Mangel på medfølelse er selvsabotage ♥

Dette er den mail medlemmerne i klub “SLUT med Selvsabotage” fik i morges:

Manglende medfølelse for dig er selvsabotage ♥
www.Selvsabotage.dk Manglende medfølelse for dig er selvsabotage ♥ www.SLUTmedSelvsabotage.dk medlemskabet til dig der ikke gider at være din egen værste fjende.

Andre samt  du og jeg Kære Læser, vi er ikke altid ærlige fordi vi ikke ved hvordan vi skal være det. Vi har lært at være som forventet, gøre det rette og sige det rigtige.

Vi har lært at det ikke er okay at være ærlig og udtrykke følelser. Eller såre andre.

Derfor er vi bange for hvordan vi bliver opfanget når vi taler fra hjertet. Samtidig med at vi er bange for at miste os selv og at andre ikke syntes om os, når vi viser hvem vi er i hjertet ♥

Mangel på indre anerkendelse er selvsabotage.

SLUT fred med at være dig som medlem i klub SLUT med Selvsabotage ♥

Vi er som vi er, kva de oplevelser vi har med fra barndommen:
Vi er ikke dumme og hensynsløse for bevidst at skade andre. Nej vi er det når vi er bange for at miste os selv og den vi er og virkelig hænger i vandskorpen følelsesmæssigt. Fordi frygten, egoet og selvsabotøren – som sidder i maven – virkelig føler sig overset.

SÅ det barn er “skaber sig mest” og lige så den voksne person,  netop de fortjener aller mest kærlighed, ømhed og forståelse. Fordi de har det værst.

Fordi de mangler kærlighed i deres liv. Som de har glemt at give dem selv ♥

Åh bliver helt rørt mens jeg skriver fordi jeg lige “tager et kig tilbage i tiden og tænker på alle de mindre rare mennesker som har været hårde, stride, nedladende og behandlet mig skidt”. Det gjorde de fordi de var bange for mig. Fordi jeg åbnede deres hjerter med mit åbne hjerte samt lys. Derved skulle disse personer mærke dem selv som ikke altid var rart.

Men de var også bange for mig og mit stærke spirituelle lys, idet de var bange for det Guddommelige og Spirituelle i dem selv.

Sååå det at de medfølende briller på Kære Læser- det vil gøre det meget lettere for dig og mig at være til.

Og især det at være mere medfølende over for frygten og skyggesiderne i os selv. Så vi har mere medfølelse “at give af til andre”.

Når vreden raserer i dit indre – så ooooomfavn den (ved helt at “omslutte den) med medfølelse og varme. Det er netop det den længdes efter (frygten, egoet og barnet  i dig som er i din mave).

Kraaaam dig selv dagligt bag dine øjne  mærk hvordan du faaaavner dig selv med kærlighed, medfølelse, respekt m.m.

FORDI du fortjener det bedste ♥

OG fordi ALT starter indefra

www.SLUT med selvsabotage.dk ♥

 

Klub “SLUT med selvsabotage” er medlemskabet som koster 65kr for mails på alle hverdage i 30 dage. Mails der healer dig og gør dig klogere på dig, den du er og hvad der lægger bag din selvsabotage. Og netop sidst nævnte frigør energi som fører til øget livsglæde, -fordi du pludselig forstår hvorfor du og ting i dit liv er som det er ♥

One thought on “Mangel på medfølelse er selvsabotage ♥

  1. åhh..søde Sanne det er som om at du taler til mig! <3 Jeg mærker for første gang i 9 år! og det er FANTASTISK!!!!!! uhhhh..ku kramme dig <3 Jeg er bare så taknemlig og glad og lettet..<3 Har så meget på hjerte hi hi bla bla. LIVET ER FAAAANTASTISK! Tak min søde Engel <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *