9. juni tilbud/update og intuitiv “her og nu” Quickie.

Det er i menneskets sårbarhed det skal finde sin styrke ♥

Og da det er i vores sårbarhed vi skal finde styrke, har jeg hjulpet over tusinde mennesker “hjem i dem selv” fordi jeg har givet dem et UTAL af værktøjer til at håndtere netop deres sårbarhed og de mindre rare følelser.

For de følelser vi benægter eller lægger låg på/spiser på, de har magten over os!

Men når vi er klar over hvad vores skyggesider og selvsabotagemønstre ER, så forstår vi også hvad der lægger bag vores mindre rare følelser OG derved har vi selv “magten og kontrollen” over vores følelser ♥

Jeg kan selv i dag sagtens færdes blandt andre mennesker, tåle høje lyde osv, selv om jeg er suuuper særligt sensitiv! Fordi jeg har udviklet et utal af værktøjer til at værne om mig selv og lukke mig ned, på den gode måde. Og disse værktøjer lærer jeg mine klienter OG medlemmerne i mine medlemsgrupper.

Intuitivt lige nu:
Der er lidt frygt fremme i denne tid, fordi en “sammensmeltning” af os, indvendigt finder sted. Vi er ikke længere den fx, feminine Sanne, den maskuline Sanne (del i mig) eller den Spirituelle Sanne, nej alle vores jegér smelter sammen til et. Balancen forskubbes i os, på en god måde, men det fører også til at frygt viser sig, vaklen, utryghed og anspændthed. For mange af os mærker en masse dejlige ting som sker, vi mærker også at nooooget i os rumsterer og det er vores ubevidste jeg der lige siger “uh! Dette kender jeg ikke til, så jeg sætter mig lige på halen. For vokse op, det vil jeg ikke” .. Men læs mere om dette, da jeg kanaliserede om det, i går i Klub Spirituel Flow, som giver 50kr pr måned for kanaliseringer 3-4x ugentlig.

I min store Klub Mindfulness Flow får medlemmerne 300kr rabat på kurser, behandlinger (ja uanset om de er selvstændige eller ej, må de gerne booke sessioner hos mig) og de lærer at heale sig selv, lærer aaaalle mine mange healende mantraer, Mindfulness-teknikker og meget mere.

Dagens TILTAGS-overskrifter:

 • HER lægger de tilbud som slutter i dag søndag. INKL tilbud på “Volume 2, Healings & Mindfulness” CD som over 50 mennesker allerede har købt! Der er også en ny til DIG som har en krystalaura, din kan opgraderes for 150kr hvor andre får den gamle de har købt, opgraderet for 100kr.
 • Juni måneds GRATIS intuitive horoskop er LIGE  HER og som pdf-fil lige HER
 • Jeg er i Silkeborg igen og behandle/rådgive (måske onsdag med) hele torsdag den 13. og fredag den 14. juni (formiddag)!
 • Pakketilbud på vej til DIG med noget på hjertet du vil dele med andre 3.500kr værdi 5.700kr:
  • En Ny Aura OG ny start med Krystaltransformation som lander dig i dig SÅ du kan se din Livsvej/Rette hylde OG få succes med det du ALLEREDE ER i gang med!  Værdi 3.000kr
  • Mindfulness CD værdi 600kr (som fremmer udbyttet af den nye aura )
  • Opfølgende Krystalafbalancerings-session, værdi 1.800kr
  • 1 måneds medlemskab i den store Klub Mindfulness Flow LUXUS hvor du får adgang til ALT jeg ved OG kan! værdi 300kr

   

 • Ooog så afholder jeg den 28. juni kl 10 et ”Healings og Kanaliserings-event” I den Gyldne Tids Energi, dvs. MED healing i til dig,  healing i den skøønne, lette, rene Gyldne Tids Energi som viiirkelig giver et flow-boost for kun 125kr!

 

Ønsker du få en tid til din karriere-rådgivnings-session, er du velkommen til at ringe når du har valgt den session du  ønsker på 22 41 11 55.

Pas nu på dig!! Du er din EGEN største prioritet her i livet! Har du børn er den bedste gave du kan give dem, at værne om dig, respektere dig selv OG tage ansvar for dig selv, for så lærer du dine børn det, ved at vise dem hvordan ♥

Kærlige søndags-knus og hilsner

Sanne Otilia

Bliv FRI til at være dig!

Din Personlige Intuitive Mentor – Få SUCCES med at være DIG og det DU kan!

Intuitiv Rådgivning samt behandling af DIG med noget på hjertet som du gerne vil dele med andre.Fordi du brænder for at komme i gang med at dele det unikke du kan med andre!!Og fordi du trænger til at bruge færre ressourcer, -få øget mentalt overblik og overskud samt livsglæde ♥ Personlig Udvikling og Mindfulness medlemsgrupper til dig der er særligt sensitiv men også nysgerrig på DIG og Livet ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *