Et LUXUS image uden bevidsthed.

At sige man er et, men ikke at kunne efterleve det ♥

Der er en årsag til at jeg skriver dette lidt hårde indlæg i dag, læs mere længere nede ♥

chakraworkshKrop sind og ånd kender vi alle til ift. spiritualitet.

At alt hænger sammen.

Derfor er det vigtigt at være OBS på alle 3 ♥

 • Krop: At leve sundt og være ren fysisk – som er en forudsætning for at kunne mærke sig selv. At have et rent legeme/krop som ånden kan frit “flyde og fylde frit i”. Så man har høj bevidsthed.Så en sund krop er en forudsætning for en høj og ren bevidsthed hvor man ser klart. Mange siger de har høj bevidsthed til trods for overvægt – men overvægten er oftest mangel på evne til at efterleve det man sælger samt mangel på jordforbindelse, -plus der ikke er samklang mellem krop, sind og ånd.
 • Sind: Dette er vores Mindset – dvs. hvor positivt, rent samt stærkt/vedholdende  tankesæt vi har. Jo renere et sind/Mindset – igen desto mere plads er der til at Ånden kan være der og igen flyde frit. For desto mere et positivt og lyst sind, -dvs. jo højere vibrerer ens celler og indre. Og og ånden i os har et meget meget højt svingnings og vibrations-tal OG brug for dette.
 • Ånd: Dette er den “flydende udefinerbare masse” i os som ikke kan måles. Energien. Kald den Altet. Ånden er også det samme som vores højere selv. Ånden er hverken feminin eller maskulin, den er bare. Den er heeelt ren. Den er intuitionen i os.Ånden er ikke det samme som sjælen. Sjælen er den lærende del i os som bærer med sig (fra tidligere liv) gamle “tunge” sjælefragmenter (læringsprocesser) i form af sorg, tristhed, vrede, modvilje, opgivenhed osv. Jo flere gamle tunge sjælefragmenter vi slipper, jo mere vi gør os fri til at være den vi er i hjertet, -desto mere plads i os ,- er der til at Ånden kan være der ♥

Image – som blot er et image der ikke er integreret på alle planer men mere noget man ønsker at være, -frem for noget man reelt set er:

GIVDer findes nogen “Luxus” kvinder i Danmark som sælger et “Luxus” koncept og uddanner andre “Luxus”-kvinder.. Så deres skønne kursister kan gå ud og promovere sig selv som “Luxus”-forretningskvinder.

Det koster KASSEN at gå/have gået på disse kvinders “Luxus” kurser! Deres skønne smukke kursister/kvinder gik dernæst ud for også at sælge deres super dyre “Luxus”-produkter i deres “Luxus”-indpakning. Det så super godt ud faktisk!

Dette indebærer at leve op til dette “Luxus”-image de nu sælger. Så kvinderne får taget gude smukke gudinde-billeder taget i smukt lys og med super dejlig makeup. De ser viiiirkelig indbydende ud disse dejlige kvinder og det mener jeg 🙂 For jeg beundrer virkelig kvinder som gør det godt ♥

Når jeg har mødt flere af dem live og ikke blot set dem over facebook har de slet ikke lignet kvinden på billedet. Og desværre ej heller har de kunne leve op til det image de gerne vil sælge og ej heller kunne disse dejlige kvinder leve op til den suuuper skønne udstråling de har på deres billeder, som skyldes bl.a. lyssætning. Det de har manglet er at have den spirituelle bevidsthed med sig, “Luxus”-kvinderne/kursisterne.

De siger/promoverer sig på – at de har en høj spirituel-bevidsthed, idet “Luxus”-uddannelsen er en spirituel uddannelse. Men bevidstheden er der kun  mentalt og sjældent integreret helt ned i hjertet og ud hele deres væsen og liv. Det er mere noget der siges, – end det efterleves på alle planer.

MEN også dette er okay med mig, – det er deres valg. Igen, det kommer ikke mig ved, det herover,- men hvorfor jeg skriver herom i dag, kan du læse mere om længere nede. For det kom lidt for tæt på (endnu en gang) OG derfor skriver jeg som jeg gør. For indtil videre har jeg blot observeret…..men tal negativt om det jeg laver,- uden at vide hvad du taler om og jeg siger fra!

At sige et, -men ikke selv at have gået den vej der sælges.
Som når man hører nogen sige et,  men det er ikke det man mærker, som oftest intutionen opfanger.

Disse dejlige kvinders “Luxus”-image kan jeg se  og mærke, at mange af dem har i hovedet/eller flagrende omkring dem -og ikke integreret ned i deres celler. Og slet ikke har fået integreret/være nået “hen til” at være til stede i/have løftet sig selv til, – på det åndsbevidste plan. Dette er der nu intet i vejen med, – MEN det er dette de sælger sig på.

Hvorfor en af disse ophavskvinder ikke bør blande sig i hvad jeg laver og gør! Soooom er sÅÅÅÅÅ forskelligt ift. hvad de gør. Jeg har gået en heeelt anden vej og langt langt fra, – en mere overfladisk vej. Jeg går virkelig i dybden,- og tør også i det daglige vise hvem jeg er.

En sagde det ret godt den anden dag- SKØØN kvinde som også har gået på kurset:

De mangler bevidstheden!

ensomDet betyder at leve efter loven om karma, at være bevidst og leve autentisk. At være bevidst om hvad du gør og siger får du tilbage. At være Go-giver hvor man giver fordi det føles rigtig. At føle sig indre styret, – hvor det at være fokuseret på image handler om at være ydre styret.

Dette har ikke rørt mig at disse personer ikke har bevidsthed på eller ikke har integreret deres flotte Mindset ud i kroppen. Ej heller at de sælger sig selv som noget de ikke er -men sælger et image. Det har intet med mig at gøre. Det er dog beundringsværdigt så langt de er kommet ud med deres koncept. Ud fra det jeg læser de er. Jeg ved jo ikke hvad virkeligheden er, i hvert fald ikke for dem alle. Flere gør jeg dog fra deres medkursister OG fred være med det ♥

Men jeg hører også fra mange af de tidligere kursister at for mange af dem, – er der intet sket i deres ydre liv til trods at de har brugt rigtig mange penge på disse “Luxus” kurser.

Hvorfor vi også er flere der har konstateret at det langt mere er flotte “Luxus”-indpakninger de sælger sig og ikke med den spirituelle bevidsthed som de gerne vil sælge sig på. Jeg spørger en af de her “Luxus”-kvinder jeg har i mit netværk “kender du til denne person også fra dit “Luxus”-netværk”. “Ja svares der, – hun snupper her og der og alle vegne”. Og det bekræftede mig Sanne i, at det også var sket her ift. mit koncept. Jeg skrev til personen her og konfronterede hende med at hun tog det domæne/titel jeg har søgt patent på “intuitiv mentor”  i år 2011 fik ½part-patent på ift. kurser.

Personen jeg skrev til, -gik direkte til sit “Luxus”-netværk og fortalte om mig! Såå mange af dem ved godt hvem jeg er, fordi jeg tør sige fra og jeg har også måtte rense mig fri af dem energimæssigt efter dette. Men jeg er og har i hele 7 år gået min egen vej! Passet mig selv og ikke været på kurser eller søgt ud -jeg har søgt ind! For at gøre mig fri af post traumatisk stress efter bl.a at have været knapt 10 år i forsvaret 🙂

GuddommeligKaldenAfmagt får folk til at blive ydre styret:
I dag – august 2013 kan jeg se at det er sket pga afmagt, at personen tog fra mig og andre. Fordi hun ikke havde tiltro til egne kompetencer. Fordi disse “Luxus”-kursister har fået et mindset ja eller inddirekte købt sig til et sådan – som de ikke selv kan “matche” fysisk eller på andre planer. Fordi de har glemt at løfte kroppen og deres åndbevidsthed også, som følges ad. Bl.a. fordi de ikke har fået værktøjerne til det flotte Mindset!

Men også fordi de mangler bl.a. at bearbejde alt det følelsesmæssige som sorg, svigt, tristhed, afmagt, ensomhed osv osv.

Det er nu kommet for tæt på og derfor dette blogindlæg:
Det kommer så RET tæt på mit koncept her for nyligt hvor en af “Luxus”-ophavskvinderne svarer sådan cirka “ny aura og dna-programmeringer osv er ikke nødvendigt” – for vi er den vi er. Og siger samtidig til en af “Luxus”-kursist-kvinderne at hun ikke skal få en ny aura hos mig – som denne skønne dejlige kvinde netop fornemmer hun har brug for,  -idet hun kan mærke at hun mangler noget!!

Personen kan selv fornemme at hun igen og igen falder tilbage i de gamle vaner. Hun mangler at få gjort sig fri af fortiden,- hun kan mærke hun har brug for at få løftet sin NYaurafotobevidsthed med en ny aura som er en del af mit koncept kaldet Krystaltransformation– så hun på alle planer matcher sit “Luxus”-mindset.

Men nu ved jeg at jeg ikke vil høre fra hende, og det er også okay ,- fordi en af disse ophavs-“Luxus”kvinder stadig har magten over hende.

Sådan herover vil et menneske af gammel tids energi svare. Det menneske som har stort fokus på materialisme herunder penge – og som ikke vil tage ansvar; “Ny aura er der ikke brug for”!

Men alle skal vi gå forskellige vegne. Jeg giver selv slip hurtigt på mine klienter (som nu ikke er mine hehe griner kærligt)  -idet jeg har som “mål” at give dem masser af værktøjer, så de kan stå på egne ben og ALDRIG står tomhændet efter kurser m.m.

penge1De lærer at tage sky-høje priser:
Jeg spurgte en dag en af disse “Luxus”-kursister og selvstændige kvinder til, om det gik hende godt med de super høje priser hun havde lært at tage. “Ork ja svarede kvinden”. Selv samme svar gav hun mig da jeg spurgte om hun havde mange kunder. Jeg nikkede meget imponeret og sagde det også til hende “wauuu godt gået,  det glæder mig på dine vegne”- OG jeg mente det!!

Men da jeg et par år efter møder kvinden viser det sig at hun ikke solgte noget som helst og ingen kunder havde og at hun nu var på understøttelse, som hun har været i lang tid……………….

Jeg hørte for nogen år tilbage at disse “Luxus”-ophavskvinder ikke har været gode betalere og aldrig ville betale den pris de havde købt ydelser for. Efter at de havde fået deres faktura! At det var en kamp for deres kunder at få deres penge! Disse kvinder er også fortalere for det jeg tror der hedder tiende, – dvs. at 10% af sin indtjening giver man til velgørenhed. DEN tog jeg selv til mig med det samme idet jeg var og er viiild med denne “tanke”.

Derfor bruger jeg den stadig den dag i dag plus jeg giver meget gratis væk via de sociale medier. MEN – aldrig har disse “Luxus”-ophavskvinder selv selv nævnt hvad de selv betaler af tiende eller til hvem, så mon de gør det………

Jeg har observeret hvordan den ene ophavs-“Luxus”-kvinde kopierede det jeg gik ud med for år tilbage “stil mig et spørgsmål og jeg svarer intuitivt pr video”! Folk svarede “tag det som en ære Sanne- det må være fordi du gør det godt”! Men jeg selv går jo bare og gør det som gør mig glad, og der ER mange som kopierer det jeg gør – men efterhånden haaar jeg lært (hehe griner kærligt) at trække på mine skuldre og blot konstatere det.

MANGE af de her “Luxus”-kursister/kvinder har selv sagt det til mig – at for dem var kurserne fup og fidus. At de efterfølgende ikke har flyttet sig – at intet er sket. Det ved jeg nu intet om. Men jeg kan se at disse dejlige skønne kvinder (og det mener jeg af hele mit hjerte de er) sælger noget som de ikke kan leve op til- dvs. deres lærere har ikke givet dem de værktøjer de har brug for.. dette tænker jeg….

Joo jeg retter kritik nu – efter at de har rettet kritik mod min heeelt egen jordnære måde at gøre ting på!Jeg sidder det ikke overhørs når nogen taler om mit eget koncept som de ikke ved noget om 🙂

Men tilbage til det med at sælge noget de ikke kan løfte.
Det svarer til, -at de har en værktøjskasse i form af deres passion eller kald det livsmission -men de formår ikke af løfte den, da de ikke er “stærk og rene” nok spirituelt og bevidsthedsmæssigt OG ej heller rene nok i kroppen, – til at de kan få bevidsthed på/ånden ind i kroppen og efterleve det de vil sælge.

SOM primært er i deres hoved, fordi de ikke har forløst den gamle tids energi.

Hvad er den gamle tids energi?
Snak snak og snak! Maskulinitet! Stædighed, stolthed, power som kommer ud fra netop i form af førstnævnte hvor kvinden er for meget på og oversælger sig selv. At tro man skal være en stærk kvinde, være skarp, dygtig og være som mændene for at kunne få succes.

Gammel tids energi er at sidde fast i gamle følelser og sige “jeg er som jeg er” og ikke ændre på sig. De mindre rare følelser vi har i os af sorg, ensomhed, tristhed, afmagt, skam, skyld osv “er knyttet til” vores sjæl. Som sjælefragmenter. Og sjælen har med den gamle tids energi at gøre – sjælen som er vores lærende del.

Den ny tids energi handler om at lade sig føre med,- at være i et med alt og den nye tid er tilknyttet til ånden. Det at være. At have fundet balancen mellem det feminine og maskuline uanset om vi er kvinde eller mand. Og finde balance i alt og det at se på at vi alle er et og alle er lig – uanset hvad og hvorfra vi kommer fra. For hvert sjælefragment vi får sluppet, – fx i form af tristhed, – jamen desto mere plads er der til at vi kan vækste bevidsthedsmæssigt, – ved at Ånden (vores højere selv) kan vokse i os. Men under forudsætning af at vi har et rent legeme, dvs. krop.

Men at gå ud som spirituel behandler kræver (karmisk) at vi har en høj udviklet bevidsthed,- så vi selv efterlever de ord der kommer ud af vores mund. Det at vi har gået vejen -frem for kun at tale om vejen. Så vi ikke ender med at begrænse eller hæmme vores klienter – ja eller gøre dem syge! ELLER spolere deres liv for dem ved at hæmme dem og holde dem tilbage med vores egne snæversynede synspunkter, – fordi vi ikke ved bedre!

Blogindlægget er skrevet fordi en af ophavskvinderne – ud over at have kopieret mit video-koncept (som mange har skrevet jeg skal tage som en ære) inddirekte nedgør det jeg laver! Direkte siger til andre at ny aura er ikke nødvendigt! Hvad der er nødvendigt for dig, – du der læser – det ved kun du.

Jeg vil altid når nogen spørger mig til om de vil have gavn af at få en ny aura hos mig med Krystalstransformation f.eks. svare “det skal du selv mærke efter. Gå ind og læs på min hjemmeside. Selv om det er noget din veninde har fået og er glad for, er det ikke sikkert at det er noget for dig”.

Spørger andre mig til om de bør tage det eller dette kursus hos en anden behandler svarer jeg det samme – “mærk eeeendelig efter” ♥

MIN læringsproces i dette? At stå ved mig selv! Fortsat at passe mig selv! At fortsætte med at skue indad og hele tiden være bevidst om at livet er eeen stor læringsproces! At selv om jeg får et andet klientel i dag OG vækster kontinuerligt- ja at til trods for dette- såå bliver mine størrelse 38½ i sko, I den sunde (lige nu hehe) danske muld! Og selv om andre kopierer det jeg gør, – så kan det jeg kan,- ikke kopieres efter. De mangler jo mine “Noder”- de kan måske “spille min musik” – men til fulde mestrer de ikke mine “musik-komponeringer” ♥

BuddhaOGmigNYDette var mine tanker og lidt frustration herfra- som jeg eeeeellers sjældent “er i” hehe griner kærligt..

Men når nogen som har et koncept som selv deres tidligere kursister klager over, – nedgører MIT koncept -uuiiii så kommer Sanne Pande Løvinden på banen hehe griner kærligt.. MEN jeg er ikke sur, -jeg skulle bare have luft.

Deeejlig dag til dig – hjertelige knus og hilsner

Sanne Otilia ♥

5 thoughts on “Et LUXUS image uden bevidsthed.

 1. Kære Sanne

  da jeg læste dit indlæg, første gang, for der skulle lige lidt flere gange til, fordi noget af det ramte mig lige i solar plexus, og jeg følte mig top provokeret, tænkte jeg, er du mon modig, eller utrolig arrogant. Da jeg lige havde fået vejret igen, tog mod til mig at læse igen, kunne jeg godt se noget andet, end det som ramte.
  Det spændende er jo altid det som rammer, fordi det måske er en sort plet i ens egen bevidsthed, og et sted man, jeg ikke har lyst til at gå ind i, og da slet ikke have andre skal begynde at pege på.
  Jeg siger det ærligt, jeg prøver at være en luksus kvinde, men jeg prøver ikke at være mentor eller sælge det, som at jeg har fundet de vise sten til højere bevidsthed. Jeg har 15 kilo for meget, og for nyligt fået taget nogle billeder, som måske tager sig bedre ud end jeg gør i virkeligheden. Så lige da jeg læste det, tænkte jeg, at jeg ville være skide bange for at møde dig i virkeligheden, fordi jeg ville sidde med en angst om du nu ville dømme mig, for sådan en følelse havde jeg, da jeg læste dit indlæg første gang.

  Men da jeg havde sundet mig lidt, så tænkte jeg, og som er grunden til, at jeg genlæste det du skrev, at hvor var det dog befriende at der endelig var en som kunne provokerer mig, for det er virkelig længe siden, det er sket. Og jeg er selv ved at være en smule træt af alle de indlæg som flyder over min væg, særligt dem som facebook foreslår, med mennesker der virker så frelste og i højre bevidsthed, og som hele tiden ser ned på mig, fordi jeg “ikke” har styr på mit liv og får kommet op af sofaen og gjort noget ved de 15 kilo”. og på en mærkelig måde gør det at jeg bare møder det med modstand. Det gør at jeg nogen gange overvejer noget modvægt, og får utrolig lyst til at lave en side der kunne hedde rockerkusserne. Men det er bare mit gamle drama queen gen der spiller mig et pus her, så det bliver ved tanken og et godt grin over hvad det kunne blive til 🙂
  Iøvrigt har jeg godt styr på mit liv, de fleste felter i hvert fald. Og det siger jeg uden at blinke, for jeg er glad, tilfreds og utroligt taknemlig for de ting som livet har givet mig.

  Da jeg så læser, at du skriver, at man ikke kan være i en højre bevidsthed, er det rigtig opfattet, hvis man er overvægtig, ja så skulle jeg da lige bide mig i knoerne igen, og tænke, hvad f….. bilder hun sig ind. Skønt, dejligt, trænger ski til at blive rystet lidt.
  jeg selv mener, og det mener jeg virkelig, har en høj bevidsthed, og kender mig selv utroligt godt. Men jeg prøver ikke at sælge mig selv sådan på min side, eller sælge det til andre, selv om jeg her også mener, at der er alligevel noget, jeg ville kunne bidrage med.

  Men da jeg så når til det hele din frustration handler om, ja så kan jeg bare sige, jeg selv har prøvet, at der blev stjålet fra mig, en koncept ide jeg havde, og at vedkomne, efter hun havde afvist ideen, som jeg tilbød vi kunne lave sammen, pludselig 14 dage efter skriver her og der på facebook, at det her havde hun altid drømt om at gøre. Min intuition havde sagt til mig, at dette ville ske, så et eller andet sted kom jeg bare til at grine, og skrev til hende, at det var utrolig dårlig karma, det hun havde gang i.

  Det blev langt. Men med den reaktion jeg fik, syntes jeg, du skulle have en respons, når nu der endelig var noget som fik mig op af stolen og tilbage igen. 🙂

  Mange kærlige hilsner med fuld forståelse for din frustration
  Maybritt

  1. Harj Kære Maybritt og taak fordi du tog dig tid til at læse OG skrive -tak ♥

   Altid når jeg skriver 1. gang er det mere unuanceret! Lidt efter når jeg har sundet mig retter jeg det til og gør det mere “blødt” – bl.a. ift. overvægt.

   TAK for æren af at med et kærligt spark fik dig op af stolen hehe griner kærligt..

   Min indre rebel er lagt på hylden – men mit skrevne ord er ret stærkt ooog jeg kan stadig blot med det skrevne ord svinge en klinge, – det ved jeg. Især når nogen får MIG op af stolen så jeg ligefrem mærker pulsen stige hehe!

   Tak for dig i den anden Maybritt – jeg vil se frem til følgetonen på Rockerkusserne – soooom jeg SKRAAALDGrinte over! – TAK for underholdning og grin – Kærlige varme *high five* knus og kram

 2. Harj Kære Maybritt og taak fordi du tog dig tid til at læse OG skrive -tak ♥

  Altid når jeg skriver 1. gang er det mere unuanceret! Lidt efter når jeg har sundet mig retter jeg det til og gør det mere “blødt” – bl.a. ift. overvægt.

  TAK for æren af at med et kærligt spark fik dig op af stolen hehe griner kærligt..

  Min indre rebel er lagt på hylden – men mit skrevne ord er ret stærkt ooog jeg kan stadig blot med det skrevne ord svinge en klinge, – det ved jeg. Især når nogen får MIG op af stolen så jeg ligefrem mærker pulsen stige hehe!

  Tak for dig i den anden Maybritt – jeg vil se frem til følgetonen på Rockerkusserne – soooom jeg SKRAAALDGrinte over! – TAK for underholdning og grin – Kærlige varme *high five* knus og kram
  Sanne

 3. Jeg håber sådan, at der en dag er plads til alle forskelligheder, luxus eller ej, og at mennesker kan lade hinanden få fred med dét, de nu engang tror på hver især.

  En velsignet god og dejlig tirsdag til både du Sanne og alle andre herinde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *