Zanne Otilia Fiilipson

Jeg er en moderne spåkone som opfanger ALLE energimæssige indstrømninger og forandringer, som finder sted hvert øjeblik.

-Denne viden deler jeg løbende med sensitive bevidste mennesker, som gerne vil mestre en indre balance ♥

 

Følg mig på facebook her

Engang var jeg en rigtig kriger med 10 år på bagen i det danske forsvar, boksede med landsholdet, havde flere kampsportsbælter og jeg skulle se døden i øjnene 8 gange før jeg endte i den alternative verden.

 

Når vejret skifter, temperaturen, måneden, månen eller der sker noget verden over, så står vi som sensitive ekstra sårbare og udsatte, som jeg også nævner i videohoroskopet herover.

Mange skønne sensitive er i knæ i disse år, mens andre bliver ved med at gå i knæ, pga mange udfordringer, så snart det går dem godt.

Dette kan sagtens undgåes, hvis du som sensitiv ved hvad det er der finder sted omkring dig, som det vil være mig en ære at delagtiggøre dig i, som jeg gør flere gange ugentlig i min klub V.I.P.

Samtidig kan din sårbarhed blive din største ressource hvis du downloader de værktøjer jeg udviklede til mig selv for år tilbage, da jeg ikke ønskede at være så utrolig udsat og sårbar hele tiden. Hvilket var rigeligt slemt, da jeg også havde posttraumatisk stress, smerter, gigt, fødevareallergier m.m.

Mine produkter til dig, giver dig indre fred og ro.  Klarhed i din sjæl og klarhed omkring det der sker omkring dig. Men du opnår også en anden følelsesmæssig, mental og fysisk robusthed.

Uanset hvilket produkt, bevidstgør jeg dig omkring dig selv, så du netop som de mange andre tusindevis af sensitive mennesker jeg har haft hjulpet, kan stå stærkt i dig og være mere “large, cool og overbærende” når ting sker. Og derved vækste i dig løbende, frem for at gå 3 skrift frem og 2 tilbage.

Nøjagtig derfor hedder mit koncept “Sensitiv Selvsabotage”- fordi vi som sensitive desværre er lidt bedre til at sabotere os selv, end ikke sensitive mennesker er

Jeg har udviklet et utal af værktøjer, du kan downloade og have på din computer, inden for få minutter. Alle er de lagt op i min webshop som du sendes direkte hen til, hvis du klikker her:

 

button-1

 

 

button-2

 

 

Zanne Otilia Piilipson

om mig
Velkommen til. ❤️
Jeg hedder Zanne Otilia piilipson og bor nu i skønne hyggelige Odense efter 14 måneder i højspirituelle Languedoc i Frankrig.

Jeg er bl.a. Intuitiv Mentor, Moderne Spåkone, sensitiv håndterings ekspert, ekspert i hurtig forandring samt ekspert i indre barn terapi.

Sessioner tilbyder jeg til dig som har gennemført 12 dages coaching forløbet, 90 dages Kærlighedsforløbet og dig som er iværksætter, behandler, kunstner eller solo-gænger på anden vis. Kig da forbi www.Hjertekriger.dk.

Læs mere ->

12 dages online COACHING forløb

Coaching på alle livsområder:
⬇ - klik her for at læse mere ⬇

onlineforløb

Bliv Mester i eget liv når du forstår dine indre mekanismer og derved kan mestre din følelsesmæssige kompleksitet og komme på forkant med det som sker i dit liv ♥

MK Olie

Sundhed starter indefra og som sensitiv har vi brug for al den indre støtte vi kan mestre, for en svag krop, sart hud, tung forbrænding og manglende energi, gør os mere udsatte end vi er i forvejen.

mk-olie

Selv tager jeg MK olie hele året rundt for at restituere hurtigere ifm. rejser og klienter, for at have en høj forbrænding, men også for at have en stærk strålende problemfri hud. En hud som er super stærk i solen samt en hud uden pigmentforandringer ♥

Klub Sensitiv Selvudvikling

Medlemskabet til dig, der vil være klogere på dig selv og mestre den indre balance PÅ MEGET KORT TID fordi du ved du fortjener det bedste ♥

Besøg Klub Sensitiv Selvudvikling ->

Klub sensitiv selvsabotage

Intuitivt kanaliserede lydfiler (som var det dagshoroskoper) 3 x ugentlig fyldt med sensitiv coaching, kærlig støtte og masser af healing, gør at du på meget kort tid kommer til at opleve at din sårbarhed er din største styrke.

Prisen er kun 179kr så alle kan være med, fordi alle fortjener et godt liv ♥