Hold FOKUS på dig – hold hænderne på rettet. Også selv om andre gør opmærksom på sig ♥

10155983_10151709784419567_1511907479_nDette som sker herunder er faktisk lidt det som hele august måned kommer til at handle om, -så stay tuned for senere i dag udkommer august måneds intuitivt horoskop – kanaliseret via video.

 

Nymåne 6. august “shift in perception” – at ændre fokus OG holde fokus.
Sætter mig på cafe med skøn cappuccino og lækker kage. Lidt efter entrerer far og datter -hvor far er meget “på” ift det som sker omkring ham. “Nej hvor det blæser. Nej en vind. Hvor er tjeneren. Så opfør dig pænt lille skat. Ja skat -snart får du noget at drikke” og taler også til mig mens jeg sidder og læser.

Han er alt for fokuseret på omgivelserne (ydre styret) og lidt for fokuseret på alt andet end sin datter.

Han søger og søger min opmærksomhed og instinktivt er der noget i mig der trækker mig væk. Mig som eller er åben og snakkesalig. Jeg vælger lige så forsigtigt (til trods for kun en meter imellem os) at samle mig og mine energier og afvente “læringsprocessen” i dette

Far her smiler til alle kvinderne omkring sig. Vil sååå gerne ses. Datteren som ivrigt søger ham, shyshes på.

Han søger og søger mig og hver en bid kage jeg indtager følges NØJE. Mit gamle jeg havde energimæssigt puffet ham væk, sagt skrid!

Og derved havde jeg givet ham den tiltrængte opmærksomhed OG energi som følger med, – som han ønskede! Men det er jo hans ønske og har intet med mig at gøre.

HovedrollenMen humlen i dette er, at uanset hvor andre er, gør og siger -så har jeg, du og vi alle et valg. Vil vi frivilligt lade de ydre styrede indirekte tage magten over os og fjerne os fra os selv, -med alle deres former for distraktion?

Eller vil og bør vi trække følehornene til os og huske -at hovedrollen i eget manuskript, det vi selv er forfatter på, den er vores? Hvorfor andre skal og bør gøre sig fortjent til at få en evt statistrolle i dette!

Alle omkring os er statister i vores manuskript -som skal lære os noget. Jeg lærte netop og ved det allerede – at bare fordi nogen er snakkesalig og søger mig -så behøver jeg ikke give efter og være høflig -selv om det måske forventes.

At det også er okay at mærke efter hvor man selv er ift hvad der føles rigtigt for en ♡

Nymånen fører et bevidsthedsskifte med sig
På Rygklinikken hvor min krop lige blev rettet op slap jeg ifm med nymåne i dag “gamle maskuline energier” og straks herefter sætter en ren feminin man sig ved min side. Med mig på den ene side og sin yndige skønne lille datter på sin højre side. Jeg har genfundet min indre balance og den ubalancerede mand får mig straks til at trække mig væk.

Instinktivt og ubevidst gør jeg dette for at være om min genoprettede balance.

Meget fint hehe ♡

Så dette handler tiden om lige nu ♥

At ændre fokus, – holde fokus, -fokusere på os selv ♥