Krystalbørn & voksne

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

At være et Krystalbarn & Krystalvoksen

Her er lidt ekstra info om det kropskrystallisere
http://www.sannephilipson.dk/index.asp?DocumentID=809&SubID=869

Læs mereom det at kropskrystallisere længere nede ♥16

Jeg kalder “os” som jeg beskriver her, -Krystaller og krystalvoksne.

Som Krystalvoksen at omgåes andre krystaller/krystalvoksne som jeg selv er, er unikt. Krystal-mennesker med et fuldt åbent hjerte-center/chakra hvor kommunikationen og accepten af hinanden flyder frit er fantastisk. -Fordi kærligheden, anerkendelsen og accepten af hinanden er i højsædet. Især hvis os til stede også har Englemenneske karakteristika.

Der er dog en del som kalder sig krystal-mennesker som ikke er det endnu..Fordi den rene krystalenergi ligger dybt begravet i dem – fordi deres sande “smukke krystalvæsen og essens” er ikke fremme endnu.

Fordi de hænger fast i gammelt møg, vrede, nag, usikkerhed osv og som sagtens kan være lige så nederdrægtige som andre mennesker, – og den eneste måde hvor de kan blive deres sande jeg, -komme ind til deres indre essens, -kerne i sig, kærlig og harmonisk – er f.eks. at blive Krystaltransformeret.

For det ER på godt og ondt, – det at være et Krystalmenneske!!

For vi har megen ild, målrettethed, fokus, bedrevidenhed, -stædighed m.m med os SOM når vi ikke får anvendelse for den – når vi ikke har fundet vores passion endnu,- sååå ender denne powerfulde energi med at brænde eén op- ja og omgivelserne risikerer at få en omgang i skærebrænderen også hehe griner kærligt..

Også fordi vi intet ved værre end at blive begrænset! Blive stillet krav til eller sat i en bås,- af andre! Vi er sååå meget vores egen.. Og der vil en Krystaltransformation gør os en heeel del blidere og mere mild i kanterne hehe – griner hjerteligt!
Har vi som jeg selv været forbi Uranus og hente noget energi og indsigt- SÅÅÅ kan vi være ret så skarpe. Stærke til at se, tale, -udtrykke os og har en enOOORM indsigt, visdom og styrke. SOM ikke må anvendes til at holde andre nede -men skal bruges til at løfte andre.. Så for Krystalmennesker – handler det om bl.a. at lære og indordne sig -uden at glemme sig selv og gå på kompromis. At lære og have tillid – OG turde være til stede i hjertet ♥

Når jeg Sanne i dag Krystaltransformerer “mixer” jeg også sessionen med Den Gyldne Tids Energi -SOM netop er med til at blødgøre os – så vi kan være i hjertet ♥

Beskrivelsen af os “Krystaller” og Krystalvoksne
Krystal-mennesker: Oftest har vi de her store øjne, -hvor mange af os ser/fornemmer alt. Nogen af os står helt åbne og tager alt og alle ind. Vi er sensitive, følsomme, empatiske og har den største 3retfærdighedssans.

Vi har meget nemt ved at læse andre mennesker – en evne som vi ikke har læst os til, men blot har i os. Vi er vores egen, ved hvad vi vil og ikke vil og har en viden med os som gør at vi af og til ved ting – vi egentilg ikke har belæg for at vide. Vi VED BARE! Vi er hurtigopfattende og lærenemme. Vi undgår oftest store forsamlinger, – mennesker som ikke efterlever deres egen sandhed, mennesker som ikke er ægte, og undgår skadelige miljøer.

Vi har oftest fokus på miljøet, naturen og på helheden. Vi kan have haft en hård medfart gennem livet og have haft følelsen af ikke og passe ind. Med vores blotte nærvær kan vi af og til bringe det værste frem i andre mennesker, uden at åbne munden! Dette kan også ske i “Andre aura-miljøet” – at der er mennesker der ikke kan “have os eller vores lys”! (Lys tiltrækker mørke, men lyset brænder også mørket væk. Dvs mennesker med stort ego, med vrede, ja og “energi-tyve”, -mennesker der er jalou/misundelige osv. De har det ikke godt med vores lys- da vores lys brænder sig igennem dem og ind i deres hjertet og konfronterer dem med “møget”).

Som Krystaller har vi ikke nødvendigvis Åndsenergien liggende ude i det højere mentallegeme som man normalt har, men vi kan altid have haft den liggende tæt omkring os, – det er det jeg mener med “det smukke lys”. Det gør at vi som de født clairvoyante vi oftest er, – ikke behøver “åbne” os for at få budskaber, -vi skal ikke ud i den yderste aura og hente viden, ro, klarsyn m.m., for Åndsenergien omslutter os. Og igen, Ånden er ren ild og derved ren lys. Det er derfor nogen af os af og til oplever, -at vi kan bringe det værste frem i andre mennesker, uden at åbne munden, også ift. nogen som ER har en ny ara (lavet hos andre). -Hvilket sker fordi de ikke har fået ryddet op i gamle chakraer, ego, vrede karmiske bånd fra tidligere liv osv.

Det Krystalmenneske som har tillid til sig selv – har det også til resten af livet og omverden ♥

DETTE er den største læringsproces for os i dette liv – at have tillid til at vi er okay som vi er -og at heksejagt m.m ikke finder sted længere ♥

At Krops-krystallisere
-betyder at integrere åndsenergien helt ned på celleplan – dvs. forene krop og intution samt viden.

Man kan godt påbegynde sin kropskrystallisering uden at have en ny aura – hvis man lever sundt og motionerer en del. Men det kan være en smertefuld proces, -fordi man ikke har det stærke balancelegeme/beskyttelse omkring sig, -et balancelegeme (en ny og stærkere aura) som kun kan erhverves ved en Krystaltransformation. Fuld integrering af ånden helt ned på celleplan, forudsætter derfor at chakraworkshman f.eks. er Krystaltransformeret.

At kropskrystallisere sker over flere år. Men det går hurtigere jo renere du er fysisk og især psykisk. SOM gavnes ved at spise ren mad, – gå ture, drikke meget vand,- dyrke motion/modtage massage som øger, varmer og åbner dig fysisk og psykisl.

For krystalenergien kan ikke integreres der hvor f.eks. vreden eller sorgen gemmer sig fysisk i dig.

Ønsk endelig ikke at det går stærkt mht at blive ren ånd dvs kropskrystalliseret, -for Åndsenergi/Ånden er REN ild og ren lys. Og det kan være en smertefuld affære hvis man har meget gammelt psykiskmøg med i sin bagage, det at kropskrystallisere. Det er derfor at mange mennesker går rundt med hud, øjne, næse og halsproblemer, evt gigt, eksemer, allergier og i sjældne tilfælde cancer. -Fordi Ånden er begyndt at gøre sit indtog. Her er et at en Krystalaura går ind og balancerer disse energier -hvor jeg ligger Den Gyldne Tids Energi som en bro mellem den gamle energi og den nye tids energi ♥

Hvorfor?
I en hel normal aura ligger Åndsenergien ude i den sidste aura, kaldet det højere mental-legeme. Os som er “Krystaller” har oftest hele livet haft Åndsenergien liggende tæt omkring os. Det betyder at vi som de født “klar-seende/clairvoyante” vi oftest er og altid har haft adgang til intuitionen. Vi har haft og har det hele tiden. MEN, det er på bekostning af vores eget fysiske velbefindende fordi Ånden er ild og derved brænder vores system op. Og det er derfor vi bl.a. kan have brug for at blive Krystaltransformeret, -således at vi kan få det stærke balancelegeme/-beskyttelse, dvs. en ny og stærkere aura omkring os. Og, den nye stærkere aura, kaldet balancelegemet, får automatisk Åndsenergien og vores fysiske legeme til at samarbejde i fred og ro, NÅR den udføres af en registreret dygtig Auraformidler – eller hos mine egne uddannede Krystalformidlere.

Skær genvej – få bliv fri af fortiden skidt og møg…
-og bliv den smukke unikke person du ALLEREDE er inde i dit hjerte ♥

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *