Klub Sensitiv Selvudvikling

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.0.47″ custom_padding=”0px|0px|37.9125px|0px”][et_pb_row admin_label=”row” column_padding_mobile=”on” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” custom_padding=”0px|0px|18.95px|0px”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_image src=”http://sannephilipson.dk/wp-content/uploads/2014/09/klub-sensitiv_1185.jpg” url=”https://sannephilipson.simplero.com/purchase/3331-Klub-Sensitiv-Kaerlige-Healende?landing_page_id=1662″ _builder_version=”3.0.71″ /][et_pb_text _builder_version=”3.0.71″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Gå fra udsat og sårbar til stærk og robust indefra på meget kort tid ♥

Hver mandag, onsdag og fredag kl 06 lander der i din indbakke  stærkt healende, kærligt støttende og intuitivt coachende lydfiler. Prisen for et medlemsskab er 179 kr./måned.

De intuitive budskaber vil hver uge matche de energier, som matcher planeternes indflydelser, da jeg som du måske ved, er intuitivt seende og en gammel mesternes mester.

Særlig sensitiv – vi oplever livet mere intenst
Et medlemskab i Klub Sensitiv Selvudvikling er til dig, der som sensitiv har brug for råd, der styrker dig i det daglige. For som sensitiv oplever vi livet mere intenst end andre.

Dette gør vi bl.a. fordi vores celler vibrerer med en højere vibration end andres. Så både det gode og det mindre gode oplever vi mere intenst, på godt og ondt.

[/et_pb_text][et_pb_button button_url=”https://sannephilipson.simplero.com/page/1662″ button_text=”Bliv medlem i Klub Sensitiv Selvudvikling her” button_alignment=”left” background_layout=”dark” _builder_version=”3.0.71″ custom_button=”on” button_bg_color=”#20b2aa” button_border_color=”#14938b” button_icon=”%%141%%” button_icon_color=”#ffffff” button_text_color_hover=”#ffffff” button_bg_color_hover=”rgba(32,178,170,0.8)” saved_tabs=”all” background_color=”#dbad21″ /][et_pb_text _builder_version=”3.0.71″]

Det siger medlemmerne om Klub Sensitiv Selvudvikling

Se din sårbarhed som din styrke som Malene og Nelly og flere hundrede andre sensitive♥

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_testimonial author=”Malene” background_layout=”light” _builder_version=”3.0.71″]

Malene som er medlem skriver dette:

Jeg er dig dybt taknemlig for, al den viden Jeg har fået via dine mails og opslag…..og elsker nu mig selv for den særlige sensitive person

Jeg er….Har altid følt mig SÅ anderledes og har brugt meget krudt på, at navigere i den følelse….

NU ser Jeg det som en særlig gave og styrke, som ikke udfordrer mig helt på samme måde mere….for de dage det føles svært, så tænker Jeg på mange af de ting Jeg har fået indsigt i af dig Zanne, og falder til ro i det, og bruger de “værktøjer” der duer for mig…

Dermed ikke sagt, at  det ikke kan være en “hård nyser” nogle gange at kunne mærke SÅ mange ting, og finde ud, at mange andre ikke registrerer og mærker en brøkdel det af jeg gør som sensitiv…..

TAK Zanne for, at du er til, og har givet mig “stærkere strenge” til mit instrument   Jeg er blevet god til, at standse op i tide….

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial author=”Ulla Laustsen” background_layout=”light” _builder_version=”3.0.71″]

Kære Zanne!
Jeg er yderst tilfreds med mit medlemsskab i klub Sensitiv Selvudvikling. Jeg føler allerede, at der er ved at ske noget i mit indre. Jeg har haft en meget svær periode i mit liv, hvor jeg har været meget ked af det, følt mig mislykket mm. Du har vist mig vejen til, at opnå større indsigt og vist mig hvordan jeg får det bedre.
Jeg indrømmer, at du flere gange har provokeret mit ego. Men som du også selv siger, er det som regel fordi, at det ikke ønsker forandring. Tak for al din guidning og hjælp.
Kærlig hilsen
Ulla Laustsen

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial _builder_version=”3.0.71″ author=”Medlem i Klub Sensitiv Selvudvikling” url_new_window=”off” quote_icon=”on” use_background_color=”on” quote_icon_background_color=”#f5f5f5″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Kære Zanne jeg er så inspireret og taknemmelige af dig og dine lydfiler og tager dem i den grad til mig.  Jeg personligt hvis jeg sidder fast i noget og lige modtager en lydfil fra dig, oplever jeg at få det værktøj jeg lige havde brug for.

Jeg elsker dine kærlige skub. Tror mange andre gør det samme. Jeg ser mange af mine værdier hos dig og jeg har manglet input fra en person som dig. -Fordi du ser det som jeg sidder fast i.

Af hjertet tak for dette og for at være medlem i klub Sensitiv Selvudvikling

[/et_pb_testimonial][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_testimonial author=”Nelly” background_layout=”light” _builder_version=”3.0.71″]

Kære Zanne

Jeg langt om længe ligeglad hvad andre tænker for det handler jo om dem selv det de siger og tænker.

Jeg er så heldig at jeg står ved mig og den jeg er. Jeg er så heldig at jeg har kunnet sige alt fra social og kun sige ja når jeg mærker det vil være godt for mig.

Jeg er i en fordybelses proces i mig og at jeg kan og tør se mig selv i øjnene indefra gør at jeg rykker mig så fint.

Jeg tør nu se mine skyggesider i øjnene, for der henter jeg god læring. Og i mine udfordringer henter jeg guldet og vækster dernæst.

Jeg lader mig selv op til at udføre mit livsformål, som jeg ikke kender endnu. Men det ser jeg når jeg er klar til gengæld er jeg nu klar til at skifte mit abonnement til VIP gruppen.

Kæmpe krammer til dig Zanne

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial author=”Medlem i Sensitiv Selvudvikling” background_layout=”light” _builder_version=”3.0.71″]

Jeg EEEELSKER at finde dine mail i min indbakke Sanne, for mig er det dagens første og bedste highlight. Jeg bliver i godt humør og løftet af at læse dem. Så det er en fantastisk gave jeg får hver morgen og er meget taknemlig over at du vil dele.

Jeg føler at de er skrevet direkte til mig og at du ved præcis hvordan og hvad jeg er optaget af, uden at vi er i kontakt, og samtidig får jeg den her AAHH følelse af at alt er såre godt, og AHA, ja det er nøjagtig hvad jeg gennemgår.Så stort tak fordi du bliver ved med at dele og er en inspiration for mange.

 

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial _builder_version=”3.0.71″ /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.71″]

Stå stærkere i dig selv som sensitiv

Som medlem i Klub Sensitiv Selvudvikling vil du opleve at:

  • få mere tiltro til dig selv, når du smider følelsen af at være dum, mærkelig eller anderledes over bord
  • blive mere følelsesmæssig robust, når du får en større forståelse af dig som værende en sensitiv person
  • mærke en opblomstring dybt inde fra dit hjerte, når du ikke længere flygter fra den du er ♥
  • få mere overskud og energi, når du ikke længere føler dig så svag og hudløs
  • have følelsen af at være kommet HJEM i dig selv, når du omfavner din sårbarhed. For det er netop denne der gør dig smuk og unik ♥

 Det du søger i livet er allerede at finde inde i dig selv. Glæden, lykken, friheden og kærligheden. Men for at komme ind til denne, skal du først forbi de selvdestruktive lag og pansre. Det er netop disse ubevidste selvdestruktive beskyttelseslag, jeg hjælper dig med at blive bevidstgjort omkring.

Som medlem i denne klub får du kærlig støtte, rådgivning, healing og værktøjer -som styrker dig i din sårbarhed som sensitiv.

(Læs også om det at være særligt sensitiv her).

[/et_pb_text][et_pb_button button_url=”https://sannephilipson.simplero.com/purchase/3331-Klub-Sensitiv-Kaerlige-Healende?landing_page_id=1662″ button_text=”Bliv medlem i Klub Sensitiv Selvudvikling her” button_alignment=”left” background_layout=”dark” _builder_version=”3.0.71″ custom_button=”on” button_bg_color=”#20b2aa” button_border_color=”#14938b” button_icon=”%%141%%” button_icon_color=”#ffffff” button_text_color_hover=”#ffffff” button_bg_color_hover=”rgba(32,178,170,0.8)” saved_tabs=”all” background_color=”#dbad21″ /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *