Otilia-teknikken

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Otilia-teknikken

Kom i balance på egen hånd!!

Otilia-teknikken er den regressions-visualiserings-behandling-teknik jeg selv har udviklet OG anvender på mange mange hundrede klienter til at slippe gammelt møg, traumer, gener m.m. PERMAMENT ♥ Også via tlf/skype.

DEN lærer jeg nu med stooor glæde og kærlighed videre til DIG ♥otilia-teknik logo

Prisen for at lære teknikken er lige nu december 2012 6.000 kr.

Det tager 2 dage – 1 dag teori, en dag praktisk med behandling 🙂

Book kurset – 2 personer sammen og få 500kr i rabat hver!!
Se næste dato i kalenderen.

SNART i år 2013 splitter jeg kurset op så du kan lære de enkelte teknikker, f.eks Emotionel Healing

Tag ansvar for DIN personlige udvikling, lær at kunne heale og helbrede dig selv eller andre!

Hjælp dig selv, børnene, venner, familie eller dine klienter!!

Ved du, at du er en dygtig healer, men mangler redskaberne til at komme i gang? Mangler du arbejdsredskaber til dig selv eller vil du gerne hjælpe dine børn? -Så kan Otilia-Teknikken være noget for dig!!

Den er super let at lære og bruge og kræver ingen forudgående erfaring med behandling.

Hvad er Otilia-teknikken?
Det er en regressions-terapi og indrebarn-terapi øvelse SOM jeg har “cuttet ned” og gjort til en simpel visualiseringsøvelse som laves bag vores øjne – intet andet! ALLE kan lære den, ALLE kan anvende den, selv børn og mennesker som ikke er “visuelle”. Det er den jeg bruger på mine klienter over telefonen og skype!

Hvad kan teknikken?
Den er så let at anvende at den kan fjerne frygt, vrede, sorg, ensomhed, afhængigheder, usikkerhed, -melankoli, ulykkelighed osv permanent -også selv om vi “kun” taler via telefonen. OG – når disse forsvinder er mange mange mennesker blevet deres forskellige afhængigheder, allergier, intolerencer, smerter, skavanker, angst m.m. KVIT ♥

FOR – når de psykiske “blokeringer/musten” inde i DIG slipper – da kan din krop igen genfinde sin naturlige harmoni og balance ♥

Hvad gør den?
Den fjerner DINE indre blinde vinkler! Den fjerner de “gener/problemstillinger” inde i dig, som hindrer dig i at være den du er i dit hjerte ♥ Disse temaer der får dig til at rende ind i samme problemer hele tiden eller får dig til at tvivle på dig selv! -Eller hindrer kommunikationen i at være optimal ift. dig, -din kæreste/partner eller børn.

Uden blinde vinkler i dig bliver det lettere at være dig fordi du oplever at få mere glæde og ro i dig – plus du bliver mere selvsikker!! Du slipper for at “se dig over skulderen” og være på vagt!

Du bliver automatisk mere “large” -tør slippe kontrollen og være i nuet. Det umulige er ikke længere så umuligt…. ♥
Du vil kunne tage imod de komplimenter og ro vi andre giver dig OG selv begynde at give dem til DIG !! ♥

Hvorfor?
Fordi, -DET som forsvinder inde i dig, – vil du ikke længer tiltrække hos andre! Alle er vi et spejl af hinanden på godt og ondt. OG – det som kan irritere/pi… mig af ved andre,- er det som jeg ikke selv har anerkendt/tør se på!

Så vil du at din partner skal være bedre til at rydde op – så slip din kontrol/perfektionisme eller omvendt. Og – vil du at din partner/børn skal være mindre vrede- da må du først slippe din egen frygt for vrede,- latente indre ubevidste vrede du vender mod dig selv – eller din konfliktsky”hed”.

OG – når du får det bedre fører det også til at dine børn får det bedre, helt automatisk! Samtidig forbedres dine andre relationer, f.eks. parforhold, dit ægteskab men generelt din relation til andre mennesker, -såvel som omvendt. Samtidig bliver du en stærkere og mere synlig forælder, partner, ansat eller chef!

Du vil tiltrække langt flere positive oplevelser til dit liv, fordi du med Otilia-teknikken tager ansvar for dig selv!!

Så hvorfor ikke komme i gang og lær at hjælpe dig selv – spar penge i det lange løb og begynd at tiltrække klienter?

For HER er den værktøjskasse du har brug for ♥ I form af Otilia-teknikken.

Anvendelse?
Jeg har udviklet og brugt på mine klienter de sidste par år. Det er den teknik som har fjernet angst, vrede, sorg, arvemasse, afhængigheder, spiseforstyrrelse, jalousi, mindreværd, diverse former for frygt, smerter, skævheder, jalousi osv i mine kleinter. Teknikken anvender jeg i alle behandlinger jeg tilbyder, også selv om det er over telefonen/skype.buddha8

Når har jeg har brugt denne teknik har klienterne kunne mærke deres sande jeg, – uden de “forstyrrelser/gener” i form af ovennævnte som fik dem til at spænde ben for sig selv.

Behandlingsformen der hjælper dig hjem i dig selv – så DU kan ALT selv og ALT bliver muligt ♥

Du behøver ikke længere søge hjælp for at komme videre i dit liv – eller få svar på det du har brug for.. Med Otilia-teknikken ærer du at kunne selv og åbner du op for din indre visdom ♥buddhaogmig

Visdom kan man ikke købe sig til – det er “noget” vi alle har inde i os – men som vi på et tidspunkt har “lukket ned for”….

Hvorfor kan Otilia-teknikken hjælpe med at genfinde balancen?
NÅR det “gamle møg” i dig forsvinder genopretter din krop og dit sind selv harmonien og balancen! Når vreden i form af en “energi-mursten” i dit indre forsvinder kan glæden igen suuuse gennem dine celler og samtidig bliver din krop laaangt mindre anspændt! Og, – når sorgen/frygten forsvinder, -da vil oftest din mælkeintolerence forsvinde.

Hvordan kan det lade sig gøre at blive sund og rask når gammelt mentalt skidt og følelser forsvinder?
Vi er født til at regenerere og kunne heale os selv. Hele tiden udskiftes vores blod, celler, knogler osv. Helt automatisk. Infektioner finder f.eks. sted fordi kroppen selv er gået i gang med at udskille “noget som ikke er som det skal være”.

Kroppen kan SELV genfinde sin balance- hvis den får lov til dette!! Men først skal psykiske “ubalancer væk” ♥

Men når den har mange indre “Modstands-barrierer/blokeringer” har den svært ved at etablere/finde balancen inde i dig. Så med Otilila-teknikken fjenes de mentale ubalancer – som NETOP skaber indre fysiske ubalancer.

Fjernes frygten for livet i f.eks. dine knæ vil en ny selvsikkerhed indfinde sig i dig, helt automatisk. OG oftest vil f.eks. de smerter/uro der har været i dine knæ, bækken eller ryg forsvinde samtidig!

NÅR det gamle møg forsvinder kan du genfinde dit glade, harmoniske, legesyge og livsglade jeg ♥ Du bliver som du var som barn- tager ting som de kommer og tør leve i nuet 🙂

Indre visdom?
Vi er alle født seende, kloge, kreative, stærke osv. Men hvis disse egenskaber/kompetencer ikke vedligeholdes mens vi er børn – så slumrer/sover de lige så stille ind!! MEN de kan altid vækkes!! Når du hører din intuition guide dig – da der det din indre visdom der taler. Jo mere du lytter til den og lader den “komme til” jo mere vil den tale til dig. Derfor kan jeg Sanne det jeg kan i dag!! Med Otilia-teknikken som jeg afprøvede på mig selv ryddede jeg op i mig selv i 4 år -OG da piplede det frem med indre visdom, indsigter m.m. fra tidligere liv – det kan du også!! ♥

Teknikken åbner op for din intuition !! -Intuitionen ligger ikke uden for os – den er inde i os. Inde i os selv er som nævnt svarene på det vi har brug for. Men usikkerhed, tvivl osv hindrer os i at komme ind og være fuldt ud i kontakt med den. Så jo bedre du lærer din krop at kende med teknikken her,- jo mere kommer du i kontakt med dig selv og jo bedre bliver du til at fornemme/mærke din egen indre clairvoyant.

-At komme i bedre kontakt med dig selv betyder også at du får flere ressourcer at gøre godt med, -dvs. mere energi, mere overskud, mere glæde & mere ro. Hvorfor? Fordi du ikke længere har vrede, sorgen, usikkerheden, frustrationerne osv til at spænde ben for dig, – for de er fjernet med Otilia-Teknikken.

Når de uhensigtsmæssige tunge mønstre forsvinder – vil du opleve langt større livsglæde og velvære ♥

Når sorgen der har fulgt dig hele livet forsvinder erstattes tomrummet og din krop af lethed. Ja når sorgen forsvinder erstattes den af en glæde du aldrig troede du havde i dig! Det sker automatisk med Otilia-teknikken!! Og din astma går med stor sandsynlighed væk! Fordi kroppen genopretter sin naturlige balance!

Når din indre frygt, vrede eller jalousi fjernes er der mere plads til dig sande jeg -til at være den DU ønsker at være! Når uroen i dig fjernes kommer der automatisk fred og ro i dig. Når frygten slipper sit tag i dig erstattes den af frihed og lettelse.blomstereng

Når disse temaer slipper i dig forsvinder de også i dine børn samt mellem dig og din eventuelle partner. Når du tror på du er god nok vil også dine børns styrke og tro på dem selv øges!

Når du slipper din stædighed forsvinder dette “tema” i dit liv som en dug for solen også i relation til andre mennesker – ja og i dine børn!

Når vreden forsvinder kommer glæde og lettelse til i stedet. Når uroen forsvinder vil ro automatisk komme til dig. Når ulykkeligheden forsvinder erstattes den helt af sig selv med fred og indre livsglæde.

ALT dette sker når man går i gang med at give slip, forløse eller “rydde ud” med Otilia-teknikken ♥

Selve teknikken -er en visualiseringsøvelse- intet andet!
Den kan bruges af alle i alle aldre, selv børn og teenagere. Det har intet med krystaller eller røgelse at gøre,- det er en indre rejse man tager på bag sine øjne og er man ikke visuel er teknikken udviklet så den er tilpasset dette.

Når mine klienter har modtaget behandlingen oplever de at få adgang til deres krop og dens uanede ressourcer. For selv om det er en rejse bag øjnene, – er det også en rejse ind i sindet og ned i kroppen.

Med Otilia-Teknikken slipper/går alt væk på celleplan – og når “gammelt møg” fjernes fra cellernes hukommelse kan energien igen flyde frit i hele vores krop. Dette medfører frigivelse af større ressourcer fysisk som psykisk, samtidig med at vores krop naturligt af sig selv vil genfinde sin naturlige balance og flow.

Øgede ressourcer betyder mere fysisk energi, -en bedre kontakt med din krop så du får lettere ved at øge din fysiske præstation/-styrke eller få det vægttab du længe har ønsket. Mentalt fører det til mere ro, overskud og balance.

Er teknikken svær at lære?
Nej!! Jeg lå selv og brugte den på mig selv hver eneste morgen inden jeg stod op samt hver aften før jeg sov gennem et par år. Jeg brugte den til at rydde op i mig selv så at sige. Det har ført til at jeg i dag ikke er til at bringe ud af kurs og når nogen f.eks. råber mig op i hovedet generer det mig ikke.

Jeg bliver ikke vred, ked af det eller skuffet fordi jeg ikke har disse “blinde vinkler” i mig længere. Jeg kan derved have fokus på det jeg elsker og værdsætter højt, -og det er bl.a. at NYDE livet! Men også at have klienter og gøre DIG til den succes du er født til at være!!

Teknikken foregår ved at man lukker sine øjne. Dernæst stiller man sin krop nogen spørgsmål, hvorved man tooner sig ind på hvor de enkelte problemstillinger sidder. Dernæst, -når det sted i kroppen hvor et tema sidder er lokaliseret, – skiller man sig efterfølgende af med det.

Men du bør først forbi mig og have f.eks en Krystaltransformation – så du får et ooordentligt løft! Så du ser dig selv mere klart og derved også andre. For- så får du mest muligt ud af dit kursus hos mig ♥

altermuligt

Jeg sætter dig FRI her i NUET…
– DU kan også selv lære hvordan med Otilia-teknikken ♥

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *