Om Zanne

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.71″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Personlig udvikling fordi du tør dykke ned i dig og blive klogere på den du er ♥

Jeg hedder Zanne, og jeg er selv MEGET sensitiv (hsp) og har siden år 2006 rådgivet og behandlet over 5.250 sensitive. Heriblandt mange terapeuter, psykologer, NLP experter, ledere, bankdirektører, operasangere, kendte sangere, skuespillere og instruktørere samt et utal af skønne alternative behandlere, coaches og mentorer.

Jeg har bl.a.  afholdt 9 Helsemesser i Gilleleje for år tilbage for netop at finde eget ståsted i den alternative verden.

Verdensmester i selvsaboterende adfærd
Jeg gik fra at være verdensmester i selvsaboterende adfærd samt værende stormester i adfærdsmæssig afhængighed på forskellig vis (griner kærligt) til i dag at være ekspert i HURTIG adfærdsmæssig forandring.

Personlig udvikling.
Personlig udvikling.

Intuitivt spotte dit talent
Jeg er ekspert i lynhurtigt at spotte folks adfærdsmæssige afhængigheder og at fjerne dem.

Nøglen til dit talent er det mig også en ære at være, da jeg intuitivt hurtigt kan spotte hvori dit særlige talent ligger.

Jeg har dette mantra, at “jo større talent, desto større udfordringer i livet” (fordi vi også har det mere frygt vi skal lære at mestre) – som især gør sig gældende for vi sensitive, som har en enorm indre følelsesmæssig kompleksitet. ♥

Skabte mit eget behandlingskoncept
Da jeg selv ankom til den alternative branche som klient i cirka år 2004 var der ingen på markedet, der havde det, jeg havde brug for, som værende en ekstrem sensitiv person med en enorm intuitiv medfødt indsigt. Jeg var derfor tvunget til at, både gå egen vej og også, skabe mit eget behandlingskoncept.

Sad i kørestol med posttraumatisk stress
Det startede med at jeg blev optaget på en kropsterapeutudannelse sommeren 2005. På dette tidspunkt havde jeg  mange smerter idet jeg for en tid sad i en kørestol. Samtidig havde jeg post traumatisk stress, en spiseforstyrrelse, et utal af allergier og fødevare intolerancer samt et ekstremt udsat, sårbart sind, da min traumatiske barndom også havde indhentet mig. ♥

I dag rådgiver jeg talentfulde særligt sensititive
I dag er jeg et helt andet sted og har “transformeret” mine svagheder til mine styrker og hjælper/rådgiver andre særligt sensitive. Ikke bare sensitive men  primært talentfulde og ambitiøse mennesker, som vil være med til at forandre verden, ved selv at mestre den indre balance, en gang for altid.

 

[/et_pb_text][et_pb_button _builder_version=”3.0.71″ button_text=”Modtag kærlig støtte i min medlemsklub allerede nu” button_url=”https://sannephilipson.simplero.com/page/1662″ url_new_window=”off” button_alignment=”left” background_layout=”dark” custom_button=”on” button_letter_spacing=”0″ button_icon_color=”#ffffff” button_icon_placement=”right” button_letter_spacing_hover=”0″ button_text_color_hover=”#ffffff” button_bg_color_hover=”rgba(32,178,170,0.8)” button_bg_color=”#20b2aa” saved_tabs=”all” button_border_color=”#14938b” button_icon=”%%141%%” /][et_pb_text _builder_version=”3.0.71″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Udviklet energiopdateringer og regressionsterapiteknik
Siden år 2005 har jeg udviklet egen regressionsterapiteknik kaldet Otilia-teknikken, konceptet Ny Aura med Krystaltransformation og egen Space Clearing husrens teknik eg og et utal af healingsteknikker, medlemsgrupper, kurser til sensitive, mesterforløb og et fint blogteam samt team af frelance ansatte.

10 år i hærens kampuniform
Jeg er bl.a. også kostpilot, har flere erhvervsuddannelser bag mig, herunder 10 år i hærens kampuniform, er tidligere eliteudøver inden for boksning, har flere kampsportsbælter, har spillet fodbold gennem 20 år, har kørt super-sports-mc, siddet i kørestol, -haft spiseforstyrrelse og meget meget mere.

Jeg er født autodidakt seende og kan se alt ift. fortid, nutid, fremtid, har røntgensyn, kan læse Akasha (Livets optegnelser), -fornemme og kommunikere med de endnu ufødte børn,-kan tale med børn, se folks hjem, kroppe og relationer til andre, livet m.m. ja ALT på godt og ondt  – uden selv at være til stede.

Dit virksomhedskoncept, dine ansatte, hvad DIT særlige talent er og hvad du kan tjene penge på lige NU alt dette opfanger jeg uden at jeg behøver være til stede.♥

Jeg har det man kalder psykiske evner, også kaldet clairvoyante evner

englemennesker
englemennesker

Jeg har ikke ‘købt mig til mine intuitive evner’, men har haft dem siden jeg var barn. Disse stærkt udviklede intuitive evner bruger jeg i alle mine behandlinger, -de gør nemlig at jeg hurtigere kommer ind til “sagens kerne” hos klienten. Dem anvender jeg ift. kost, træning, dine børn, -parforhold, karriere osv.

Gennem et par år ryddede jeg op i mig selv hver eneste morgen og det blev til min egen udviklede behandlingsform kaldet Otilia-teknikken, som er en regressions-terapi-visualiserings øvelse. Lige så stille begyndte tidligere liv erindringer, viden m.m. at komme til mig og jeg kunne se mere og mere af mine klienters tidligere liv – det var som en bog der foldede sig ud når klienterne kom,- meget smukt ♥

Jeg kan, -det lyder så fancy, men det er det ikke, hehe, -men jeg kan læse Akasha-“optegnelserne” / Akasha-records som er “Livets Bog” med vores alle sammens..ja hvad skal jeg kalde det “Livs-båndoptagelser”.’

Dvs at din fortid, nutid og fremtid kan jeg aflæse uden at du behøver at være over formig, – såvel som jeg kan se din bolig, -dvs hvordan den ser ud, – dit job, forhold til børn osv.

Samtidig kan jeg gå tilbage i tiden til tidligere liv,- se dine børn, tidligere venskaber, relationer, -selv dine skolelærere ja eller dine evt. biologiske forældre du aldrig har mødt, fordi det som er sket i fortiden, ligger der stadig som en form for båndspor, der kan tændes og aflyttes samt afspilles.

Derudover er jeg Auraformidler, har eksamen i fysiologi & anatomi, har eksamen i flere merkonomfag, -har været 10 år i forsvaret, er kontorassistent allround, salgsassistent og har været lærervikar/pædagogmedhjælper gennem nogen år, bl.a. på et børnehjem for børn med psykiske diagnoser. Jeg har gået et år på en kropsterapeut-uddannelse men stoppede efter et år da jeg ikke følte der var mere at lære på uddannelsen. Så de første år af min “selvstændige karriere” – jamen der var det kropsterapi-behandlinger jeg gav. Jeg lærte også Tanke FeltTerapi men opdagede at det var lettere at fjerne mine klienters gener, traumer m.m. på celleplan med Otilia-teknikken.

 

Min historie – Zanne Piilipson

Livgarden
LivgardenJeg var kontrolfreaken og powerkvinden der havde styr på det hele og var viljestærk som en okse. Jeg kunne ALT hvad jeg ville på ingen tid! Men under facaden var jeg meget usikker og havde meget jeg, ubevidst, skulle holde styr på og kæmpede med psykisk.Jeg var en rigtig G.I. Jane, dyrkede kampsport, boksede kampe, var på øvelser med sløring i hovedet, spillede fodbold på lige vilkår med drengene, kørte super-sports-motorcykel, -masser aktion samt masser af udfordringer.

Selv om jeg havde været døden nær et par gange, -fortsatte jeg ufortrødent videre i min ubevidste søgen efter accept. -Inderst inde kunne jeg ikke lide mig selv ,- mit temperament, min vrede, min lave tolerance, usikkerheden og al kontrollen. Inderst inde var jeg yderst følsom og sensitiv, gemte på en masse indre møg, og den side i mig selv ville jeg ikke acceptere, så derfor gemte jeg mig bag et hårdt ydre.

Bag mine mange fysiske skavanker/skader gemte sig traumer fra barndommen, -som bl.a. viste sig ved bl.a. spiseforstyrrelse. Det var dog en periode i kørestol, efter en påkørsel på motorcyklen hvor jeg igen så døden i øjnene, der fik mig til at tage hele mit liv op til overvejelse. Pludselig indså jeg at jeg hele livet havde undertrykt mit sande jeg, -havde gemt mig bag et muskelpanser og NU var jeg parat til at begynde at lære mit nye følsomme og sensitive jeg at kende. Jeg kom til erkendelsen;

“Alting starter indefra – vi skal ikke søge udad, men indad” -og da ændrede alting sig til gode for mig…

At genfinde kursen
Sikke en kamp det har været at finde den rette “kurs” for mig selv..

At kæmpe mig ud af kontrollen, spiseforstyrrelse, give slip på familien og finde ud af hvem jeg er og turde og stå ved det. At turde stå ved det at jeg er ekstremt sensitiv.

Men også at få tilgivet fortidens traumer og oplevelser og involverede, at give slip på at det jeg havde tilbageholdt gennem så mange år. OG OG – få tilgivet det!!!

-Men hvor er der fulgt megen glæde, ro og styrke med det. En mere livsglad, positiv og feminin Sanne er kommet frem, -en der ikke lader sig slå ud af modgang, andres meninger og tør og stå ved sig selv, samtidig med at mit fokus har flyttet sig, – så jeg nu lever for at gøre en forskel for mennesker, uden at glemme mig selv.

 

Min træningsprofil

karate Sanne Otilia Jeg har selv været eliteudøver inden for boksning gennem 7 år, har flere kampsportsbælter, har spillet fodbold gennem 20 år og har også spillet håndbold. Ud over det har jeg undervist i boksning gennem 8 år, været fysisk træner for kvinder i forsvaret, -undervist i den fysiske træning i forsvaret og været fysisk træner for div. håndboldhold og sportsforeninger. Jeg har altid haft mottoet at jeg kan alt hvad jeg vil – så jeg mestrer de fleste sportsgrene. Jeg maler også, og har et galleri herinde, øverst oppe samt på facebook.

Jeg har i 2 år undervist i min egen gymnastik “Shufei” og har selv genoptrænet begge mine knæ, bækken og lænd efter flere operationer/brud samt efter at have haft knuste albue og håndled.

Jeg har som tidligere nævnt bl.a. siddet i kørestol for en periode og selv om lægerne sagde at jeg aldrig ville komme til at stå på ski igen, -spille fodbold, dyrke kampsport eller dyrke terræn-løb har jeg trodset dem, og kan alt i dag. Jeg kan udføre ting som ikke burde være muligt fysisk, bl.a. ved at modtage de behandlinger jeg selv tilbyder, og ved at bruge Shufei-træningen som genoptræning, og ved at stole på at jeg kan alt det jeg vil.

Jeg har gennem 6 år vejledt inden for kost & ernæring og læser til kostpilot. Jeg kender til diæterne Blodtypediæten, Vægtkonsulenterne, Vægtvogterne, Atkinson samt Fit 4 Life og ved selv hvordan de fungerer i praksis. Sidstnævnte lever jeg selv efter på 6. år, -det er den Lene Hansson fra TV3 vejleder ud fra – også kaldet syre & basebalancen. Selv om en velanset diætist fortæller dig at den diæt virker godt, fordi det gør den for andre, – er det ikke ensbetydende med at den fungerer for dig.

 

Jeg sætter dig FRI her i NUET…

-så det bliver lettere OG sjovere at være DIG ♥

[/et_pb_text][et_pb_button _builder_version=”3.0.71″ button_text=”Besøg min selvforkælelsesshop allerede nu” button_url=”http://sannephilipson.dk/besoeg-shoppen/” url_new_window=”off” button_alignment=”left” background_layout=”dark” custom_button=”on” button_letter_spacing=”0″ button_icon_color=”#ffffff” button_icon_placement=”right” button_letter_spacing_hover=”0″ button_text_color_hover=”#ffffff” button_bg_color_hover=”rgba(32,178,170,0.8)” button_bg_color=”#20b2aa” saved_tabs=”all” button_border_color=”#14938b” button_icon=”%%141%%” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]