Numerologi kan være det rigtige, men måske ikke numerologen..

Numerologi & Behandling ift. ny tids energi og gammel tids energi.

BaenkBusiness-mindreAt få en ny aura indebærer at vi kommer  op i Ny Tids Energi på det fysiske, psykiske og spirituelle og åndsbevidste plan. OG ikke blot er i ny tids energi i det daglige hvor den kun er, omkring mange.

Dvs. alt bliver meget lettere! Man vil hurtigere  lære OG gøre sig fri. Således matcher vi også de skønne børn og unge omkring os og kan gavne af hinanden, frem for at modarbejde hinanden ♥

Jeg skriver om ny aura-konceptet for at give indsigt i Ny Tids Energi.
En af mine klienter som for år tilbage en ny aura hos mig kaldet Auratransformation (da jeg lavede dette) og får dernæst hos mig en Krystaltransformation som er en aura-opgradering af den anden ny aura, – idet enerigerne hele tiden ændrer sig uanset om man har en ny eller “almindelig” aura.

Alt er i bevægelse, vi, vores indre, vores ydre og alt omkring os. Derfor tog jeg og gik ud – giv selvstændig med Krystaltransformation som er MIT eget koncept 🙂

Så ringer hun det skønne væsen og har det rigtigt skidt, for det har datteren også. Jeg spørger hvad hun (moderen) har gjort siden hun var hos mig sidst -og der svares at hun har fået nyt navn.

collage_2Jeg Sanne mærker, at det har hun fået hos en tung tung numerolog (af gammel tids energi) som derfor også har givet min klient som virkelig er på en høj frekvens og i ca 6-7 dimension. Hun har fået et navn som er alt alt for tungt for min klient og ikke vibrerer ens med hendes indre. Dvs det nye navn er ikke på samme “vibration/frekvens” som min klient.

Intet er skidt for noget, uden at det er godt for andet!
Da jeg selv fik min egen nye aura i år 2005 gik det helt galt! Men det jeg lærte heraf var at tage alle de “huller” og fejl der var OG gøre det bedre. Så jeg fik travlt med at få taget uddannelsen OG efter nogen år gik jeg ud med mit eget kaldet Krystaltransformation.

Således var der også en læringsproces i det for min klient som fik et navn som var for tungt til hende. Hun kom ned og så på et gammelt gammelt selvsabotage-mønster som var et “gå-i-ring-spænde-ben-for-sig-selv” (hehe griner kærligt) – mønster. Og nu hvor vi sammen spottede dette, -kan hun få ændret sit navn igen OG komme tilbage på ret kurs.

Numerologi eller ny aura er ikke alt og fixer ikke hele dit liv!
Vi skal stadig arbejde med os selv, – også efter at have fået en ny aura med Krystaltransformation. Selv jeg arbejder hele tiden med mig selv og jeg har også fået nyt navn 2 gange idet det første var for tungt og langt -men i år 2007 tog jeg min mormors navn og så blev alt lettere.

Men jeg skal også opgradere min aura løbende. Fordi alt ALTID er i bevægelse.

Men et for tungt navn som ikke matcher dig, din sjæl og ånd – er som at sætte 5 ekstra kanonkugler omkring dine fusser, som du så skal slæbe på hehe griner kærligt ♥

For det nytter intet at være en numerolog af gammel tids (tunge) energi som giver lyse skønne “lette” (af sind) mennesker et ALT for langt eller tungt navn så de knapt kan slæbe sig af sted og ingen vegne kommer – med et dystert tungt sind (pga navnet) som gør, at de har svært ved at finde fokus, fordi de ikke kan mærke eller se dem selv ♥

Jo flere navne, desto mere ting skal vi tage hensyn til og har så at sige  “for mange ynglingsfarver” OG så kan fokus og retning være svær at finde!

16At finde den rette behandler:
MEN det indebærer også at numerologen SELV har arbejdet med sig selv og det mangler mange desværre ♥

Mange numerologer såvel som behandlere er virkelig tunge – selv om de får taget super lækre skønne billedet fyldt med lys på..

Heldigvis har jeg en skøn numerolog jeg anbefaler dem jeg kender (også mine klienter med ny aura) som OGSÅ har en ny aura. Dvs. hun ER ny tids energi -se info herunder.

Med ønsket om en dejlig dag til dig – hjertelige knus og hilsner

Sanne Otilia ♥

Zilje Piamarie anbefaler jeg at bruge som numerolog  www.tzenergy.net

2 thoughts on “Numerologi kan være det rigtige, men måske ikke numerologen..

 1. Kære Sanne

  Jeg må sige, at jeg slet ikke er enig med dig i dette, og som du selv skriver i overskriften, skal man ikke tage alt for gode varer, så det håber jeg, er okay.

  Det er ikke nødvendigvis en dårlig ting at have flere navne og ej heller behøver det betyde, at man har for meget at skulle tage hensyn til, hvilket kan føre til forvirring. For hvis de valgte navne supplerer hinanden i at støtte en på ens livsrejse og formål med at være her ved at arbejde sammen og styrke navnebæreren, så er der intet skidt i det. Tværtimod.

  Det var blot min mening om denne sag.

  Kh., Malene

  1. Harj Kære Malene og tak for din kommentar 🙂

   Jeg er enig med dig!! OG du må gerne være uenig med hehe – det er blot mine observationer.

   Men der er altid gode og dårlige “historier”. Jeg har haft over 50 mennesker igennem mig som klienter, -mindst, – som jeg har spurgt om det er gået dem godt efter navneændringen,- fordi jeg opfanger dette ikke gør sig gældende.

   Det samme har også gjort sig gældende ift. ny aura. Jeg har haft over 100 igennem som jeg har rettet til efter andre. Nok mange flere.

   Intet og ingen er perfekt -men ift. det jeg laver, numerologer, healere, clairvoyante osv. -Vi har altså andre menneskers liv og skæbne i vores hænder og skal se det som en stor ære som vi bør forvalte forsigtigt,- ooog det er det ikke alle der gør.

   Jeg har i tidligere liv bl.a. været astrolog og har stor indsigt i planeterne (Det er derfor jeg kan blogge dagligt med mine intuitive kanaliseringer) og derfor kan jeg opfange alle energier som lægger i navne (bl.a) og også karma og det familiemæssige som er tilknyttet navne. Såå det er ikke bare noget jeg slynger ud, blogindlægget her 🙂

   Men jeg er stadig enig med dig – men det er jo ikke altid at ting hænger sammen og at alt går godt, -selv om behandleren tror han/hun gør sit bedste.
   Kærlige knus og hilsner
   Sanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *