Parforhold og spiritualitet – vi skal begge ville et forhold.

Vi skal stå ved det køn vi er og sætte ord på vores behov ♥

Selv om vi kvinder kan alt – så er det ikke ensbetydende med at vi behøver gøre det.. For hvor skal manden så have lov til at føle sig betydningsfuld?

Det er er også vigtigt at vi kvinder ved at der inde i i kære skønne mandfolk eksisterer en klippe vi kan læne os op af.

Billedet siger “en rigtig kvinde kan alt selv men en rigtig mand, vil ikke lade hende gøre det”.

Når vi kvinder går og leger stærke og selvklarende – så er det da klart at i kære skønne mandfolk ikke aner hvad ben i skal stå på.

Samtidig forstår jeg godt i kære mandfolk at i også vakler,- når vi tager os ud fra vores mest svage eller møg stride side…

Vores roller ift hinanden har været helt af pommern til, kva det at kvinder i årtusinder var det svage køn og i mandfolk det stærke. Som også er grunden til at mange kvinder i dag har taget magten tilbage ved at lege stærkere end mænd..

Kampene skal stoppe:
Vi er alle nødt til at give os selv lov til, at være det køn vi er.

Så vi kvinder skal give os selv lov til at være milde, blide, sårbare, kærlige OG åbne.

I mænd skal gribe jer selv et vist sted hehe, komme ned i jeres kroppe og stå ved den i er. I skal tage magten tilbage, træffe nogen beslutninger, slippe kompromisser og dyrke jeres mandighed noget mere. Som intet har med f…, bajere og hornmusik at gøre, klukker jeg lige af grin.