100% økologiske protein OG rawsnacks barer!

Rawsnacks billedeSe videoen HER

Jeg er blevet ret hooket på økologi! Selv om jeg altid har levet sundt så er det som om at det viiirkelig booster og ISÆR glæder mit indre. Ja det er som om at min krop sender mig en taknemmelighedsfølelse ift. at spise økologi!

Jeg går aldrig uden for en dør, uden at have nogen sunde alternative med mig. Når jeg går på Baresso og nyder en cappuccino er det oftest med en RawSnacks som tilbehør idet Baressos snack-udvalg ikke er så bredt/sundt.

Jeg havde engang utallige allergier, nældefeber, fødevareintolerancer, parfumeallergi m.m. Alt er væk i dag ved at have fjernet alle selvsabotagemønstre som lå oven på de uforløste mindre rare følelser. For sidstnævnte bliver som en indre lim og syre i os der lige så stille nedbryder os indefra,- fordi følelser er ikke noget som skal gemmes væk eller lægges låg på ♥

Raw-snacks taler til mit hjerte. Ikke ren raw-food levestil da den bør blandes med varm mad og kød som vores indre system har brug for. Men jeg har levet primært af frugt og grønt gennem maRawsnacks billede2nge år og så kun lidt rugbrød til frokost og kød 1 til 1½ gang pr uge.

www.Rawsnacks.dk

Disse super gode rawsnacks nået til  USA!

Jeg har smagt dem nogen gange og de ER Gode! Især min favorit #GojiCacao  som er Gojibær og Kakao. Gojibær er de her små røde-bær som er fyldt med antioxidanter.

Hver bar vejer 40 gram og indeholder ca ca (idet bareres indhold ikke er ens). Men tag nu  den med Cranberry/Cashew:

168kcalorier, (det er ca 1/3 af et måltid). Indeholder 7,6g protein (som kommer fra ris-protein) og det er meget for så lille en bar og godt for mig som træner en del og ikke spiser så meget kød!13,6g er kulhydrater hvoraf 12,4g er naturligt sukker fra bær og tørret frugt. 8,4g er fedt fra bla. nødder, mandelsmør og kokosolie. Plus 3,4g kostfibre og dette er med til at mætheden var ret længe, plus fedtet fra de vegetabilske produkter. Dvs. det gode fedt som booster vores fedtforbrænding og smører os indefra.

Det naturlige sukker som disse rawsnacks indeholder gavner os og giver os nogen “fyldige mættende” kcalorier og kulhydrater frem for de tomme kunstigt skabte, hvor især light-produkterne gør os afhængige og giver en “craving” efter mere, -pga alt det som tilsættes i dem.

Der er disse smagsvarianter:

  • #ApricotCinnamon
  • #BlueberryVanilla
  • #CranberryCashew
  • #GojiCacao