud ham der passer døren i sit fine jakkesæt, han hænger sin identitet op på det han laver og han føler sig virkelig vigtig, som han står der og lukker folk ind og ud af foredrags-rummet……. Soooom vi dog barrikaderer os selv med mange lag af beskyttelse, for at vise noget vi ikke er”.
Og naturligvis tænkte jeg – “sådan er jeg også selv“!!!….

(Noget andet er at os der har en Kathar baggrund og viden med os, vi kan ikke fordrage pomp og pagt og selviscenesættelse hehe griner kærligt)!

Skal jeg være helt ærlig kære læser – så var jeg lige ved at kaste op over mig selv! Kaste op over alle de dramaer, som sk… merkur i retrograd har fået til at strøøømme op til overfladen som alger, siden ca midt januar…. Hehe griner kærligt! Det er aftagende nu og slutter helt den 21. februar!

For det er det som sker for tiden er (ps historien herover er ikke færdig) – at hvor vi i januar skulle samle os selv op, skal vi i februar samle os selv. Samle os ind og sammen, så at sige. Og dette har også- Læs resten lige her:

Generated button preview goes here

Er du behandler, healer, coach, terapeut, clairvoyant, astrolog eller lignende så har jeg en nyhedsbrevs-liste SÆRLIGT til dig og den kan du skrive dig op til lige her;

Generated button preview goes here


ikke deles med andre Copyright
© 2015 All rights reserved Sanne Otilia Philipson

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *