Anne – særligt sensitiv udtalelse.

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”]

Særligt Sensitiv.
Særligt Sensitiv – Anne udtaler sig om sin rejse og oplevelse ♥

Kære Zanne

Jeg er medlem i din klub V.I.P. Fri af Selvsabotage og har også fået en kanaliserings-session hos dig, ifm. at jeg deltog på dit 12 dages onlineforløb. Dernæst fik jeg også en Spirituel Livline, for at du skulle fornemme lidt omkring min tumor i hjernen.

 

Ja, det er mange mails vi får kva dine morgenmail hver dag kl 06, men nøj hvor jeg glæder mig til dem, hver morgen! Det er så fantastisk at få et input på, hvordan der ser ud omkring os i øjeblikket, specielt i disse tider, hvor det har været ekstra hårdt, for alle åbenbart!

 

Har selv haft (har) det mega svært, massere af små “epileptiske” anfald, som i virkeligheden er små angstanfald, har jeg fundet ud af sammen med min kinesiolog. (Fik en kanaliseringssession hos dig i marts måned, har en hjernetumor og “epileptiske” anfald jeg døjer med” – i øvrigt tak for sessionen, det var så godt, at jeg meldte mig ind i din klub :))

 

Men det har været så godt for mig, at du har været der til at støtte op, og kommet med øvelser der kan hjælpe i de svære tider. Bruger din Healende Mindfulness CD stort set dagligt. Og ikke mindst har du hjulpet til at se lyset i alt det trælse her. Hvorfor vi skal igennem denne periode, og at det bliver bedre når vi kommer igennem her efterår og sommer 2015.

 

For min skyld måtte du gerne sende mails eller sms ud hele tiden, hehe 🙂 Ej, men så snart du føler for at sende noget ud, synes jeg det er skønt. Specielt har jeg glæde af, hvad der sker omkring os, og hvilken udvikling vi bliver sat igennem nu. Det føler jeg virkelig giver mig en hel masse støtte, når jeg har det svært, og føler det er med til at forklare nogle af mine anfald.

 

Så jeg er virkelig glad og tilfreds med din klub og mails.

 

Det var og er så skønt at opleve, at jeg også passer ind i alt det der sker, det føltes rigtig dejligt. Jeg tænker som særligt sensitiv og specielt for akademikeren jeg jo også er 🙂

Hun (jeg Anne) kan godt lide at hendes intuitive mentor, og hendes kinesiolog siger de samme ting, hehe 🙂

 

Men tak for alt det du gør, jeg er så taknemmelig for at have fundet dig.

Al held og lykke i fremtiden, jeg kommer til at følge klubben og dig i mange år.

 

Kærlig hilsen

Anne

[/et_pb_text][et_pb_button _builder_version=”3.0.71″ button_text=”Meld dig ind i klub Sensitiv Selvudvikling” button_url=”http://sannephilipson.simplero.com/page/1662″ url_new_window=”off” button_alignment=”left” background_layout=”dark” custom_button=”on” button_letter_spacing=”0″ button_icon_color=”#036670″ button_icon_placement=”right” button_letter_spacing_hover=”0″ button_text_color_hover=”#ffffff” button_bg_color_hover=”#036670″ button_bg_color=”#036670″ /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *