Dette er mailen der i dag blev sendt ud til medlemmerne i klub “SLUT med selvsaobatage  “. mails på alle hverdagen i 30 age for kun 65 kr, – i samme stil som denne.

 

Har du givet dig selv den største gave nogensinde Kære du?

Tillid til dig selv?

Har man ikke tillid til sig selv, har man hverken til Livet eller andre Sort hjerter (kortspil)

Foragter man sig selv, tror man ligeså at alle andre også gør det Sort hjerter (kortspil)

Den der foragter sig selv ser sin værste fjende i øjnene hver eneste dag Sort hjerter (kortspil)

Den der giver sig selv mistillid, – giver også dette til andre OG ender med at blive mere og mere ensom, selv om det ikke er det man ønsker Sort hjerter (kortspil)

Så hvad skal der til for at du begynder at have tillid til dig Kære du?

Hvad er det ved dig selv du foragter og tvivler på?

  • Er det din indre Gudinde/Buddha/Kristus/Guddommelige Jeg vi har er blevet foragtet/dræbt for i årtusinder? Som du er gal på herfor? Ja ligefrem vred på? Fordi hun/han, som en del i dig, har haft store konsekvenser for dig?
  • Er det din enorme skrøbelighed og sårbarhed som netop gør dig til den du er Kære du?
  • Er det alle dine fejl og mangler som du skammer dig over? Som er en del af den du er? OG gør dig til det unikke væsen du er?
  • Eller er det pga frygten som du er pisse træt af, fordi den altid melder sig på banen og vælter dig omkuld?
  • Skammer du dig over at være mærkelig, anderledes, se anderledes ud eller noget som er sket? SOM du alligevel ikke kan ændre på?

Ved du hvad der gør DIG unik? At der ingen er som dig! Med evt. ar fysisk eller metalt, erfaringer på godt og ondt! INGEN i hele verden har været det samme igennem som dig – og nøjagtig DETTE gør dig unik Kære vibeke

Ved du hvor mange ar jeg har? Hvor meget lort *hostlæringsprocesser* jeg har været igennem, overgreb, svigt, vold, haft brækket mange knogler og dermed ar til følge osv osv – pyt pyt det er fortid nu  Sort hjerter (kortspil)

Der var en læringsproces i alt sammen som jeg først så da jeg hoppede ud af min Sanne-offerrolle hehe 🙂

 

INTET er sket for at straffe os, men for at oplære os.

For at få os til at forstå OG gøre os fri Sort hjerter (kortspil)

Når du lærer at værdsætte dig selv til fulde OG ser det overordnede lære-perspektiv i det du har været igennem (som jeg) – sååå kan også DU tjene penge på DIN livshistorie og livserfaring! Sort hjerter (kortspil)

Og så en sidste ting for i dag! Vi er den vi er! Den vi er i hjertet! ikke vores følelser. De er en del af os, såvel som vores ar, små og store fejl osv. Vi er et menneske som er her på jorden for at lære, – SOM vi gør ved at fejle OG så “ændre kurs” og gøre det bedre!

Du er en perfekt ide i det Guddommelige Sind, som vi alle er. Vi er alle et og lig ,da vi alle er udspringet af den samme store Ånd/Altet/Livet Sort hjerter (kortspil)

Kærlige knus og kram
Sanne

©Copyright 2013 Sanne Otilia Philipson, mine billeder og min tekst, kun delt med dig Sort hjerter (kortspil)

Du modtager denne mail fordi du den 01/07-2013 har købt eller modtaget Autencitet & Mindfulness i hverdagen Sort hjerter (kortspil) fra Sanne Otilia Philipson Intuitiv Mentor.