Gå fra udsat og sårbar til stærk og robust indefra på meget kort tid ♥

Hver mandag, onsdag og fredag kl 06 lander der i din indbakke  stærkt healende, kærligt støttende og intuitivt coachende lydfiler. Prisen for et medlemsskab er 179 kr./måned.

De intuitive budskaber vil hver uge matche de energier, som matcher planeternes indflydelser, da jeg som du måske ved, er intuitivt seende og en gammel mesternes mester.

Særlig sensitiv – vi oplever livet mere intenst
Et medlemskab i Klub Sensitiv Selvudvikling er til dig, der som sensitiv har brug for råd, der styrker dig i det daglige. For som sensitiv oplever vi livet mere intenst end andre.

Dette gør vi bl.a. fordi vores celler vibrerer med en højere vibration end andres. Så både det gode og det mindre gode oplever vi mere intenst, på godt og ondt.

Det siger Malene og Nelly om Klub Sensitiv Selvudvikling

Se din sårbarhed som din styrke som Malene og Nelly og flere hundrede andre sensitive♥

Malene som er medlem skriver dette:

Jeg er dig dybt taknemlig for, al den viden Jeg har fået via dine mails og opslag…..og elsker nu mig selv for den særlige sensitive person

Jeg er….Har altid følt mig SÅ anderledes og har brugt meget krudt på, at navigere i den følelse….

NU ser Jeg det som en særlig gave og styrke, som ikke udfordrer mig helt på samme måde mere….for de dage det føles svært, så tænker Jeg på mange af de ting Jeg har fået indsigt i af dig Zanne, og falder til ro i det, og bruger de “værktøjer” der duer for mig…

Dermed ikke sagt, at  det ikke kan være en “hård nyser” nogle gange at kunne mærke SÅ mange ting, og finde ud, at mange andre ikke registrerer og mærker en brøkdel det af jeg gør som sensitiv…..

TAK Zanne for, at du er til, og har givet mig “stærkere strenge” til mit instrument   Jeg er blevet god til, at standse op i tide….

Malene

Kære Zanne

Jeg langt om længe ligeglad hvad andre tænker for det handler jo om dem selv det de siger og tænker.

Jeg er så heldig at jeg står ved mig og den jeg er. Jeg er så heldig at jeg har kunnet sige alt fra social og kun sige ja når jeg mærker det vil være godt for mig.

Jeg er i en fordybelses proces i mig og at jeg kan og tør se mig selv i øjnene indefra gør at jeg rykker mig så fint.

Jeg tør nu se mine skyggesider i øjnene, for der henter jeg god læring. Og i mine udfordringer henter jeg guldet og vækster dernæst.

Jeg lader mig selv op til at udføre mit livsformål, som jeg ikke kender endnu. Men det ser jeg når jeg er klar til gengæld er jeg nu klar til at skifte mit abonnement til VIP gruppen.

Kæmpe krammer til dig Zanne

Nelly

Stå stærkere i dig selv som sensitiv

Som medlem i Klub Sensitiv Selvudvikling vil du opleve at:

  • få mere tiltro til dig selv, når du smider følelsen af at være dum, mærkelig eller anderledes over bord
  • blive mere følelsesmæssig robust, når du får en større forståelse af dig som værende en sensitiv person
  • mærke en opblomstring dybt inde fra dit hjerte, når du ikke længere flygter fra den du er ♥
  • få mere overskud og energi, når du ikke længere føler dig så svag og hudløs
  • have følelsen af at være kommet HJEM i dig selv, når du omfavner din sårbarhed. For det er netop denne der gør dig smuk og unik ♥

 Det du søger i livet er allerede at finde inde i dig selv. Glæden, lykken, friheden og kærligheden. Men for at komme ind til denne, skal du først forbi de selvdestruktive lag og pansre. Det er netop disse ubevidste selvdestruktive beskyttelseslag, jeg hjælper dig med at blive bevidstgjort omkring.

Som medlem i denne klub får du kærlig støtte, rådgivning, healing og værktøjer -som styrker dig i din sårbarhed som sensitiv.

(Læs også om det at være særligt sensitiv her).