Livsformål og livserfaringer.

fiskVores alle passion, – det som vi “giver til livet og andre”- kaldes også vores livsformål.

Jo jooo – vores passion er også vores livsformål. Noget som er suuper sjovt, let og ubesværet at gøre OG noget som virkelig gør os glad at lave!

Men dog kræver det mental og fysisk styrke at være stærk nok til at “forfølge” denne,-for vi skal stå stærkt i os selv, for at komme derhen -hvor vi udlever vores livsformål.

Ikke et livsformål er ens, da vi alle er forskellige!

Det vi alle har sælge til andre,- det er heeeele den vi er. Ikke al brokken, klynken eller higen efter anerkendelse, komplimenter m.m. Nej den vi er i hjertet ♥

Det ikke kun dine åbenlyse kompetencer og det at du er super mega pligtopfyldende, god til at makke ret og aaaltid og gøre det rigtige –som er dit livsformål, -nej faktisk langt fra!

Det er bl.a. at du er særligt sensitiv, -nærværende, opmærksom, lyttende og givende.

Og aller aller mest vigtigt er dit livsformål:

Alle dine mange livserfaringer !!

For dine livserfaringer, gør dig til den du er ♥

Mine såkaldte sk… svage sider (syntes jeg jo de var engang) i form af min sårbarhed, min skrøbelighed, -min evne til at se og mærke alt OG kunne identificere mig med andres smerte- jamen i dag er det mine stærke sider, – som jeg lever af, så at sige!

Det at jeg blev krænket som barn, – det er noget jeg i dag har vendt om og gør andre frie af! Det at jeg oplevede vold som barn og allerede før jeg kom til verden – det gør at jeg i dag kan gøre andre fri af selv samme. Jeg har haft bulimi og også dette er i dag en stærk side/kompetence i mig, -dette er en læringsproces (jeg gennemgik)- SOM jeg videregiver til andre til andre i dag- OG gør dem frie af!

Din historie er unik! Det er du også! Din historie og DU er unik fordi den adskiller sig fra andres!

slide6Aaalt det møg vi har været igennem- er der en læringsproces i – SOM vi skal bruge til “videregive til andre”. Så se ikke det vi har været ude for som en straf,- men som en læringsproces i form af en matematik-opgavebog,- som  når opgaven er løst,- jamen så kan vi lære andre hvordan de skal løse “denne matematik-opgave”.

Jeg kan fjerne ALT hvad vi alle har med os i bagagen og du kan lære hvordan i min store gruppe “Klub MIndfulness Flow LUXUS”  (300kr pr md) eller på mit kommende online “Slut med selvsabotage-kursus”. Under alle sessioner hos mig fjerner jeg mellem 3-5 selvsabotagemønstre i dig – permanent OG disse erstattes af livsglæde, indre frihed, fred, ro, styrke, selvsikkerhed m.m.

Hver tidlig morgen kl 06:00 dut modtager medlemmerne i min klub “Autentictet og Mindfulness  i hverdagen” for kun 50kr små kærlige indspark, energi-boosts, healing og personlig udviklings-insights, lidt som denne herover men mere uddybende.

Læs flere business-boosts blogindlæg HER

Når du står SNORE LIGE i dig selv er alt andet meeeget lettere og da er det så ligetil, hvad dit livsformål er. Men først skal du og dit indre i balance. SKal jeg hjælpe dig? Klik HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *