Dagens nyhedsbrev:

Sååå Kære Læser rinder en æra ud og en ny påbegynder.

Længere nede på denne blog lægger et gratis øvelse du kan bruge til at komme godt og stærkt ind i år 2014. Fordi du med dine mål styringen. Og derved ikke er en båd på det store hav uden hverken årer eller ror, som kastes omkring.
Først – jeg vil gerne sige tak til dig, fra heeeele mit hjerte. Fordi du er i den anden ende Kære Læser ♥ For du ansporer mig og giver mig derved “energi” til at dele aaaalt det jeg gør og -holde ud og holde gejstren oppe. Så tak til dig, fra heeeelt mit store bløde varme hjerte ♥

2013 har været et år med mere indre proces (arbejde) end ellers. Hooold da op manner sQu altså hehe griner kærligt!

Vi har alle skulle vokse op mentalt og følelsesmæssigt!

Hvilket indebærer at HUSKE, vi skal ikke være perfekte:
Vi skal slippe alle de krav som vi basker os selv i knolden med, hver eneste dag. For det er selvkritikken og kravene der er vores værste fjender i form af selvsabotage, der tynger os kropsligt og mentalt.

Hvem gider være ven med en kølle (i form af vores indre selvkritiker og politibetjent) der slår ret hårdt hehe og ikke taler særligt pænt? Så vores krop og indre jeg, lukker i og bliver tunge og genstridige, for at undgå den kølle der – hehe griner kærligt!

Men det har også været et utroligt lærerigt og givtigt år. Et år hvor vi alle skulle “samle os mere” – få styr på vores ting og sager og lade være med at stå til som vi bl.a. har lært af vores mor.

Virkelig sætte os selv op på prioriteringsskamlen OG ville os selv mere, end vi vil andre – se min video herom HER den hvor jeg græder, fordi den erkendelse gjorde såååå ondt – åh bliver rørt mens jeg skriver ♥

Klik HER for at læse mere.

Copyright© 2013 Sanne Otilia Philipson. All rights reserved.