Krystalbørn og indigobørn.

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst”]

højfrekvente børn
højfrekvente sensitive børn

Krystalbørn og englebørn ♥

Har en anden aura-energistruktur og opbygning end voksne med den gamle aura.

 

Alle voksne har de “gængse” 7 chakraer.

Indigobørnene har 3 chakraer.

Krystalbørnene og englebørnene har 1 chakra.

Indigoauraen er blålilla og lilla er en farve som står for forvandling, så det er netop dette indigo børnene er her for. For at ryste godt op i os.

I et andet regi siger man at indigobørnene kom hertil fra 1995 og fremefter men der er masser af voksne som har indigoenergien med sig og især de voksne som mangler empati og menneskelig forståelse og indsigt.

Generated button preview goes here

(I den nye artikler herover kan du også læse om englebørn ♥)

Men der og også kommet Krystalbørn til,- siden midten af 1990érne. Dog kom der mange flere til siden 2000 fremefter og fra 2010 er det de helt rene krystal-individ børn som er kommet til.

Disse børn krystalbørnene, har den lyserøde aura med kun 1 chakra- nemlig hjertechakraet. De kommer bl.a. herned med en kæmpehøj energimæssigt bevidsthed.

Krystalbørn kommer primært ned til de “højfrekvente” forældre.

Det afhænger af hvor spirituelt åbne eller hvor meget kærligheds-mennesker forældrene er- ift. hvornår man får et krystalbarn.

Der kommer stadig i år 2015 indigobørn til i de mere tunge familier – for at ruuuske op i hehe samt løfte og udvikle disse familier..

Selv er jeg både et krystalmenneske og englemenneske og blev født i 1976- så ingen regler uden undtagelse – og vi var jo nogen som skulle bane vejen for de kommende skønne lyse Krystalbørn. Der er også nogen som er endnu ældre end jeg som er Krystalvoksne og krystalindivider ♥

Som krystalmenneske er jeg og har altid været, min helt egen, går egne veje, -og har altid været den største retfærdighedskæmper. Jeg ved hvad jeg vil og ikke vil. Jeg er meget bevidst om mig selv, miljøet, naturen, mine handlinger og har stort fokus på hvilken forskel jeg kan gøre her i livet.

Jeg har aldrig kunne fordrage autoriteter, – hvilket er et kendetegn for krystalmennesker – og alligevel var jeg 10 år i forsvaret, men det er en helt anden historie.

-Jeg er stærkt autodidakt og der er mange ting jeg ved, uden at jeg har forudgående kendskab til dem. Jeg kan ALT hvad jeg vil!

krystalbørn
krystalbørn og indigobørn

Jeg troede for en årgang at min livsmission var at redde hele verden – men jeg lærte ved gentagne døden nær ulykker, at jeg skulle lære at sætte mig selv først, for alt sammen skete det på bekostning af mig selv.

I dag har jeg fundet ind til til min egen indre sandhed og sætter mig selv før andre.Ikke på bekostning af andre som størstedelen af den menneskelige befolkning hehe griner kærligt, men når jeg er “ladt op” så har jeg langt mere at give.

Jeg lader mig ikke slå ud af andres vrede eller skidt og møg, og det eneste som kan få min ild til at brænde er når folk har usande intentioner eller forsøger med manipulationer.

Som krystalmenneske og krystalbørn, vi kommer med en kææææmpe ild og høj energimæssig bevidsthed.

Og denne ild skal vi lære at tøjle og bruge som en ressource. Jeg har heldigvis også i dag transformeret min indre ild (tidl. stærkt temperament) til en skaberild, hvor jeg elsker at kreere, skabe, koordinere, planlægge og gøre en forskel.

Alt det gode er kommet til efter jeg fik en ny aura i år 2005.

 

Skyggesider og selvsabotage
Skyggesider og selvsabotage

Ny Tids Energi børn & teenagere:
“Nutidens” børn er ikke som os andre, de er anderledes, det kan vi ikke komme udenom, hvad enten vi vil erkende det eller ej.

Den måde vi blev opdraget på virker IKKE på dem!

De kender ikke til flinke-skolen hvor vi voksne er gode til at smile, selv om vi ikke er glade. De nye børn bærer ikke rundt på de “pleaser-gener” som vi andre er opdraget med,- en del gør,- men det er fordi de ikke kender til andet pga deres forældres væremåde eller måske ligefrem måde at kue dem på. -De er nemlig deres egne og har deres helt egne meninger.

Vi kan ikke lyve for dem. Bærer vi rundt på vores forældres projektioner og forsøger at “presse” deres opdragelsesform, vi modtog, over på dem går det galt. Disse børn har ingen respekt for dem som ikke respekterer sig selv. De kræver ærlighed, respekt, faste rammer, grænser, at man taler fra hjertet, og ej at forglemme, -nærvær!!

Dette er lidt hårdt at sige, men er dit barn ikke i balance så kig på dig selv som forælder. Børnene vil afspejle dine værste egenskaber. Men er du i balance, jamen så vil dit barn også oftest være det.

Der er også overgangsbørnene som har en blanding af den gamle og nye aura med sig og derfor har svært ved at finde rod og fodfæste og ikke helt mestrer balancen. Dem hjælper jeg gerne med en aurajustering, ring for at høre mere. MEN oftest vil disse børn rette sig op, når du som forælder får den nye aura og står stærkt i dig selv ♥

Overgangsbørnene kan være i harmoni og balance det ene øjeblik, og udstråle en stor styrke, for i det næste at være destruktiv, på selvmordets rand og helt i ubalance.

Det samme gør sig gældende for en del af de børn/unge, som er født i midten af firserne. Disse børn og unge, -såvel som forældrene bør erhverve sig en ny aura. Læs mere her.

Når det er sket dukker der simpelthen en stærkere personlighed frem på meget kort tid.

 

Lidt fakta om Krystalbørn
Jeg tager gerne ud og balancerer en hel familie – selv om min målgruppe normalt er iværksættere.

De generelle kendetegn for disse børn er at de er meget rene og højfrekvente i deres energier (clairvoyante/healende). De er meget følsomme, ærlige af væsen og ekstremt sandhedssøgende i deres omgang med andre mennesker. De mangler til forskel for indigobørnene det grænsesættende element i deres væsen, – hvilket heldigvis ikke er noget problem for børnene, da de er meget bevidste om hvad de godt kan lide eller ikke, – ja eller hvem som er gode for dem at være sammen med. Man føler sig meget tiltrukket af dem, af deres kærlige og varme væsen.

Krystalbørn går ikke på kompromis i nogen sammenhænge overhovedet, – så hellere isolere sig fra omverdenen, hvis de selv mener at være det eneste acceptable selskab i miles omkreds. Selv om disse børn er blide og milde af natur skal man ikke vide sig for sikker, da børnene bestemt ikke er til begrænset tankegang, -styrene eller nedbrydende energier. De lader sig nemlig ikke kontrollere. Og påtvinger man dem noget, -f.eks. ved at besøge nogen mennesker hvor der ikke er positive eller kærlige energier, – skal helvede nok bryde løs – så at sige, ved at der udbryder kaotiske tilstande omkring dem. For på det ubevidste plan bærer krystalbørnene nemlig rundt på en stærk indre ild, som kan få alt negativt omkring dem til at brænde fuldstændig sammen.

De taler ud fra ren hjertesandhed, kan være hurtig-talende og der kan sagtens strømme guldkorn ud af deres mund, så man af og til står med åben mund. Jeg har selv siddet med store øjne og åben mund da jeg hørte et krystalbarn tale til sin mor, -fordi det var så rammende korrekt det barnet sagde. Moderen hørte intet af det…

Vi som voksne har SÅ meget af lære af disse smukke børn. De er unikke!

STOP selvsabotage
SLUT med selvsabotage

Krystalbørn er også meget bevidste og beskyttende ift. naturen og det er også i naturen at de genoplader og finder tilbage til sig selv, – hvor indigobørnene evt gør det foran div. medier som f.eks. tv, playstations osv.

Forældre til disse nye krystalbørn bør, om ikke for deres egen skyld, så for børnenes skyld, snarest få ændret deres aura- og energistruktur via en Krystaltranformation så den kommer til at matche børnenes aura-krystalstruktur bedre. Så behøver børnene ikke længere at begrænse deres store potentiale fordi forældrene ikke kan følge med i deres hastige udvikling, – både på det indre og det ydre plan.

Et faktum er det nemlig at de nye børn ofte ikke har forståelse for den langsommelige og til tider indviklede måde at leve på, som mange voksne med den gamle tids aura/energistruktur praktiserer.

Det samme gælder Indigo børn.

Hvad angår fremtidens krystalbørn som også udelukkende kender til brug af genvejstasterne på tastaturet, så har de på ingen måde lyst til at gøre brug af gammeldags metoder fra dengang deres forældre var børn.

Grænsesætning, konsekvens, ansvarlighed, direkte konfrontation og det at tale sandhed er således kodeordene i den nye tids opdragelsesform, og igen også hvad angår Indigobørn.

Fælles for indigo og krystalbørn er at de ikke “bør” opdrages på, idet det virker yderst begrænsende på dem. Mange af os er jo strengt opdraget med mange restriktioner; “er du ked af det, jamen så gå ind på dit værelse, “vær stille, de voksne taler”, “shyysh – det kan du ikke tale om”, osv osv – og det har gjort at mange af os voksne ikke udtrykker hvem vi er, vi viser ikke vores følelser og vi er vores egen værste konkurrent som ikke kan tage imod komplimenter. Vi søger den ene udfordring efter den anden i håb om at få den anerkendelse vi aldrig fik som børn, frem for at stande op og klappe os selv på skuldrene og sige “Gud hvor har jeg gjort det godt”!

Lidt fakta om Indigobørn
Indigobørn er betegnelsen for børn født i “Den Nye Tid” i perioden 1995 og fremefter.
De har knapt så meget hjerteenergi, omsorg og empati i sig, som netop krystalbørn har -fordi de oftest har et stort ego “se og hør mig”. De kan have megen Uranus-energi omkring og i sig. Typisk er de autodidakte og ikke længe om at kopiere deres omgivelser, -finde nye måder at gøre ting på, ja eller selv finde genvejstasterne på tastaturet. De kan ofte virke meget provokerende på deres omgivelser med deres tilsyneladende mangel på respekt for mange ting, samt deres udprægede grænseløshed. Det er sjældent den “rigtige sandhed” de handler ud fra, men deres egen begrænsede. De har oftest et stort ego, – uden hensyntagen til andre og elsker at høre sig selv tale.

Man kan ikke lyve over for dem, og de har eksempelvis ikke respekt for voksne mennesker, som ikke har respekt for dem selv. Er der ikke balance omkring disse børn, i skolen, hos familien, hos den enkelte forælder, – ja hvor end de færdes, så er det at, manglende respekt og grænseløshed har det med at dukke op, da børnene ikke kan fungere i rammer hvor balancen mangler. Har de først mistet respekten for deres forældre, -jamen så vil deres “ødelæggende væsen” blot tage den næste i turen, -ofte skolerne og institutionerne. (Derfor er det vigtig med grænsesætning, konsekvens og faste rammer omkring dem). Jeg har set børn som disse ende frivilligt anbragt på børnehjem fordi forældrene havde mistet taget om dem, – gav op så at sige.

Selvudvikling
Selvudvikling

Børnene er meget ærlige og sandhedssøgende, og de kan (oftest) ikke kan lyve for hverken sig selv, eller andre. Deres til tider provokerende opførsel og tiltag i forhold til omverdenen, er ikke ment i nogen ond mening, men sker nærmere som et tegn på afmagt i forhold til helhedssituationen omkring dem. Der eksisterer oftest kun dem selv i deres verden – de er blot et spejl af deres forældre, -hvor de spejler forældres ublancer gange 10!!

De forældre som kun har fokus på sig selv som familie, -“vores og os” som opdrager deres skønne små poder til at blive små prinser og prinsesser har oftest indigo børn med et ego 10 gange så stort som deres eget …

Lidt hårdt skåret op, -barskt at høre men sandt…

Alle de nye børn har en stærk intuition:
Da børnenes aura udelukkende består af ren åndsenergi, også kaldet intuitionsenergi, har børnene en meget stærk udviklet intuition, og det er bl.a. derfor at man ikke kan lyve for dem.

Disse børn har det også med at tro de kan alting selv, og kan derfor være farlige for sig selv. Derfor kræves det tålmodighed, tolerance og vigtigst af alt; grænsesætning, struktur og rolige hjem, hvor de kan regenerere i hverdagen. Hvis du som voksen f.eks. har flere uhensigtsmæssige handlemønstre med i bagagen – så hjælper det ikke at forsøge at overføre dem til dine egne børn.

Vil du som forælder/pårørende, eller som værende en voksen der beskæftiger sig med disse børn, bedre kunne forstå dem, – eller bedre kunne følge/forstå deres reaktioner, eller blot være bedre til at sætte grænser i forhold til dem, – ja så kan en Krystaltransformation være noget for dig, fordi man indstilles på “samme radiofrekvens” så at sige. Derved bliver du langt mere synlig og tydelig over for dem, -både ift. grænser men også generel kommunikation. Kommunikationen bliver utrolig meget lettere og de vil med den nye aura ligefrem drages til dig fordi de ubevidst godt kan se at i “harmoniserer” – i er ens..

Den bedste gave du kan give dine børn er at arbejde med dig selv – så du selv er som den forskel du ønsker at se i børnene ♥

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *