Frygt – Sådan her får DU og dine børn sluppet gammel frygt ♥

Dette var den mail jeg sendte ud, tirsdag den 7. oktober til mine medlemmer i klub “SLUT med Selvsabotage“:

Min venindes skønne søn Peter på 12 år, sov ikke godt gennem længere tid – og fik derfor lov til at sove inde hos min veninde.

Jeg husker godt at soveværelset var meget meget tungt at sove i, da jeg havde æren af at overnatte hos dem og kunne også se at der var meget tungt og rodet energimæssigt.

Jeg nævnte derfor dette for min veninde: (da jeg praktiserer Feng Shui):

 • Vi har alle brug for “rygdækning” når vi skal sove! Sidde og arbejde, lave mad osv..Dvs. at vi må ikke sove eller være KLODS HOLD op af et vindue,- da vi er ret udsat energimæssigt og fysisk. Ej heller må eller bør vi sove UNDER et vindue eller med hoved/fødder vendt mod et vindue såvel som dør.Vi skal sove i læ, så at sige.Så du bør sætte din søns seng ned i begyndelsen af værelset sagde jeg til min veninde.
 • For det andet må der intet tungt ligge under eller over sengen – ej heller være snavset, nullermænd osv.For “lavfrekvente væsner” som elementar-væsner, spøgelser m.m. tiltrækkes af tyngde, rod og mørke.Og når ting er tunge i vores bolig – vækker det vores indre frygt. Men rod og tyngde giver også “tungsind”, tung krop og stress.For ALT hænger sammen, din krop, dit sind, dine følelser samt boligen.I vores soveværelse skal der derfor være let, enkelt, rent og roligt samt mørkt.
 • ægte-består-resten-forgårFRISK luft er livs-essentielt og der bør på vores alles værelser, luftes ud hele dagen indtil vi skal opholde der!Soveværelset skal være “gennem-luftet” så vi får nok og ren ilt, gennem natten.For så vågner vi også mere frisk og vel-udhvilet næste dag.

 

 • I Peters værelse stod der mange mange kasser fyldt med lego han ikke brugte længere!Poser med skole-hæfter fra den tidligere skole. Ting fra hans far – som han ikke ser så meget og ikke har et godt forhold til. Værelset var FYLDT med mange ting han ikke brugte!

 

 • Jeg talte lidt med Peter og det han gennemgik netop da følelsesmæssigt, – var at han er bange for at miste sin mor (min veninde). Dette fortalte han ikke sin mor- jeg kunne selv fornemme det og spurgte ind hertil.
  Så ved at “klynge” sig til ting han ikke bruger, – klynger han sig (så at sige) også til en sorg, tristhed m.m.let-goDisse to går hånd i hånd og den ene kan ikke slippe pga den anden.Så vi kan ikke komme videre med vores liv følelsesmæssigt hvis vi ikke har givet slip på gamle ting.Jeg siger så til Peter “den frygt ift. at miste mor, – vil du af med den”? “JA” svarer han naturligvis hurtigt!Jeg siger så “ALT det du har på dit værelse af gamle ting du ikke bruger ,- dette repræsenterer din frygt for at miste din mor” – så skal vi sammen smide alt det du ikke bruger ud og derved sige farvel til den frygt?! Plus, -når alt er væk, vil du også sove godt igen! Så er du med på den”?Peter var SÅ klar!!

  Så vi brugte vi sammen de næste små 2 timer på at rydde ud og rydde ud!

  ALT tog jeg frem og sagde “go or no go” og når han ville forsvare tingene og dets overlevelse skar jeg igennem og sagde “har du brugt det for nylig” eller “gavner det dig” “gør det dig glad at tænke på at du har den”.  Og hele tiden formåede jeg at skære igennem fordi jeg nævnte “jo færre ting, desto bedre overblik, jo bedre sover du, du får det bedre og du får et bedre humør”!

  Dvs jeg “fastholdt” ham i det gode udbytte,- og brugte dette som lokkemad, så at sige ♥

  Peter “gik til den” med stort flot gåpåmod og godt humør, for dette var også min indstilling ♥

  Værelset var SÅ flot efterfølgende! Peter strålede som en sol!! ♥

  Og på 2. dagen sov Peter godt igen og har fået et ordentligt løft indadtil også.

  Jeg nævnte også at det ville være godt at gå taget gulvtæppet af på sigt – for at luften bliver endnu renere i værelset.

  Heldigvis havde Peter et super enkelt reolsystem hvor ALT blev lagt i orden og dette giver ham også større overblik på sigt, – og dette gør let for ham at rydde op selv.

  Denne oprydnings-proces ville have været aaaalt for svært for min veninde og Peter at gøre dette sammen!!!!Pga alle de følelser som naturligvis er mellem par og forældre samt børn ♥

  10614123_10152780095716264_7608819543060500128_nSå af og til er det godt at få en ven til at hjælpe sig eller komme ind over og give råd. For dem som er tættest på os er sværest at tage imod hjælp og råd fra ♥

  OG naturligvis tog vi også min venindes datters værelse -og jeg har bedt min veninde tage “denne oprydnings-tur” i hele huset, for at alle får et velfortjent løft. For hvis det kun var Peters værelse der blev løftet, ville de andre rum stadig have tynget ham ned, så at sige, – energimæssigt.

  For når mor eller far er tung er børnene tunge.

  Når forældrene er lette og glade, -er børnene det ♥

  Og det som forældrene ikke siger højt (ikke formår at erkende) – dette viser børnene dem.

  Så Peter afspejlede også sin mors frygt for at miste sig selv,- hendes frygt for at være god nok, som den hun er ♥

Den ALLER største gave du kan give dine børn, er at arbejde med dig selv og blive dine skyggesider bevidst ♥

Copyright© 2014 Sanne Otilia Philipson. All rights reserved

 

Åbn-op-giv-slipFå flere healende morgen inspirations-mails som denne herover  for 65kr for 30 dages medlemskab. Mails der giver mere energi, bedre humør og større overskud, fordi jeg bevidstgør dig omkring din selvsabotage.

Læs mere her eller klik herunder og bliv medlem:

Skriv dig op til at få mit nyhedsbrev herunder ved at klikke på den blå knap (gratis) OG få gratis gaver tilsendt din email, så snart du har meldt dig til ♥


Copyright© 2014 Sanne Otilia Philipson. All rights reserved  – intet må deles videre andet end billedet herover ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *