Sensitive børn.

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Sensitive børn.

Alle nye børn er sensitive børn af forskellig grad.

Sensitive børn har brug for forældre som er i balance, for ellers er de ikke selv i balance.

Alle unge højfrekvente sensitive børn, elsker at lære nyt. Udvikle sig. Fordybe sig.

De elsker det nære, det kærlige, og alt der er “rent og enkelt”.

Så snart ting kompliceres, – (fordi vi voksne komplicerer ting)  -så kokser deres indre.

Men samtidig har de “flere gigabyte” på deres indre harddisk, så på andre områder kan de rumme enorme mængder af viden og overkomme mere end vi kan.

Alle børn elsker det spirituelle. At lære spirituelle øvelser (dem du får tilsendt når du er skrevet op til mit nyhedsbrev), at meditere, at komme med til spirituelle foredrag, med på helsemesser osv.

For der får de det energimæssige løft og break fra det i hverdagen som oftest stresser dem. Samtidig får de lov til at være i de højfrekvente energier de selv kommer med.

Derfor holder børn også meget af at tilbringe tid sammen med mig Sanne, fordi jeg har en helt ny krystal og guld-aura, som matcher de heeelt nye fine børn. Børnene får et kæææmpe løft sammen med mig, -som i kære skønne forældre ikke kan “møde jeres børn i” hvis ikke har den nye aura.

Se ikke dette som om at du er forkert – sig hellere til dig selv “hvad kan jeg gøre for at møde mit barn der hvor det har brug for”.

Som du bl.a. gør ved at arbejde med dig selv, leve sund, motionere, leve fra hjertet, udvikle dig spirituelt, være i naturen osv osv.

Naturen er det hvor sensitive børn genfinder kontakten til dem selv:

Naturen! Også her trives børnene. Her heales de og finder tilbage til dem selv.

Mens computere, mobiltelefoner, tv osv sænker deres vibration og er med til at barnet mister kontakten til sig selv/jordforbindelsen.

Så hvis jeg skal rådgive dig som forælder til sensitive børn, så bør du købe magneter til at tage stråler fra elektriske apparater. For strålerne fra disse nedbryder samt svækker vores alle sammen aura og dermed vores fysiske, psykiske og åndelige velbefindende.

Er du nysgerrig på dette, så skriv til mig og jeg skal få lavet et nyt blogindlæg herom 🙂

Kunne du tænke dig at læse mere om krystalbørn, indigobørn og englebørn?

Jeg har skrevet en artikel i www.moola.dk og du klikker herunder, for at læse mere:

Klik her.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *